- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Ben yaslandım sanırım:))) esimle barıştık ama burnumdan getirdi sagolsun... Suanda kahvede ama sallamıyorum en azından kuş değiliz zaten. Bebek icin üzülüyorum bide onu ekleyip kusup iyicene zorlaştırmak istemiyorum hayatımı:) ama su bı gerçekki erkekler bizim gibi sallamiyorlar..ben İnternet'e bakınca sadce azospermiye bakıyorum eşimse mac sitesinde tweeter Facebook da dolanıyor fark burdan bile belli:)cnm daha vaktin var en kısa zamanda olur inş bu arada eşinle barışmışsın nasılsınız şimdi ???
zaman zaman eşler böyle davranabiliyor cnm
ben 23 yaşındayım ama insan çocuk istiyor işte ya olmazsa diye çok korkuyorum ..
İyi akşamlar cnm hosgeldin:)kızlar iyi akşamlar herkese
Ne var ne yok ben ara sıra girip çıkıyorum pek takip edemiyorum
Cnm ben okudum baya yazı 2 aydır bu topigin sayfalarını okuyorum hala bitmedi tabi:) ilkinde bulunmayip ilaçlara tedaviden sonra ikincisinde sperm çıkan cok :)Arkadaslar merhaba topiginizi uzun süredir takip etmekteyim. Bu topikteki en eski arkadaslara veya bilgisi olan arkadaslara bir sorum olacak esi azospermi olupta ilk tesede basarisiz olup 2.3. tese de sperm bulunanlar varmi? Eger benide bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Sevgiler.