Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm daha vaktin var en kısa zamanda olur inş bu arada eşinle barışmışsın nasılsınız şimdi ???
zaman zaman eşler böyle davranabiliyor cnm
ben 23 yaşındayım ama insan çocuk istiyor işte ya olmazsa diye çok korkuyorum ..
Ben yaslandım sanırım:))) esimle barıştık ama burnumdan getirdi sagolsun... Suanda kahvede ama sallamıyorum en azından kuş değiliz zaten. Bebek icin üzülüyorum bide onu ekleyip kusup iyicene zorlaştırmak istemiyorum hayatımı:) ama su bı gerçekki erkekler bizim gibi sallamiyorlar..ben İnternet'e bakınca sadce azospermiye bakıyorum eşimse mac sitesinde tweeter Facebook da dolanıyor fark burdan bile belli:)

kızlar iyi akşamlar herkese:16:
Ne var ne yok ben ara sıra girip çıkıyorum pek takip edemiyorum
İyi akşamlar cnm hosgeldin:)

Arkadaslar merhaba topiginizi uzun süredir takip etmekteyim. Bu topikteki en eski arkadaslara veya bilgisi olan arkadaslara bir sorum olacak esi azospermi olupta ilk tesede basarisiz olup 2.3. tese de sperm bulunanlar varmi? Eger benide bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Sevgiler.
Cnm ben okudum baya yazı 2 aydır bu topigin sayfalarını okuyorum hala bitmedi tabi:) ilkinde bulunmayip ilaçlara tedaviden sonra ikincisinde sperm çıkan cok :)

kızlar iyi akşamlar herkese:16:
Ne var ne yok ben ara sıra girip çıkıyorum pek takip edemiyorum

iyi aksamlar canimm.

Arkadaslar merhaba topiginizi uzun süredir takip etmekteyim. Bu topikteki en eski arkadaslara veya bilgisi olan arkadaslara bir sorum olacak esi azospermi olupta ilk tesede basarisiz olup 2.3. tese de sperm bulunanlar varmi? Eger benide bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Sevgiler.

benim esimdede ilk microtesede elonge bulundu ikincisinde hicbirsey. 2 defada tese oldu bunlardan önce hicbirsey bulunamadi. rabbim yardimcimiz olsun:26::26::14::14:

Merhaba arkadaşımm
bizim ilk tesemizde çıkmıştı 2. de çıkmadı maaleseff
haziran gibide 3. kez eşim tese olucak bakalımm
keşke ona gerek kalmasa ama napalımm
sen anlatırmısın problem nedirr ?
şimdiye kadar neler yaptınız

Cnm acaba nedeni ne ilkinde cikip ikincisinde çıkmamasının bana garip geliyo varsa ikincisindede çıkmalı sanki:( ins 3. De çıkacak saklandıkları yerden :)

Cnm acaba nedeni ne ilkinde cikip ikincisinde çıkmamasının bana garip geliyo varsa ikincisindede çıkmalı sanki:( ins 3. De çıkacak saklandıkları yerden :)

Canım 2. tese çıkmamasının nedeni bana göre 6 ay arayla yapılmış olması dokular düzelmeden 2.yi yaptılar ve hiç çıkmadı
bakalım inş. 3.de çıkarr yada bi mucize olsada sprem testinde görsek spremleri

Canım 2. tese çıkmamasının nedeni bana göre 6 ay arayla yapılmış olması dokular düzelmeden 2.yi yaptılar ve hiç çıkmadı
bakalım inş. 3.de çıkarr yada bi mucize olsada sprem testinde görsek spremleri

Haa mantıklı valla zamani düşünemiştim .. Peki ilk tesede sonuc neydi ... Valla cnm Rabbim büyük bı bakarsın dediginngibi semende çıkar bisuru:)

Haa mantıklı valla zamani düşünemiştim .. Peki ilk tesede sonuc neydi ... Valla cnm Rabbim büyük bı bakarsın dediginngibi semende çıkar bisuru:)

Bizim ilkte 11 sprem çıkmıştı 8 tanesi döllendi
3 tanesi transfer edildi ama maalesef tutmadıı
geriye kalanlarıda dondurmaya gerek görmemişlerr
öyle işte cnm

Arkadaslar hepinize tek tek cevap verdiginiz cok tesekkür ederim beni aydinlattiginiz. Allah razi olsun hepinizden Allah ne muradiniz varsa versin.

Canım benim çook sevindim pregnileri bulmuşsunuz:16:
aracı olan arkadaşlardan allah razı olsun
yarında inş güzel haberler alırsın cnmm
rabbim yüzünüzü güldürsün:26:

evt cnm 10 adet bulabildik
vesile olan arkadaşlarımdan allah bin kere razı olsun gönüllerindeki muradı rabbim tez zamanda versin inşlh
yuriçi kargoya verilmiş kargodan mesajı geldi inşlh kendileride yarın gelir....

cnm üzme kendini bu kadar sizde üretim var sonuçta
siz ısrarla testlerinizi yaptırın ama iyi merkezlerde yaptırın
belkide çok sıradan üzerinde iyi çalışmadıkları için bi çoğumuzun spermleri
görülmüyor
çıkacak inşlh cnm ben inanıyorum
sizde hemde milyonlarca sperm çıkacak sen bitkisellere yüklen cnm proxeed kullansın eşin vb.....gibileri

cnm üzme kendini bu kadar sizde üretim var sonuçta
siz ısrarla testlerinizi yaptırın ama iyi merkezlerde yaptırın
belkide çok sıradan üzerinde iyi çalışmadıkları için bi çoğumuzun spermleri
görülmüyor
çıkacak inşlh cnm ben inanıyorum
sizde hemde milyonlarca sperm çıkacak sen bitkisellere yüklen cnm proxeed kullansın eşin vb.....gibileri

Evt cnm ilk tesede çıkmıştı bizim
ama sperm testinde hiç görmedik sprem:19:

RABBİM sizin spermlerinizi dondurmayan doktorların ............................... diyorum bu kadar sıkıntıya garg ettiler sizi ALLAH yar ve yardımcımız olsun kızlar hata oluşmuş kusura bakmayın yapacak bişe yok :1: :1: :1: :1: :1:

Son düzenleme:
kızlar herkeze mrb, uzun zamandır forum'a giremiyorum. umarım herkez iyidir. formun bir klısmını okudum. iyi gelişmeler gördüm. ve çok sevindim, umarım heppimizin hakkında hayırlısı olur inş. en ufak bir gelişme bizlere umut oluyor. allah heppimizin yardımcısı olsun.

Hadi cnm hayırlısı olsun una temiz çıkar .. Ama İnan kısmet ısı anladım bunu hormonları çok yüksek genetiği bozuk hastalarda bile cok sperm bulunuyor.. Kimi zaman herseyi normalken sperm çıkmayandabiliyor.. Tabi en azından hersey normalse mikroteseye kde insanın ici biraz rahat ediyor.. Rabbim nasip etsin yeterki olmuycak bsy yok ben 25 gün bekledim genetik için seninki Mslh erken çıkıyor Hen gecer iki hafta icini ferah tut .. Doktor beni aradı sonuclar çıktı diye onun gecesinde normal dolunayın 10 kat büyük halini gördüm rüyamda Sabah'ta iyi sonuc aldım sen de alacaksın ins

allah razı olsun cnm güzel dileklerin için inşallah iyi olur sonuçlar.sende haklısın herşeyi normal olup spermi olmayanda var ama insan yinede bi umut diyor.bi darbede genetiklerden yemeyelim istiyor.bunlar hepsi bir sebep.rabbim ol demedikçe değil tüp bebek, kök hücre,
alası da olmaz..cnm biz özelde yaptırdık genetikleri belki ondan erken alıcaz sonuçları.hakkımızda hayırlısı cnm.

QUOTE=bbmm;24267792]hazalcım size genetik testini hangi doktor söyledi ya biz kendimiz dedik ama zafer bey yaptırmadı acaba ne gibi bir avantajı :59: varmış lütfen bana anlatırmısın[/QUOTE]

cnm zafer bey kim hangi hastanenin doktoru?? bize eşimin ürolog hekimi acıbadem hastanesi murat şamlı söyledi genetik testlerini yaptırmamızı.avantajı azosperminin sebebini bulmaya çalışmak bence.genleriyle alakalı bir sorunmu var onu bulucak.ona göre bi tedavi yolu çizicek bize.sonuçları alıp doktora gösterdiğimde daha detaylı bilgi veririm cnm.siz de yaptırdınızmı testleri??:44::44::44:

Back
X