• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dualarımız senınle cnm rabbım kavustursun bebişlerinize:49:

cnm ne guzel inşllh sende hamişler kervanına katılırsın tatlım:49:

cnm burda topıgın adı ustunde EŞİ AZOSPERMLİLER
cogumuzun esınde sperm yok
gorunurde sonuc ii gibi ama bız boyle bı test sonucu hayatımızda görmedık tatlım:43::43:
bızım testlaerımızda 0 dan baska rakam yok cnm bız oluye bıle hasretız
RABBIM SONUCUNUZU HAYIRLI ETSIN

ya ozur dilerim, ben arama motoruna sperm yazdım, bır de 6 tane online gorunce yazayım dedim.. terimlerin de ne amlamda oldugunu bılmıyodum afedersiniz.. Buyuk Allahımın her seye gucu yeter.. tez zamanda şifanız olsun inşaallah..

selam kızlar
ya bana lütfen şöle adam gibi doktor tavsiye edin hangi doktora gidelim hangisi iyi sizin tavsiyelerinizle gidecez inş

selam kızlar
ya bana lütfen şöle adam gibi doktor tavsiye edin hangi doktora gidelim hangisi iyi sizin tavsiyelerinizle gidecez inş

Slm canımm
Emre bey bu konuda iyi bi doktor umut tüp bebekte istanbuldaysanızz ona gidebilirsiniz
yada daha önce giddinizmii?
biz şu an ona gidiyoruzz burdan bi kaç arkadaşta gidiyoo oraya vee gidiceklerde varrr:34:

Slm canımm
Emre bey bu konuda iyi bi doktor umut tüp bebekte istanbuldaysanızz ona gidebilirsiniz
biz şu an ona gidiyoruzz burdan bi kaç arkadaşta gidiyoo oraya vee gidiceklerde varrr:34:

canım sorununuz ne bilmiyorum ama biz tüp bebek için gittiğim dr çok beğendim ne bileyim ilgili bilgili ben memnun kaldım ve eşimde beğendi gitmek istersen tavsiye edrim para için bu işi yapanlardan değil bize yolda göstermişti istediğin zaman tlf ulaşabiliyorsun meil atabiliyorsun sonra dr kendine özel sitesi var ve hastaları olsun olmasın herkes soru soruyor cevaplıyor

Slm canımm

yok daha önceden gitmedim özel mi orası devlet mi .
bide emre bey hakkında herkes direk ameliyat yapıyor diyor .ilaç önermiyor mu peki
ama denemekte fayda var gidelim bakalım en kısa zamanda gidecez inş.
cevabın için çok sağol dert ortağım:34:

yok daha önceden gitmedim özel mi orası devlet mi .
bide emre bey hakkında herkes direk ameliyat yapıyor diyor .ilaç önermiyor mu peki
ama denemekte fayda var gidelim bakalım en kısa zamanda gidecez inş.
cevabın için çok sağol dert ortağım:34:

yok cnm özel umut tüp bebek merkezii
ama rapor geçerliymişş tüp bebektee
direk ameliyat yapıyomu bilmiyorum soruna göree ilaçta veriyomuş herhaldee
bizim artık son şans olduğu içinn bizden bazı tahliller istedi ona göre karar vericekk ne yapılacağınaa
ben ilktede gitmiştim emre beye sonrada devam etmedimm diye pişman oldumm
ama nasip iştee olacağı varsa başka yerdede olurr
biz ilk öğrendiğimizde kaç doktor dolaşmıştıkk
inş. sizin içinde neresi hayırlıysa orası olsun arkadaşımm
yani gitmekten bişey kaybetmezsiniz
bi umut iştee derdimize derman arıyoruzz

yok cnm özel umut tüp bebek merkezii
ama rapor geçerliymişş tüp bebektee
direk ameliyat yapıyomu bilmiyorum soruna göree ilaçta veriyomuş herhaldee
bizim artık son şans olduğu içinn bizden bazı tahliller istedi ona göre karar vericekk ne yapılacağınaa
ben ilktede gitmiştim emre beye sonrada devam etmedimm diye pişman oldumm
ama nasip iştee olacağı varsa başka yerdede olurr
biz ilk öğrendiğimizde kaç doktor dolaşmıştıkk
inş. sizin içinde neresi hayırlıysa orası olsun arkadaşımm
yani gitmekten bişey kaybetmezsiniz
bi umut iştee derdimize derman arıyoruzz

tekrar sağol ya gidelim bakalım her yolu deniyoruz işte .
inş herkes memnun kalır.kadiköyde heralde bu hastane awrupa yakasında oturuyoruz karşıya geçelim mustafa eraslanın ilacınıda kullanacaz nasip geriside

herkese iyi akşamlar kızlar yoğunluktan giremiyorum ama geçmişleri okumaya çalışıyorum güzel haberler alanlar olmuş inşallah böyle haberlerin devamı gelir.
baharcım eseslim tefriceyeleri tamam Allah kabul etsin

günaydınlar herkeseeeeeeeeeee..........
kargalar kahvaltı yapmadan kalktım yine bu sabah.........
gözümü açamıyordum ama şimdi iyiyim gayet...
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...
bu sabaha çoooooooook mutluyummmmmmmmmmm
sebebini bilmiyorum..
hepiniz en az benim kadar güzel bir güne başlayın inşAllah...
cumanız mübarek olsun..
o gül kokuyuu bizde çekebilelim içimize..dualarınız kabul olsun canlarımmmmmm

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

herkese günaydın arkadaşlar biraz geçmişi okudum ama pek kimse yok gibi bugün cuma mubarek ve bugün peygamberimiz hz MUHAMMED MUSTAFA SAV doğum günü kutlu doüum haftası peygamberimizin yüzü suyu hürmetine ehlibeytin hürmetine bütün peygamberlerin hürmetine şehitlerin hürmetine rabbim çocuk isteyen sana yalvaran biz aciz kullarına ve eşlerimize şifa ver rabbim bizlere hayırlı evlatlar ver rabbim sana sığınıyoruz sen ol dersen olur rabbim hayırlısıyla rabbim ol de olsun amin

gün doğmuş,güneş parıldamış bana ne..benim içimde erimek bilmeyen buzlar varken,dinmek bilmeyen fırtanalar koparken, bahar gelmiş yaz gelecekmiş bana nee..
işten gelip kapıyı açtığımda koşa koşa atlıycaktı boynumaa "anneeemmm" diye...minik ellerini, yumuk yumuk gözlerini öpmeye bile kıyamayacaktım..oğlan olursa babasıyla aynı ayakkabıyı,kız olursa aynı elbiseyi giyicektik..hangimize benziyor diye saatlerce konuşacak,ilk kez annemi babamı diyecek diye sabırsızlanacaktık..ilk yaş gününü kutluycaktık,ilk ultrasyon resmini buzdolabına heyecanla asacak,tekmelerini bekliycek,kalp atışlarını dinlediğimizde ağlayacaktık..ilk adımları,ilk okul günü,mezuniyetleri,sevgilileri,düğün günüüü..kuzumun kuzusu olacaktı:(:(

nerdesin bebeğim..nerelere saklandın..hadi çık artık ortaya.anneyle oyun olmaz.babaya şaka yapılmaz..gül kokulum,meleğim hadi gell..ağlatma anneni daha fazla..

ben seni hep bekliycem yavrum benim..ben beklemekten pes etmedikçe biliyorum sen kaçmaktan vazgeçicek geleceksin.yüzümü güldürücek,beni o cennet kokundan mahrum etmiyeceksin..ben umudum ve sabrımla getiricem seni kendime..inanıyorum sen anne babana ufakcık bi şaka yapıyorsun.kısa sürecek bi şaka..sen gel miladım olsun..sen gel ki ben 22 mart tarihini sileyim hafızamdan..sen gelki gülsün yüzüm...yavrumm,bebeğimm,meleğim,mis kokulum...nolur gel..yalvarırım gell..nolur çok bekletmeden gell...gelki şenlensin yuvamm bebeğimm benimm...allah rızası için gellll....:43::43::43::58::58::84::84:

Evet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...

cnm hadi hayırlısı inşlh eşinde bolca sperm bulunur sonrada bebeğine kavuşursun inşlh bizleri habersiz bırakma cnm allah yardımcınız olsun..

Allah yardımcınız olsun kızlar işiniz zor. Sanırım ben şanslıyım kayınvalideme durumu anlattım ve sordum küçükken bir şey oldu mu diye ne var ne yoksa anlattı. Macun yaptırmış bize arı sütü polen incir ceviz badem ne varsa toplamıs getirmiş. Sürekli arayıp üzülmeyin olcak diye teselli ediyor. Dualara başlamış sağolsun. Anneme anlattım hayırlısı olsun üzülmeyin dedi hurma polenini getirtti. Duyduklarını alıp yolluyor.
Bu arada son testte 50 hareketli sperm çıkmış.Buzluga atıldı :) Bu da bu akşamki müjdeli haberimiz olsun.

cnm gözün aydın bu ne güzel bir habaer böyle inşlh artarak çoğalır o sayılar...

kızlar bu arada denizbulut un sonucu ne oldu cıkış oldumu biliyomusunuz?

cnm maledef yine sıfır çıktı bi ilerleme yok malesef:((((
bizde çıkmadı sizde çıkar inşlh.....

Merhaba günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı ve dileklerimizi kabul etsin inşlh amin...

kızlar nslsınız kaç gündür misafir falan vardı giremedim..
bugun eşimin genetik test sonucu çıkıyor ögleden sonra alcam..
bana dua edin nolur..
heycandan başım kazan gibi agrıyor aglamamak için zor tutuyorum kendimi..
tabi sonuc iyi ise kesin sperm bulunacak diyede bşy yokkk..ama en azından daha umutlu olcam..
hormonlarımız normal genetikte normal olursa %50-60 sperm bulunabilir..
eger genetik kötü ise %10-20 kdr bi şansımız var...

Back
X