• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA

canım cok sevindimanım ne güzel bende hep olumlu düşünmüştüm inanıyordum:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

iyi olmaya çalışıyorum canım babam gözünden ameliyat olmuştu dün kontrolü vardı problem varmış tekrar ameliyat olması gerekiyormuş ona cok üzüldüm birazdan oraya gideceğiz topiğe giremeyeceğim o yüzden dua edin canlarım kötü bişey olmasın
canım cok saol inş. benimledirler inş. güzel haberi veririm sizlere
eseslim canım duaları okudum rabbim kabul etsin inş. bu hayırlı günlerde bebişlerini kuvacağına versin
bebişim umreye gidecekmişiniz ne mutlu bol bol dua edin inş. kabul eder rabbim:16::16::16:

içini ferah tut canım inşallah herşey temiz çıkacak merak etme.
dualrım seninle canım.
allah babacına şifa versin. babalar bitanedir.
sen üzülme bebeişinde üzülür bak sonra.
allah razı olsun bitanem ettiğin dualar sana geri dönsün inşallah.
evet canım kısmetse gidicez. bol bol dua edicem inşallah canım hepimize.
allahım kabul etsin.

istiyorumbebeğimi canım ablacım inşallah önümüzdeki ayda senin halayını çekeriz ne güzel birgün herkes müjdeli haberler veriyor:16::16::16::16::16:

inşallah canım kardeşim hepimiz için olsun seninde halayını çekmek nasip olsun önümüzdeki ay başlıyalım dedi doktor yaş kritik erteleyip durmaya gerek yok dedi oldu dedik bakalım korku sardı ve heyican inşallah bu sefer şans bizede güler .. kız vck o gün noldu bankada işim vardı gittim çarşıya neyse bankadan çıktım kuyumcuların önünden geçerken vitrinlere dalıyordum biyandan yavaşça yürüyerek ay şu yüzük güzelmiş bilmemne diye içimden yorum yaparak kalabalıgın içinden iri yarı üstü başı bakımsız bir oglan 20 yaşlarında vardı ay üstüme geldi aniden kollarını kaldırdı elinle iki umzumu tuttu anneeee demezmi ay git ödümü kopardın filan dedim oglana bagırdım yittirdim ama bi korktum hiç beklemeyordum aniden öyle yapınca çokta dalgındım elim ayagım düştü yanımdan geçen karı kocaya ay ödümü kopardı filan dedim e biz sen annesisin sandık ne degili deliydi allah yardım etsinde ödümü kopardı filan dedim oglan deliydi aklı selim degil o nerden çıktı bilmem öyle yaptı sonra düşündüm acaba anne olucamda bi sinyalmiydi filan tabi allah bilirde of ne bileyim insan herşeyden medet umuyor ..

Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı

gözün aydın canım çok sevindim.
1 ay sonra trasnfer olsun geç olsun güç olmasın derler. hayırlı zamnda olsun inşallah.
gerçekten çok sevindim ve duygulandım canım. hamileyim haberlerinide sevinçle bekleyeceğim canım.

ah canım ne duygulandım okurken sevinçten ağladım çok şükür inş bebeğin olur canım bu çok güzel bir haber canım eşin tese öncesi bitki veya ilaç kullndımı ve fsh ile testeronu kaçtı amaliyat öncesi

vck nasılsın canım ya ben arkadaşın tese durumunu anlatınca kız çok duygulandım ne ağldım kendiliğinden gözlerimden yaşlar boşaldı ay canım çok şükür bulunmuş rabbim daim etsin inş bizdede bulunur bizde seviniriz canım herkes sevinsin canım bana herkes meryem süresini oku diyorlar vardır bir hikmeti canım şöyle dediler nohut haşlanacakmış üzerine 40 tane meryem süresi okunacakmış onu eşinle birlikte yiyecekmişsin sonra 40 tane hurmayada her birirnin üzerine bir tane okunacakmış ve onuda hergün bir tanesini kadın yiyecekmiş arkadaşlar herkes yapsın rabbim dualarımızı kabul etsin canım amin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benim gözün aydınnn çok sevindim :66:
rabbim dualarınızı kabul etti...
ben bulunacağını biliyordum zaten rabbim içimizden geçenleri gerçekleştirdi :16:
negüzel canım benim seninde bisürü yumoşun toplanmış 8 tane döllenmiş :21::21::21:
inş sona kadar 8 tanesi devam eder ve gelecek ay bebişlerin seninle buluşur :52:
darısı hepimizin başına inş :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

vck nasılsın canım ya ben arkadaşın tese durumunu anlatınca kız çok duygulandım ne ağldım kendiliğinden gözlerimden yaşlar boşaldı ay canım çok şükür bulunmuş rabbim daim etsin inş bizdede bulunur bizde seviniriz canım herkes sevinsin canım bana herkes meryem süresini oku diyorlar vardır bir hikmeti canım şöyle dediler nohut haşlanacakmış üzerine 40 tane meryem süresi okunacakmış onu eşinle birlikte yiyecekmişsin sonra 40 tane hurmayada her birirnin üzerine bir tane okunacakmış ve onuda hergün bir tanesini kadın yiyecekmiş arkadaşlar herkes yapsın rabbim dualarımızı kabul etsin canım amin

iyiyim canım sağol sen nasılsın?öyle canım bizim topiğimizin özelliği bu sevincimizide hüznümüzüde birlikte yaşıyoruz.inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.canım bende okuyorum 41 gün hergün 1 meryem suresi salı günü bitiriyorum Allh'ın izniyle.rabbim hepimizin şifasını versin inşallah belki birinden biri sebep olur :34::34::34::34:

bidenem sizde gelecek ay başlıyormuşsunuz tedavinize çok sevindim :66:
rabbim bunca çektiğiniz tüm sıkıntıları unutturacak inş :16::16::16:
allahın izniyle sende kavuşacaksın bebişlerine :49::emir_bebek::emir_bebek:
dualarım seninle bidenem allah yardımcınız olsun :70:
seni çooooooooooooooookkkkk seviyorum :16::16::16:

canım benim allah babana şifa versin...
aklına kötü şeyler getirme bitanem...
allahın izniyle sıkıntısında krtulacak inş...
sen üzme kendini bebişlerini düşün...
rabbim size çifte mutluluk yaşatsın inş :16::16::16:
hem bebişlerinin mutluluğu hem babanın mutluluğunu biarada yaşarsınız inş...

mşlh binlerce kez.. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın 1 ay sonra hamileyim diye gelip yazacaksın inş..

canlar merhaba allahın izniyle güne güzel başladım...
flzaskımla konuşmuştum emre hocanın yanından çıkar çıkmaz aradı bitaem :70:
allahın izniyle herşey yolunda onlara çok sevindim...
sonra eseslimin bebekiminnn tefriciyelerini okudum uzun uzun dua ettim canımın içine :29:
rabbim kabul etsin inş :16::16::16:
topiğe girip fbyildizin haberini alınca inanılmaz mutlu oldum :66:
darısı hepimizin başına inş...
istiyorum bebeğimi bideneminde gelecek ay tedaviye başlayacağını duyunca ohhhhhhhhh değmeyin keyfime :21::21::21::21::32::32::32::32:
inş topiğimiz herzaman böyle güzel haberlerin yazıldığı biyer olur :16::16::16:
canlar ben çıkıyorum bugün biraz içim var fırsat bulursam girerim...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum :54::54::54::54::54:

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

tünaydın kızlar herkes iyidir inş..
ben eşimle kaç gündür konuşmuyorum küsüz beni hep azarlıyor.. eazlıgdaki hastahane hiç içime sinmemişti sagolsun buradaki cervan arkadaş uzunca bi msj attı onu eşime okuutum ve malatyaya gidip görünellim dedii..bu erkekler illa başkasından duyunca inanıyorlar yüz kez dedim hiç iyi deil memnun kalan görmedimmm.. doktorlar ilgisiz hemşireler garip .. hastahane ortamı hastahane gibi deil.. neyseki bugun ikna oldu...

şimdi bşy sorcam pazartesi malatyaya gidip semen testi vercez..2 haftadır ilişki yapmadık.. yani semen için bir gün varmı.. elazıgdaki 3 gün perhizle gel demişti.. acaba 2 hafta çok bi süremiii bi yan etkisi olmaz deilmi kızlar..

vck cnm faceden msj attım sana senmisin diye geri dönmedin yoksa başka kişiyemi yazdım ben:)

tünaydın kızlar herkes iyidir inş..
ben eşimle kaç gündür konuşmuyorum küsüz beni hep azarlıyor.. eazlıgdaki hastahane hiç içime sinmemişti sagolsun buradaki cervan arkadaş uzunca bi msj attı onu eşime okuutum ve malatyaya gidip görünellim dedii..bu erkekler illa başkasından duyunca inanıyorlar yüz kez dedim hiç iyi deil memnun kalan görmedimmm.. doktorlar ilgisiz hemşireler garip .. hastahane ortamı hastahane gibi deil.. neyseki bugun ikna oldu...

şimdi bşy sorcam pazartesi malatyaya gidip semen testi vercez..2 haftadır ilişki yapmadık.. yani semen için bir gün varmı.. elazıgdaki 3 gün perhizle gel demişti.. acaba 2 hafta çok bi süremiii bi yan etkisi olmaz deilmi kızlar..

canım olurmu hiç 2 haftalık perhizle gitmek sperm varsa bile ölüyor yada sağlıksız oluyor canım siz en iyisi onu ayarlayıp öyle gidin:34::34::34::34::34:en az 2 en fazla 5 gün canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle sizin yuvanızda şenlenir küslükler sona erer

Back
X