• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar

vck test yaptırmışsınız galiba inşallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkar mutluluğun kat kat artar canım en kısa zamandada bebeğine kavuşursun canım

rabbim inşallah tüm tedavideki arkadaşlarımızı hayırlısıyla bebeklerine kavuşturur

baharcım tefrıcıyelerımı okudum
vck nasılsın cnm bızım sonuclar senın dedıgın gıbı ertesı gun cıkar bakalım inşllh sevınırız:16:

allah kabul etsin bitanem...
bende bugün okudum bol bol dua ettim senin için :16::16::16:
demek seninkide bi sonraki gün belli olacak...
desene halaylar çarşambaya kaldı :64::64::64:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım benim inş bu heyecanın ve mutlululuğun sonucu öğrendiğinde de devam edecek :16::16::16:
Bu hafta çok heyecanlı geçecek halayların sonu gelmeyecek inş :64::64::64::64:
Allah dualarını kabul etsin tatlım...
Eşin saat kaç da verecek testi ??
Geçen seferde 1 gün sonra çıkmıştı sonuçlar değil mi ??

inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hemde ne halay çekicez ucu bucağı olmayan:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:sonrada azoyu bombalıycaz inşallah:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:canım randevumuz saat 11.30'da embriyolog bana hastaneye gelince beni bul seninle ayrıyeten ilgilenicem demiş .ben anlamamıştım dün arkadaşımla konuşunca söyledi bana bakalım nasıl ilgilenecek bilemiyorum .işimiz ne kadar sürer bilmiyorum belki detaylı incelerler birkaç gün sürer hiç bilmiyorum dedim ya sanki ilk defa gidiyormuşum gibi bir duygu var içimde:21::21::21::21::21::21::21:

allah kabul etsin bitanem...
bende bugün okudum bol bol dua ettim senin için :16::16::16:
demek seninkide bi sonraki gün belli olacak...
desene halaylar çarşambaya kaldı :64::64::64:

inşlh cnm ya
bakalım sonuc ne olacak ne olursa olsun ben dualara devam
rabbım bızlere dayanma gucu versın ınşlh
bı cıksa halayınım sabaha kadar surecek:9::9:

Cnm emre beyde bu konuda iyi bi doktor
karar verirsiniz kısa zamanda inş.
bizimde azospremi eşim2007 de tese oldu 11 sprem bulundu tüp yaptık(Marmara üniversitesinde)
ama maalesef tutmadı.. sonra 2.defa mikro tese oldu hiç bulunmadı şimdi de tekrardan
emre beye gidelim dedik ..
belki bi gelişme vardır yada bi tedavi uygular
en son 7 ay önce Canm ins.tekrardan bulunur spermleriniz cok soru sordum ama azo sebebiniz neydi????

canımcım inşallah bol bol spermleriniz çıkar cumartesi günü randevunuzdan önce gitseniz en azından testlerinizi yaptırsanız sonra muayenenizi yaptırsanız olmazmı

inş. canım
hepimizde çıkar inş.
canım eşim zaten test verecek diye stresli ,bakalım
emre hoca muayene etsin ne derse artık ona göre verir testi..
aslında ben önceden eşime demiştim testleri yaptıralım sonuçlara göre gideriz emre beye
kendisi yok ilk önce emre beye gidelim o nerse ona göre hareket ederiz diyince kaldı işte cnm
bu hafta iyi haberler olur topiğimizde bol bol spremcikler çıkar inş..

inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hemde ne halay çekicez ucu bucağı olmayan:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:sonrada azoyu bombalıycaz inşallah:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:canım randevumuz saat 11.30'da embriyolog bana hastaneye gelince beni bul seninle ayrıyeten ilgilenicem demiş .ben anlamamıştım dün arkadaşımla konuşunca söyledi bana bakalım nasıl ilgilenecek bilemiyorum .işimiz ne kadar sürer bilmiyorum belki detaylı incelerler birkaç gün sürer hiç bilmiyorum dedim ya sanki ilk defa gidiyormuşum gibi bir duygu var içimde:21::21::21::21::21::21::21:

inş bu test sonucunuz geçmişi unutturacak canım benim :16:
bu hafta bizim haftamız olsunnnnn :66::66::66::66:

baharcım tefrıcıyelerımı okudum
vck nasılsın cnm bızım sonuclar senın dedıgın gıbı ertesı gun cıkar bakalım inşllh sevınırız:16:

allah kabul etsin canım bende kendiminkileri okuyordum şimdi seninkini başlıycam akşam namazından sonra hemen okurum allah'ın izniyle .evet canım yarın büyük gün ama sonuç almayız herhalde çarşambaya kalır baharında dediği gibi halayımız. Cumartesi gününe kadar bizim halayımız çekilir sonra bizim pabucumuz dama atılır bahar ve flzaşk'ın halayını çekeriz.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Cnm emre beyde bu konuda iyi bi doktor
karar verirsiniz kısa zamanda inş.
bizimde azospremi eşim2007 de tese oldu 11 sprem bulundu tüp yaptık(Marmara üniversitesinde)
ama maalesef tutmadı.. sonra 2.defa mikro tese oldu hiç bulunmadı şimdi de tekrardan
emre beye gidelim dedik ..
belki bi gelişme vardır yada bi tedavi uygular
en son 7 ay önce Canm ins.tekrardan bulunur spermleriniz cok soru sordum ama azo sebebiniz neydi????

yani bi nedeni yok bizim genetik testimiz temiz
eşimin geçirdiği bi ameliyatta yok küççükken hani
hep doktorlar küçükken ateşli bi hastalıkmı geçirdin diyolar
annesi yok geçirmedi diyo ama neden sprem yokk bilmiyoruzzz

inşlh cnm ya
bakalım sonuc ne olacak ne olursa olsun ben dualara devam
rabbım bızlere dayanma gucu versın ınşlh
bı cıksa halayınım sabaha kadar surecek:9::9:

canım benim tabiki sonuç ne olursa olsun vazgeçmiycez mücadelemizden...
dualarımız olmadan yapabilir miyiz biz...
rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inş...

allah kabul etsin canım bende kendiminkileri okuyordum şimdi seninkini başlıycam akşam namazından sonra hemen okurum allah'ın izniyle .evet canım yarın büyük gün ama sonuç almayız herhalde çarşambaya kalır baharında dediği gibi halayımız. Cumartesi gününe kadar bizim halayımız çekilir sonra bizim pabucumuz dama atılır bahar ve flzaşk'ın halayını çekeriz.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm benım bızım kını flazsk la baharın kının ıcıne katar bız gene halayımızı cekerız
hem onlar ıcın hemde geen kendımız ıcın halay cekerız
:64::64::64::64:

iyi akşamlar kızlar

vck test yaptırmışsınız galiba inşallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkar mutluluğun kat kat artar canım en kısa zamandada bebeğine kavuşursun canım

rabbim inşallah tüm tedavideki arkadaşlarımızı hayırlısıyla bebeklerine kavuşturur

iyi akşamlar canım nasılsın?canım yarın gidiyoruz allah'ın izniyle inşallah canım rabbim hepimizin mutluluğunu katlandırarak daim etsin.ah canım rabbimden en çok istediğim şey şu spermleri dünya gözüyle görsem gözüm açık gitmeyecek:9::9::9::9::9::9::9:sen ne yaptın eşinin sonuçları belli oldumu

cnm benım bızım kını flazsk la baharın kının ıcıne katar bız gene halayımızı cekerız
hem onlar ıcın hemde geen kendımız ıcın halay cekerız
:64::64::64::64:

durmak yok yola devam diyorsun yanitabi canım sperm çıksında biz durmadan yorulmadan halay çekeriz hergünümüzü bayram gibi geçiririz:34::34::34::34::34::34:

yani bi nedeni yok bizim genetik testimiz temiz
eşimin geçirdiği bi ameliyatta yok küççükken hani
hep doktorlar küçükken ateşli bi hastalıkmı geçirdin diyolar
annesi yok geçirmedi diyo ama neden sprem yokk bilmiyoruzzz

anladm canm nedenini bilmemek dahada zor geliyodur heralde rabbim hepimzn yar we yardmcsi olsun ins.

Back
X