• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben bazen her şeyin bir kabus olduğunu ve uyanınca biteceğini sanıyorum.hala idrak etmekte zorlanıyorum.beynim kabullenmiyor sanki. Sonra kendimce ertelediğim boşa geçen zamanlara yanıyorum.neden istemedim ki en başından diyorum.bebişim şimdide benimi istemiyor diyorum.sonra silkelenip ,yazımda ne varsa o olur diyorum.böyle geçip gidiyor zaman.çoğu zaman şükrediyorum imkanlarım ölçüsünde tedavi için elimden geleni yapıyorum-yapabiliyorum.ya bir garibanın başına gelse bunca şeyi bilip yapamazdı araştıramazdı diye üzülüyorum.iyiki benim başımda böylelerinin yerine diyorum.
Geçecek canım geçecek. Sabır ver allahım hepimize....

aynı duyguları bende hissediyorum halen inanamıyorum sanki bir rüyadayım ve uyanacakmışım gibi geliyor içimden.canım biz hiç bir zaman bebek istememezlik yapmadık bu yüzden vicdanım rahat çocuk yapmayı hiç bir zaman kendi marifetim bilmedim hiç bir zaman ben şimdi istemiyorum demedim şimdide rabbimden gelene tevekkül ediyorum inşallah bebişim bana küsmemiştir bir an evvel bana gelir ben onsuz oda bensiz kalmayız:14::14::14::14::14:

bende iyiyim canımmm benim :70:
başım çok ağrıyor benimde dinleniyordum...
cemremden haber var mı diye girmiştim...
maşallah tefriciyeleri nekadar çabuk okumuşsun tatlım allah kabul etsin...

gecmis olsun canim, uyku düzenini bozuyorsun gibi geliyor bana ondan agriyor olabilir.

denizbulut namazi kildim deyince bende erkenmi okudum acaba dedim kendi kendime ama, zamanim varken okuyum demistim.

baharcığım cnm bende namazımı kılıp tefriciyelerimi okudum cnm rabbim inşlh kabul etsin okuyan ve amin diyen herkese rabbim ikiz ikiz evlat nasip etsin inşlh amin...

allah kabul etsin canım :16:
bende istanbula giderken yolda okuyacam...
yanlış hatırlamıyorsam yolcunun duası kabul olurmuş...
inş rabbim benim dualarımıda kabul eder :16:

allah kabul etsin canım :16:
bende istanbula giderken yolda okuyacam...
yanlış hatırlamıyorsam yolcunun duası kabul olurmuş...
inş rabbim benim dualarımıda kabul eder :16:

Allah simdiden kabul etsin canim. evet yolcunun duasi makbul dualardan benim de bildigim kadariyla.ayrica tefriciye okuyoruz ya her ikisi arasindada dileklerde bulunabiliriz. kendimiz icin olsun baskalari icin olsun, niyet sahibi arkadasa olsun dua edebiliriz.iki selavat arasinda edilen duada makbulmus.

bende iyiyim canımmm benim :70:
Başım çok ağrıyor benimde dinleniyordum...
Cemremden haber var mı diye girmiştim...
Maşallah tefriciyeleri nekadar çabuk okumuşsun tatlım allah kabul etsin...

baharcığım aynı dertten muzdaribim bende hep arkadaşa söylüyorum 10gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrısı ilaç bile etki etmiyor geceleri uykumdan uyanıyorum gece uykusuz kalıyorum sabahlarıda ilaç içmekten keş gibi oldum sıkıntı stres işte şu azodan bir an evvel kurtulsakta çok güzel olacak yoksa kafayı yiycem:14::14::14::14::14:

aynı duyguları bende hissediyorum halen inanamıyorum sanki bir rüyadayım ve uyanacakmışım gibi geliyor içimden.canım biz hiç bir zaman bebek istememezlik yapmadık bu yüzden vicdanım rahat çocuk yapmayı hiç bir zaman kendi marifetim bilmedim hiç bir zaman ben şimdi istemiyorum demedim şimdide rabbimden gelene tevekkül ediyorum inşallah bebişim bana küsmemiştir bir an evvel bana gelir ben onsuz oda bensiz kalmayız:14::14::14::14::14:

canım evliliğimin ilk yılları hiç kolay olmadı benim için.üzerine maddi sıkıntılarda eklenince biraz ertelemek istedik.tabiki çocuk yapmak bizim marifetimiz değil ama hayat bazen istemediğimiz gibi yönlendirebiliyor bizi.

bende iyi olmaya çalışıyorum canım başım çok ağrıyor keyfim yok...
Hava durumu ne alemde metoroloji uzmanı :1:
geçmiş olsun canım benim.hava durumuna gelince istediğime inandığım için güneşli çok güzel bir gün bizi bekliyor.yinede şemsiye almakta fayda var:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

gecmis olsun canim, uyku düzenini bozuyorsun gibi geliyor bana ondan agriyor olabilir.

denizbulut namazi kildim deyince bende erkenmi okudum acaba dedim kendi kendime ama, zamanim varken okuyum demistim.

saol tatlım valla uyku düzenim yemek düzenim herşey bozuldu :50:
anlatsam çok kızarsınız bana ama elimde değil istem dışı oluyor herşey...
yok canım erken okumadın...
illaki önce namaz kılınması gerekmiyormuş kızlar öyle söylemişti...
allah kabul etsin inş...

canım evliliğimin ilk yılları hiç kolay olmadı benim için.üzerine maddi sıkıntılarda eklenince biraz ertelemek istedik.tabiki çocuk yapmak bizim marifetimiz değil ama hayat bazen istemediğimiz gibi yönlendirebiliyor bizi.

canım beni yanlış anladım benim hezeyanım sana değildi kesinlikle sadece bebek yapmayı kendi marifetleri bilen cahillereydi.tabiki herkesin kendine göre düşünceleri var ben kendime ait düşüncelerim söylemek istedim yoksa sizleri suçlu görmek haddime düşmemiş:16::16::16:

baharcığım aynı dertten muzdaribim bende hep arkadaşa söylüyorum 10gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrısı ilaç bile etki etmiyor geceleri uykumdan uyanıyorum gece uykusuz kalıyorum sabahlarıda ilaç içmekten keş gibi oldum sıkıntı stres işte şu azodan bir an evvel kurtulsakta çok güzel olacak yoksa kafayı yiycem:14::14::14::14::14:

canim sanada gecmis olsun. rabbim sifa versin insallah.

canım dün seni tebrik etme fırsatım olmadı.Allah sağlık içinde, hayırlı evlatlarınızın olduğu, beraber yaşlanacağınız nice yıllar göstersin size.testtede güzel sonuçlar almışsınız :nazar: :nazar: :nazar: devamı da gelsin inş.

Allah simdiden kabul etsin canim. evet yolcunun duasi makbul dualardan benim de bildigim kadariyla.ayrica tefriciye okuyoruz ya her ikisi arasindada dileklerde bulunabiliriz. kendimiz icin olsun baskalari icin olsun, niyet sahibi arkadasa olsun dua edebiliriz.iki selavat arasinda edilen duada makbulmus.

aminnnnnnnnnnnnnnnn :16:
saol canım verdiğin bilgi için rabbim kabul eder hepsini inş :16:

iyi akşamlar kızlar ben yeni girdşm eve daha üstümü çıkarmadım size yazmak ıstedım
sonucu aldık gene 0:43::43::43:
ben pek umutlu degıldım ama içimin bi kösesinde nokta ucu kadarda olsa belkı çıkar dıyordum
kagıdı elıme alınca boğazım düğümlendi gene mi dedim kendime
sonra eşim bi yere gitti arkasından hüngür hüngür ağladım
içim cok acıyo, kalbim sızlıyo
ama rabbim büyük belki bi gün.........................:50:

cnm benim demekki henüz vakti saati gelmemiş sen yinede şükür de sabret cnm inşlh bugünlerin mükafatını alacaksın üzme kendini nolursun....

denizbulut sobeledim seni

cnm işten çıkınca ecza deposuna gittim ovitrelle almak için oda yokmuş yarın gelecekmiş zaten eşimde yok dün gece adanaya gitti işleri vardı şimdi bitanem yine yolda kısmetse sabah gelecek 9 olur heralde ben onu yine göremicem yarın akşama kadar onsuz bu şehirde nefes alamıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum rabbim diyorum ne olurdu ondan bi canım olsaydıda koynumda uyusaydı diyorum sabır ediyorum evliliğimiz boyunca hep ben onu bırakıp memlekete giderdim bu yıl 21 sefer o ben bırakıp gitti çok zoruma gidiyor rabbim onun acısını yaşatmasın bana inşlh ben onu çok seviyorum yanımdayken bile özlüyorum ben ne yapıcam böyle bilmiyorum...

ecza deposundan sonra dükkana uğradım biraz orda kayınvaldemlerle vakit geçirip eve geldim cnm
abdestimi alıp bahar listeyi paylaşmışmı diye bakınıyordum sana yakalanmışım.:P

akşam tam işten çıkarken faceden bi tanıdığımız beni rüyasında gördüğünü söyledi oğlun varmış bize gelmişsiniz kırk uçurmaya abla dedi
nasıl oldum anlatamam ağlamamak için kendimi zor tuttum
önümüzdeki haftada eşim sperm testi yaptıracak inşlh rabbim yüzümüze güler mucizesini gösterir inşlh...

oooff kızlar kusura bakmayın yazmşımda yazmışım hepinize iyi geceler allah rahatlık versin bu gece hepimiz bebişlerimizi görelim rüyalarımızda inşlh...

canım beni yanlış anladım benim hezeyanım sana değildi kesinlikle sadece bebek yapmayı kendi marifetleri bilen cahillereydi.tabiki herkesin kendine göre düşünceleri var ben kendime ait düşüncelerim söylemek istedim yoksa sizleri suçlu görmek haddime düşmemiş:16::16::16:

ben seni yanlış anlamadım canım benim. :21: :21: :21:

saol tatlım valla uyku düzenim yemek düzenim herşey bozuldu :50:
anlatsam çok kızarsınız bana ama elimde değil istem dışı oluyor herşey...
yok canım erken okumadın...
illaki önce namaz kılınması gerekmiyormuş kızlar öyle söylemişti...
allah kabul etsin inş...

canim dikkat etmen gerikir bu aralar kendine. malum doktora gideceksiniz. sen kendini de bir bakima al söyle, sonuclariniz süper ciksin.

vck ve diger doktora gidecek arkadaslarada ayni tavsiyelerde bulunacagim. bu ara eslerinize baktiginiz kadar kendinize de bakin.

iyi akşamlar bitanemm :70:
youlmadım aslında ama çok başım ağrıyor halsizim...
tansiyonum düştü galiba...
sen nasılsın tatlım neyaptın bugün :34:

Ayy kıyamam geçer inş..çabucakk
ben temizlikle uğraştım durdumm cnmm
benide bugün bi ara yokladı baş ağrısı ama çabuk geçti iallahtann
bizimkisi sinirlerimi zıplattıda birazz:41:

Back
X