Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cnmm
ne güzel Allah kabul etsin cnm ettiğin dualarıı
dualarımız senınle cnm rabbım kavustursun bebişlerinize
cnm ne guzel inşllh sende hamişler kervanına katılırsın tatlım
cnm burda topıgın adı ustunde EŞİ AZOSPERMLİLER
cogumuzun esınde sperm yok
gorunurde sonuc ii gibi ama bız boyle bı test sonucu hayatımızda görmedık tatlım
bızım testlaerımızda 0 dan baska rakam yok cnm bız oluye bıle hasretız
RABBIM SONUCUNUZU HAYIRLI ETSIN
selam kızlar
ya bana lütfen şöle adam gibi doktor tavsiye edin hangi doktora gidelim hangisi iyi sizin tavsiyelerinizle gidecez inş
Slm canımm
Emre bey bu konuda iyi bi doktor umut tüp bebekte istanbuldaysanızz ona gidebilirsiniz
yada daha önce giddinizmii?
biz şu an ona gidiyoruzz burdan bi kaç arkadaşta gidiyoo oraya vee gidiceklerde varrr![]()
Slm canımm
Emre bey bu konuda iyi bi doktor umut tüp bebekte istanbuldaysanızz ona gidebilirsiniz
yada daha önce giddinizmii?
biz şu an ona gidiyoruzz burdan bi kaç arkadaşta gidiyoo oraya vee gidiceklerde varrr![]()
yok daha önceden gitmedim özel mi orası devlet mi .
bide emre bey hakkında herkes direk ameliyat yapıyor diyor .ilaç önermiyor mu peki
ama denemekte fayda var gidelim bakalım en kısa zamanda gidecez inş.
cevabın için çok sağol dert ortağım![]()
yok cnm özel umut tüp bebek merkezii
ama rapor geçerliymişş tüp bebektee
direk ameliyat yapıyomu bilmiyorum soruna göree ilaçta veriyomuş herhaldee
bizim artık son şans olduğu içinn bizden bazı tahliller istedi ona göre karar vericekk ne yapılacağınaa
ben ilktede gitmiştim emre beye sonrada devam etmedimm diye pişman oldumm
ama nasip iştee olacağı varsa başka yerdede olurr
biz ilk öğrendiğimizde kaç doktor dolaşmıştıkk
inş. sizin içinde neresi hayırlıysa orası olsun arkadaşımm
yani gitmekten bişey kaybetmezsiniz
bi umut iştee derdimize derman arıyoruzz
Evet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Allah yardımcınız olsun kızlar işiniz zor. Sanırım ben şanslıyım kayınvalideme durumu anlattım ve sordum küçükken bir şey oldu mu diye ne var ne yoksa anlattı. Macun yaptırmış bize arı sütü polen incir ceviz badem ne varsa toplamıs getirmiş. Sürekli arayıp üzülmeyin olcak diye teselli ediyor. Dualara başlamış sağolsun. Anneme anlattım hayırlısı olsun üzülmeyin dedi hurma polenini getirtti. Duyduklarını alıp yolluyor.
Bu arada son testte 50 hareketli sperm çıkmış.Buzluga atıldı :) Bu da bu akşamki müjdeli haberimiz olsun.
kızlar bu arada denizbulut un sonucu ne oldu cıkış oldumu biliyomusunuz?