Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bebkim ya baya kötü..
aminnnnn hemen iyileşir inşallah.
kocişim şimdi aradı geliyormuşş çok sevindim.

negüzel bebekim hadi gözün aydın...
sabaha kalsaydı merak eder dururdun iyi olmuş sevindim bende...

iyi geceler kızlar bende yatıyorum...
allah rahatlık versin hepinize :54::54::54:

günaydın kızlar :emir_bebek:güzel günler bizimle olsun ist hava yağmurlu penceredn yağmuru izlemek çok güzel

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

günaydın canım.geçmişi okudum biraz. öncelikle geçmiş olsun .umreye gideceğine çok sevindim.Allah bizlerede nasip etsin inşallah.dualarında bizleri de eksik etme.inşallah herkesin gönlündekini cuma hürmetine gerçekleştirir YÜCE ALLAH... kadri öyle büyük ki RABBAİMİN, hazinesi öyle geniş ki bizim isteklerimiz tüy kalır bence. ama vakti var heralde.ALLAH vaktinde hepimizin muradlarını versin inşallah.

günaydınnnnnnnn:3:
ben bırazdan kayınvaldeme gıdıcem bugun sızsızım kızlar :43:

YA RABBİ; ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE GÖNLÜ YARALILARI,HASTA KULLARA ŞİFA,DERTLİ KULLARINA DEVA
DUYULAN ÖZLEMLERİ,AÇILAN ELLERİ, DİLENEN DİLEKLERİ,İSTENEN MELEKLERİ
HAYIRLISIYLA BENİM VE BENİM GİBİ EVLAT DİYE YANA KULLARINA DA GÖNDER MİS KOKULU MELEKLERİNİ........:emir_bebek:
(AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)

Son düzenleme:
günaydın kızlar :emir_bebek:güzel günler bizimle olsun ist hava yağmurlu penceredn yağmuru izlemek çok güzel

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

günaydın kızlar nasılsınız

hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız
cumanız mubarek olsun hepimizin duaları kabul olsun inşlh amin...

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

günaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu güzel günlerin hatrına hiçbirimizi evlatsız bırakmasın zaten ben depresif hallaer yaşıyorum 2 gündür bir anneler günü daha yaklaşıyor 4 yıllık evliyim her anneler gününe yakın böyle oluyorum nedense içimdeki sıkıntılar yuvarlanarak daha da büyüyor. Allahım bizlere de annelik duygusunu tatırsın.

hayırlı cumalar Allah bu mübarek günün hürmetine isteyen herkese ve bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
ben okudum dualarımı Allah kabul etsin inşallah

Hayırlı Cumalar
HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

Amin

hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günde yaptığımız dualarımızı kabul buyursun.

Şüphesiz buradaki herkes evladının olmasını istiyor.Ben de duyduğum ve bugün yapmaya başladığım birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.Zor birşey değil:
Evladı olmayanlar 7 gün boyunca günde 1'er kere Yusuf Suresini okursa Allahın izniyle evladı olur. İnşallah.

Ey kullarının dualarına her zaman mukabelede bulunan yüceler yücesi Rabbimiz, Bizim dualarımızı da kabul et.. bizi dünyada da, ukbâda da kaybedenlerden eyleme.. her türlü bela ve musibetlerden sıyanet buyur ve umduklarımızın ötesinde sürpriz lütuflarınla sevindir
gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eyle bizlere ve tüm bu hasretle yanıp tutuşanlara hayırlı evlatlar ver aminnnnnnnnnnn

bahar85 kullanıcısından alıntı
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canim bende duaları bitirdim Allah bu güzel cuma yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin amin

Son düzenleme:
Ey kullarının dualarına her zaman mukabelede bulunan yüceler yücesi Rabbimiz, Bizim dualarımızı da kabul et.. bizi dünyada da, ukbâda da kaybedenlerden eyleme.. her türlü bela ve musibetlerden sıyanet buyur ve umduklarımızın ötesinde sürpriz lütuflarınla sevindir
gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eyle bizlere ve tüm bu hasretle yanıp tutuşanlara hayırlı evlatlar ver aminnnnnnnnnnn

amin canım aminnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar arkadaşlar ......hepinizin dualarına ve dileklerine canı yürekten amin diyorum.

Back
X