Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA
canım cok sevindimanım ne güzel bende hep olumlu düşünmüştüm inanıyordum