- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfal canım sanki benim kaynanatörümü anlatıyorsun.canım sen boşuna kendini üzme ben zamanında çok üzüldüm ama ne oldu ömrümden gitti sağlığım gitti olan bize oluyor sen nmerak etme.saygıda kusur etme ama mesafeli ol ben bu şekilde biraz rahatladım
günaydın kızlar bugün uyku tutmadı eşimin dün sonuçlarını aldık sperm sıfır fsh 29 dan 36 yükselmiş testesteron çok düşmüş aslında üzülmeyeceüim diyorum kendimi kandırıyorum uykudan uyanır uyanmaz aklımda çok üzüldüm uyku tutmadı muhasebe dersim var çalışamıyorum umrumda değil ne olursa olsun moral düzgün değil kimse bizi anlamıyorum dışarı çıksam ayaklarımın gittiği yere gitsem bu ara sürekli müzik dinliyorum kimle konuşsam mutlu olamıyorum
can dostlarım benimm. Herkese merhabalar
Nasılsınız??
Ben uzun zamndır giremiyorum işyerinde açamıyorum vaktim olmuyor hiç.
Bugün gitmedim işe evdeyim evde temizlik yapıcam.
Dip köşe temizlik yapmam gerekiyor allah nasip ederse 17 mayısta ümreye gidicez. Gelen giden olacak ancak hafta sonları temizlik yapmam gerekiyor.
Benim için dua okuyorsunuz hepinizden bşnlercekez allah razı olsun ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah.
Hepinize allah muradlarını versin inşallah.
ben çıkıyorum sizi uykucular
canım benim hoşgeldin evet artık girmiyorsun olsun sen ne güzel kafanı dağıtacak bir iş buldun senin adına çok sevindim .umreye gideceğini bahar söyledi rabbim inşallah kabul etsin umreni şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum rabbim gönlünün muradını versin tez vakitte.inşallah bizim içinde bol bol dua et bebekim kendini çok fazla yorma senin evin temizdir zaten![]()
evet canım gayet iyi oldu. eşimin yanında çalışıyorum.
kafam başka yerlerde artık. vakit bulamıyorum hiç bişeyi düşünmeye. bu aralar iyim yani.
aminn canım allah razı olsun. sizler için bol bl dua edicem inşallah allah kabul eder.
allah herkese nasip etsin inşallah.
valla canım 1 hafta boyunca hiç bi temzilik yapmıyorum toz oluyor. yavaş yavaş yapıcam artık.
can dostlarım benimm. herkese merhabalar
nasılsınız??
ben uzun zamndır giremiyorum işyerinde açamıyorum vaktim olmuyor hiç.
bugün gitmedim işe evdeyim evde temizlik yapıcam.
dip köşe temizlik yapmam gerekiyor allah nasip ederse 17 mayısta ümreye gidicez. gelen giden olacak ancak hafta sonları temizlik yapmam gerekiyor.
benim için dua okuyorsunuz hepinizden bşnlercekez allah razı olsun ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah.
hepinize allah muradlarını versin inşallah.[/canım ne mutlu size ümreye gidiyorsunuz rabbim bizlerede nasip etsin sizede haca gitmeyide nasip etsin amin orda bizleri unutmayın dua edin
AMAN AMAN MAŞALLAHKEYFİNİN YERİNDE OLMASI ÇOK İYİ EVDE OTURUNCA İNSAN DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YİYOR.NE GÜZEL KUTSAL MEKANLARA GİDİP MANEVİ HUZURDA BULACAKSINIZ İNŞALLAH KAFANIZ TAM DAĞILMIŞKEN BEBİŞİNİZDE SİZİ BULUR RABBİM UMUT YOLCULUĞUNA ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA ARINMIŞ VE BAĞIŞLANMIŞ DUALARI İBADETLERİ KABUL OLMUŞ OLARAK GERİ DÖNMENİZİ NASİP ETSİN
![]()
canım ne mutlu size ümreye gidiyorsunuz rabbim bizlerede nasip etsin sizede haca gitmeyide nasip etsin amin orda bizleri unutmayın dua edin
aminnnn canım inşallahh..
allah herkese nasip etsin.
sizleri unuturmuyum hiç siz benim kader ortaklarımsınız. herzaman dualrımdasınız.