• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Enfal canım sanki benim kaynanatörümü anlatıyorsun.canım sen boşuna kendini üzme ben zamanında çok üzüldüm ama ne oldu ömrümden gitti sağlığım gitti olan bize oluyor sen nmerak etme.saygıda kusur etme ama mesafeli ol ben bu şekilde biraz rahatladım

Enfal canım sanki benim kaynanatörümü anlatıyorsun.canım sen boşuna kendini üzme ben zamanında çok üzüldüm ama ne oldu ömrümden gitti sağlığım gitti olan bize oluyor sen nmerak etme.saygıda kusur etme ama mesafeli ol ben bu şekilde biraz rahatladım

kızlar en güzeli mesafeli olmak bende eskiden arardım hergün bir farkına vardımki bunları her zaman soran benmişim ben neyaptm son 6 aydır eskisi gibi aramıyorum inanın aslında mesafeyi baştan koymak gerek kafam rahat en azından az konuşup görüşünce sözlerinide az duyuyorsun

Günaydın arkadaşlarr:71:
Güzel bi haftasonu geçirirsiniz inş..
ben bugün çok erken kalktım uyku tutmadıı
ne olcak ne bitcek düşüncesi uyutmadııı

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün uyku tutmadı eşimin dün sonuçlarını aldık sperm sıfır fsh 29 dan 36 yükselmiş testesteron çok düşmüş aslında üzülmeyeceüim diyorum kendimi kandırıyorum uykudan uyanır uyanmaz aklımda çok üzüldüm uyku tutmadı muhasebe dersim var çalışamıyorum umrumda değil ne olursa olsun moral düzgün değil kimse bizi anlamıyorum dışarı çıksam ayaklarımın gittiği yere gitsem bu ara sürekli müzik dinliyorum kimle konuşsam mutlu olamıyorum

kızlar istanbulda bir yağmur başladı bende yatağımın içinde yağmuru izliyorum

kızlar gök bir gürledi papağanlarım birden dikkat kesildiler aman allahım

günaydın kızlar bugün uyku tutmadı eşimin dün sonuçlarını aldık sperm sıfır fsh 29 dan 36 yükselmiş testesteron çok düşmüş aslında üzülmeyeceüim diyorum kendimi kandırıyorum uykudan uyanır uyanmaz aklımda çok üzüldüm uyku tutmadı muhasebe dersim var çalışamıyorum umrumda değil ne olursa olsun moral düzgün değil kimse bizi anlamıyorum dışarı çıksam ayaklarımın gittiği yere gitsem bu ara sürekli müzik dinliyorum kimle konuşsam mutlu olamıyorum

biri benimi anlattıı..aaa askbebekmiş...:)canım yalnız değilsin..bende sürekli müzik dinliyorum.dışarı çıkmak istiyorum ama konuşmak istemiyorum.konuşsamda sürekli kendi sorunumu anlatsam istiyorum.sonra ondanda sıkılıyorum.ne konuşmak ne susmak istiyorum.1 aydır doğru dürüst uyumadım bile gözlerim balon gibi şişti..bi köşede bayılmaktan korkuyorum.vucudum direncini kaybetmeye başladı hissediyorum.mecburiyetlerim olmasa yataktan asla çıkamayacak kadar yorgun,halsiz ve bitkinim..ruhum yaralı..canım acıyor..yalnız değilsin askbebekiim.yalnız değilsin.seni çok iyi anlıyorum.ama toparlanmamız lazım.ilerde doğacak bebeklerimiz için ayakta durmamız lazım.

can dostlarım benimm. herkese merhabalar:3::3:
nasılsınız??
ben uzun zamndır giremiyorum işyerinde açamıyorum vaktim olmuyor hiç.
bugün gitmedim işe evdeyim evde temizlik yapıcam.
dip köşe temizlik yapmam gerekiyor allah nasip ederse 17 mayısta ümreye gidicez. gelen giden olacak ancak hafta sonları temizlik yapmam gerekiyor.
benim için dua okuyorsunuz hepinizden bşnlercekez allah razı olsun ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah.
hepinize allah muradlarını versin inşallah.

can dostlarım benimm. Herkese merhabalar:3::3:
Nasılsınız??
Ben uzun zamndır giremiyorum işyerinde açamıyorum vaktim olmuyor hiç.
Bugün gitmedim işe evdeyim evde temizlik yapıcam.
Dip köşe temizlik yapmam gerekiyor allah nasip ederse 17 mayısta ümreye gidicez. Gelen giden olacak ancak hafta sonları temizlik yapmam gerekiyor.
Benim için dua okuyorsunuz hepinizden bşnlercekez allah razı olsun ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah.
Hepinize allah muradlarını versin inşallah.

canım benim hoşgeldin evet artık girmiyorsun olsun sen ne güzel kafanı dağıtacak bir iş buldun senin adına çok sevindim .umreye gideceğini bahar söyledi rabbim inşallah kabul etsin umreni şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum rabbim gönlünün muradını versin tez vakitte.inşallah bizim içinde bol bol dua et bebekim kendini çok fazla yorma senin evin temizdir zaten :16::16::16::16::16:

canım benim hoşgeldin evet artık girmiyorsun olsun sen ne güzel kafanı dağıtacak bir iş buldun senin adına çok sevindim .umreye gideceğini bahar söyledi rabbim inşallah kabul etsin umreni şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum rabbim gönlünün muradını versin tez vakitte.inşallah bizim içinde bol bol dua et bebekim kendini çok fazla yorma senin evin temizdir zaten :16::16::16::16::16:

evet canım gayet iyi oldu. eşimin yanında çalışıyorum.
kafam başka yerlerde artık. vakit bulamıyorum hiç bişeyi düşünmeye. bu aralar iyim yani.
aminn canım allah razı olsun. sizler için bol bl dua edicem inşallah allah kabul eder.
allah herkese nasip etsin inşallah.
valla canım 1 hafta boyunca hiç bi temzilik yapmıyorum toz oluyor. yavaş yavaş yapıcam artık.

evet canım gayet iyi oldu. eşimin yanında çalışıyorum.
kafam başka yerlerde artık. vakit bulamıyorum hiç bişeyi düşünmeye. bu aralar iyim yani.
aminn canım allah razı olsun. sizler için bol bl dua edicem inşallah allah kabul eder.
allah herkese nasip etsin inşallah.
valla canım 1 hafta boyunca hiç bi temzilik yapmıyorum toz oluyor. yavaş yavaş yapıcam artık.

AMAN AMAN MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KEYFİNİN YERİNDE OLMASI ÇOK İYİ EVDE OTURUNCA İNSAN DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YİYOR.NE GÜZEL KUTSAL MEKANLARA GİDİP MANEVİ HUZURDA BULACAKSINIZ İNŞALLAH KAFANIZ TAM DAĞILMIŞKEN BEBİŞİNİZDE SİZİ BULUR RABBİM UMUT YOLCULUĞUNA ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA ARINMIŞ VE BAĞIŞLANMIŞ DUALARI İBADETLERİ KABUL OLMUŞ OLARAK GERİ DÖNMENİZİ NASİP ETSİN:16::16::16::16:

can dostlarım benimm. herkese merhabalar:3::3:
nasılsınız??
ben uzun zamndır giremiyorum işyerinde açamıyorum vaktim olmuyor hiç.
bugün gitmedim işe evdeyim evde temizlik yapıcam.
dip köşe temizlik yapmam gerekiyor allah nasip ederse 17 mayısta ümreye gidicez. gelen giden olacak ancak hafta sonları temizlik yapmam gerekiyor.
benim için dua okuyorsunuz hepinizden bşnlercekez allah razı olsun ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah.
hepinize allah muradlarını versin inşallah.[/canım ne mutlu size ümreye gidiyorsunuz rabbim bizlerede nasip etsin sizede haca gitmeyide nasip etsin amin orda bizleri unutmayın dua edin

AMAN AMAN MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: KEYFİNİN YERİNDE OLMASI ÇOK İYİ EVDE OTURUNCA İNSAN DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YİYOR.NE GÜZEL KUTSAL MEKANLARA GİDİP MANEVİ HUZURDA BULACAKSINIZ İNŞALLAH KAFANIZ TAM DAĞILMIŞKEN BEBİŞİNİZDE SİZİ BULUR RABBİM UMUT YOLCULUĞUNA ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA ARINMIŞ VE BAĞIŞLANMIŞ DUALARI İBADETLERİ KABUL OLMUŞ OLARAK GERİ DÖNMENİZİ NASİP ETSİN:16::16::16::16:

öyle valla canım kafan hep aynı yerde oluyor evde olunca.
çok şükür bugünümüze. allah başka dert vermesin
aminnnnnnnnn allahım herkesin dualarını kabul etsin inşallahh:16::16:

canım ne mutlu size ümreye gidiyorsunuz rabbim bizlerede nasip etsin sizede haca gitmeyide nasip etsin amin orda bizleri unutmayın dua edin

aminnnn canım inşallahh..
allah herkese nasip etsin.
sizleri unuturmuyum hiç siz benim kader ortaklarımsınız. herzaman dualrımdasınız.

aminnnn canım inşallahh..
allah herkese nasip etsin.
sizleri unuturmuyum hiç siz benim kader ortaklarımsınız. herzaman dualrımdasınız.

allah razı olsun canım yazmışsındırda çok olunca unutuyorum sizin sorun tam olrak neydi dert oratağım anlat braz dertleşelim

Back
X