Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
selam canlar
bugün güne çok güzel uyandım çünkü öyle güzzel bi rüya gördüm ki
sizinlede paylaşmak istedim...
canlar ilk defa bu kadar detaylı bi rüya gördüm bebiş konusunda...
rüyamda kendimi ameliyathanede gördüm...
göbişim kocaman
sezeryan olacak doğum epidural anesteziyle oluyordu galiba...
drun karnıma attığı kesiği gördüm...
sonra bebişlerimi çıkardı biri kız biri erkek
öyle garip bi duygu ki rüyası bile güzeldi...
sonra beni odaya aldılar...
kayınvalidemde var yanımda...
bebişler geliyor biri pembe biri mavi giyinmiş öyle tatlılar ki ama mini miniler
kayınvalidem o sırada dışarı çıkıyor...
bebişleri emzirmemi istiyorlar nasıl yapacağımı bilemiyorum...
bi kadın bana yardımcı oluyor bebişlerin ağzı okadar küçük ki ememiyorlar...
öyle işte canlar inanın okadar gerçek gibiydi ki nerdeyse sabah onları arayacaktım evde
rabbim bana bu rüyayı gerçektede yaşatır inş![]()
selam canlar
göbişim kocaman
bebişler geliyor biri pembe biri mavi giyinmiş öyle tatlılar ki ama mini miniler
öyle işte canlar inanın okadar gerçek gibiydi ki nerdeyse sabah onları arayacaktım evde
baharcım öncelikle iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim tatlım.rabbim rüyanın gerçek olmasını nasip etsin inşallah.ben seni çok iyi anlıyorum.yumurta toplandıgı gün beni aldılar ve anesteziyle uyuttular.ben artık rüyamda ne gördüysem şuanda hatırlamıyorum hafızamı zorluyorum yok hatırlayamıyorum.ama uyanırken kızım kızım diye sayıklayarak uyanmışım.sacları var çok güzel diyomuşum benim kızım geldi diyomuşum ve hıçkıra hıçkıra aglıyomuşum uyandırdılar beni gitti diyomuşum inan hatırlayamıyorum tek hatırladıgım çok huzurlu bi uykuda oldugumdu ve hemşirelerin adımı seslendigi.eşim kaynanam ablam herkes aglamış hemşireler bile.anlatıyolar ablamlar falan hatırlayamıyorum çok üzülüyorum eşim akşam bile diyo sonunda beni de aglattın ya orda diyo.allahım inşallah bu rüyalarımızın gerçegi yaşamayı nasip eder bize canm benm.
Okurken duygulandim ins bizde yasarız bu duyguları...
Ben sürekli esimin amlyta girdiğini ve sonrasında ki olacakları düşünuodum olumlu olumsuz sekillerini:)
Esm bisurur sperm çıkacak inanıyorum dior..bende bulunacak gibi geliyo icime diorum..dua et melek anne:)
Bide iğneleri hangi saatte vurdun çatlama iğnesinin saatini doktor söylüyormu:)
canm inşallahh bulunur elbetteki dualarım sizlerle.ben ilk başladıgımda igneleri hep akşam 7 de vurdum bi sagdan bi de soldan vurunuyosun zaten söylerler tatlım.çatlatma ignesi ovitrelle di benim.yumurta toplama işleminden 36 saat önce vurulması gerekiyodu.ameliyat saati ve yumurta toplama saati belli olunca söylüyolar zaten.ben sabah 4 vurdum uyanıpta.koldan vuruluyo onlar iki tane.hep dolapta durmak zorunda oldugu için biraz soguk oluyo ama hiç izi bile kalmadı.onları hiç kafana takma tatlım hepsi için yönlendiriyolar zaten.hayırlısıyla bi sperm bulunsunda gerisi kendiliginden gelecektir inşallah ben inanıyorum.
Allah razı olsun cnm bebislerini seni korkusun)))
Nedense sperm bulunacak gibime geliyor garip bı duygu var icimde
Sendede böyle olmusmuydu:)
En azından sperm çıkmayacaksa bile 1 ay hayal kurcam o bile guzel :)
canım korkma biraz kadere bırak rabbim ne yazdıysa onu görecez bunun önüne geçmeye gücümüz yetmez.ben biraz garantici bi insanım ama ben bile artık son zaman salmıştım okadar stres oldum ki şu günü olumlu yada olumsuz bi atlatabilsek artık diyodum çünkü gerçekten çok yorucu bi süreç allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olssun.ben hayal etmeye bile korkuyodum çünkü çok yıkılırım olumsuzu duyarsam diye düşünüyodum.ve olası bütün ihtimallere karşı hazırlamıştım kendimi gücüm yettigince.inanıyorum inşallah sizinde bulunacaktır ve sende bu mutlulugu tadacaksın inşallah.
28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.
selam canlar
göbişim kocaman
Kızlar bsy sorcam
Ben en son üniversite de namaz kıldım yaklaşık 4 senedir alnım secdeye değmedi malesef..
Bu durumumuz ortaya çıkınca namaz kılmak istiyorum
Ama sanki sıkıştım zorda kadımda hani bebeğim olsun diye namaz kılacakmisim gibi hissediyorum
Bı diyorum herseye bsy vesile olacakki olsun diorum
Bı diyorum zorda kaldım da aklıma geldi namaz kılmak diyorum(
Cnm tese mı oksa mikro tesemi oldunuz..28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.
canım namaz büyük bir ibadettir.seni (ve bütün kainatı)yaratan rabbine şükürdür.Onun huzurunda huzuru bulmaktır.ne mutlu hakkıyla devam edenlere..sen neden mahrum kalasın.haydi şimdi başla.Allah kabul atsin.![]()
Kızlar bsy sorcam
Ben en son üniversite de namaz kıldım yaklaşık 4 senedir alnım secdeye değmedi malesef..
Bu durumumuz ortaya çıkınca namaz kılmak istiyorum
Ama sanki sıkıştım zorda kadımda hani bebeğim olsun diye namaz kılacakmisim gibi hissediyorum
Bı diyorum herseye bsy vesile olacakki olsun diorum
Bı diyorum zorda kaldım da aklıma geldi namaz kılmak diyorum(
28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.
hoşgeldin canım.burda birçoğumuzun durumu aynı.inşaallah mutlu sona ulaşırız.ilk tesenizi nerde oldunuz.şimdi ki doktorunuz kim.Allah yardımcımız olsun.![]()
canım öyle düşünme belki bu bizim imtihanımızdır içinden geliyorsa başla namazına
Cnm tese mı oksa mikro tesemi oldunuz..
Eğer tese olduysanız mikrotese olun çünkü 6000 kat daha büyüterek bakıyorlar.. Üzülme ins bu sefer bulunur
Basliycam cnmm:)
Sadece isim düştüde ondan kılacakmisim gibi hissettim ama belki böle vesile olacaktı deilmi