Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım günaydın uyuyamadım ya haber bekliyoruz bakalım ararlar öglene kadar.heyecanlıyım.pgd yaptırmak istiyorum canm ya o yüzden hocayla görüşecem embriyoların durumuna göre.benim eşim 30 yaşında.hormon degerlerine gelince olması gerekenden çok farklıydı mesela testosteron düşük fsh yüksek falan kötüydü yani.testis boyutu 1/4 büyüklügünde yazıyo yani olması gerekenin çeyregi kadarmış tatlım.hiç ilaç vermedi dr.ama bulunmasaydı belki verirdi bidaha mikrotese yapılana kadar ama gerek kalmadı.canm inşallah inşallah olacak seninde.bişey sorcam gelincik ve jklm arkadaşların sorunuda bizimkiyle aynıydı ya acaba onlar pgd yaptırdımı bide şunu soracaktım gelincige tek emriyomu yerleştirmişlerdi hatılayamadım ben canm ya.

canım face varmı

canım günaydın uyuyamadım ya haber bekliyoruz bakalım ararlar öglene kadar.heyecanlıyım.pgd yaptırmak istiyorum canm ya o yüzden hocayla görüşecem embriyoların durumuna göre.benim eşim 30 yaşında.hormon degerlerine gelince olması gerekenden çok farklıydı mesela testosteron düşük fsh yüksek falan kötüydü yani.testis boyutu 1/4 büyüklügünde yazıyo yani olması gerekenin çeyregi kadarmış tatlım.hiç ilaç vermedi dr.ama bulunmasaydı belki verirdi bidaha mikrotese yapılana kadar ama gerek kalmadı.canm inşallah inşallah olacak seninde.bişey sorcam gelincik ve jklm arkadaşların sorunuda bizimkiyle aynıydı ya acaba onlar pgd yaptırdımı bide şunu soracaktım gelincige tek emriyomu yerleştirmişlerdi hatılayamadım ben canm ya.

durumumuz aynı gibi benim eşiminde fsh 39 testesteron2.50 testis boyutu ufak zaten genetik problemlilerin ortak noktası bu.canım jklm arkadaşımızın eşinin büyük olan testisinden sperm bulunamaıtı ve doktor küçük olan testiste 6 tane sperm bulmuş arkadaşımızda zaten eşiyle birlikte hazırlanmıştı birinci transferinde 2 aylıkken kalp atışları oluşmamış ve kötü son yaşadılar.2. transferinde rabbim yüzünü güldürdü.ama arkadaşımızın fazla şansı olmadığı için zaten pgt yaptırmamıştı bu yüzden ilk transferinde bebişine kavuşamadı demekki oda sorunlu embriyoydu.gelincik arkadaşımızında tek embriyo yerleştirilmiş fakat bölünmüş yani tek yumurta ikizleri olmuş gelincikte pgt yaptırmadı onunda rabbim yüzünü güldürdü darısı başımıza inşallah

canlar günaydınlar hayırlı haftlara diliyorummmm
RABBİMMMM GÖLÜMÜZDEN GEÇENİ HAKIMIZDA HAYIRLI KILIP ÖLYE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :54::54:
nasılsınız hiç okuyamıyorum geçmişi inşallah herkes iyidir.
aklımdasınız hep.
ben çok yoğunum. arada giriyorum ama okuyamadan çıkıyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.:54::54:

günaydın kızlarr :54::54:
nasılsınız hiç okuyamıyorum geçmişi inşallah herkes iyidir.
aklımdasınız hep.
ben çok yoğunum. arada giriyorum ama okuyamadan çıkıyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.:54::54:

GÜNAYDIN CANIM NASIL OLDUN İYİSİNDİR İNŞALLAH:16::16::16::16::16::16:
BİZDE İYİYİZ 1 AY SONRA EŞİM MİKROTESE OLACAK EMRE BEY 1 AY PRNGLY 5000 YAPTIRSIN SONRA OPERASYON YAPALIM DEDİM
İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER RABBİM BİZİM UMUTLARIMIZI RÜZGAR HIZIYLA GÖNDERSİN İNŞALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın canım nasıl oldun iyisindir inşallah:16::16::16::16::16::16:
Bizde iyiyiz 1 ay sonra eşim mikrotese olacak emre bey 1 ay prngly 5000 yaptırsın sonra operasyon yapalım dedim
inşallah hepimizin yüzü güler rabbim bizim umutlarımızı rüzgar hızıyla göndersin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54::54::54::54::54::54::54::54:

merhaba günaydın cnm nasılsın
regniyi emre beymi önerdi yoksa
sizmi kullanalım dediniz cnm
hayırlısı olsun inşlh ummadığınız kadar spermle karşılaşırsınız...

merhaba günaydın cnm nasılsın
regniyi emre beymi önerdi yoksa
sizmi kullanalım dediniz cnm
hayırlısı olsun inşlh ummadığınız kadar spermle karşılaşırsınız...

günaydın canım emre beye testesteron hormonunun sonucunu yazdım birde aynı genetikten azolu bir arkadaşımızın eşine perngliy5000 4 ay kullanın demiş bende mesaj yazınca sordum bulabilirseniz 1 ay kullanın dedi.inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün siz ne yapmaya karar verdiniz bu arada benim sorumu sorabilme fırsatı buldunmu canım:34::34::34::34::34:

Bahar bende duamı okudum söylemeyi unutmuşum flzaşk canım rabbim muradını versin inşallah

Günaydın canım arkadaşlarım:16::16::16::16::16::16:melek hoşgeldin canım aradılarmı seni hastaneden kaç embriyo sağlıklı gelişmiş birde birşey sorucam eşin yaşı kaç,hormon değerleri neydi,testis boyutu küçükmüydü bizimde tedaviye 1 ay kaldı emre bey 1 ay prengly yaptırın sonra operasyona geçelim dedi çok heyecanlıyım inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür
Cnm 1 ay sonra igeneleremi başlıcan..bizim amlytimiz 1 ay sonra..:))

Cnm bizde bir testis normal boyutta ama digerinde yumurta alındığından hiç yok ultrasona baktım sag tesis izlenemedi sol testis normal boyutta yazıyor ..
Hersey normal ama ben Herseyi normal olanlarda spermin daha az çıktığını düşünüyorum onun icin korkuyorum..mesela sizlerde hormonlar normal olmadıgı icin spermlerin çıkmasına engel olabiliyor ben böle düşünüyorum..bizde hersey normalken neden çıkış yok...demekki hiç üretim yok diorum..yada esim bebekken fıtıktan dolayı amlyt olmuş testisi alınmış diye amlytta zararım verdiler diorum...of karnıma arılar giriyo:(
Bu arada bebislerden haber varmi doktor aradimi:)

Kızlar biz sadece proxeed plus kullanıyoruz esim sadece yatarken iciyor... 5 günlük daha var onu bitirinceyine alcam busefer günde iki kere kullanacak tam mikroteseye ikinci pakette biter...
Burada bı arkadasla yazismistim 45 xy kromozom bozukluğu varmış benim gittiğim doktor belki sperm çıkmayabilir diye once eşini amlyt etmiş ve çıkmamış onta proxeed plus vermiş 2 ay kulan bidaha mikrotese yapalım demiş ve sperm çıkmış...demekki bukdr etkili bı ilac bu proxeed plus ...
Sizde kullanın özellikle mikrotesesi yaklaşanlar ...en azından yan etkisi yok Kaan hocaya sordum vitamin yan etkisi olmaz demişti..

Son düzenleme:

Cnm bizde bir testis normal boyutta ama digerinde yumurta alındığından hiç yok ultrasona baktım sag tesis izlenemedi sol testis normal boyutta yazıyor ..
Hersey normal ama ben Herseyi normal olanlarda spermin daha az çıktığını düşünüyorum onun icin korkuyorum..mesela sizlerde hormonlar normal olmadıgı icin spermlerin çıkmasına engel olabiliyor ben böle düşünüyorum..bizde hersey normalken neden çıkış yok...demekki hiç üretim yok diorum..yada esim bebekken fıtıktan dolayı amlyt olmuş testisi alınmış diye amlytta zararım verdiler diorum...of karnıma arılar giriyo:(

canım sana şunu söyleyeyim herşey normal olanlarda sperm çıkma şansı daha düşük diyorsun ya bizim Alman hastanesindeki embriyolog doktorda şöyle açıkladı sizde testis boyutu ufak olduğu için tüm testis incelene biliyor her yer tarandığı için büyük testis boyutunu tam tarayamıyorlar onun için sizin gibi hastalarda testiste sperm daha kolay bulunuyor tabiki varsa dedi.yani bunu şöyle açıklıyayım odan ne kadar küçük olursa işin hem çabuk bitiyor hemde dip köşe daha çok iş yapıp işini bitiriyorsun demişti doktorum herşey kader kısmet kafana çok takma

canım sana şunu söyleyeyim herşey normal olanlarda sperm çıkma şansı daha düşük diyorsun ya bizim Alman hastanesindeki embriyolog doktorda şöyle açıkladı sizde testis boyutu ufak olduğu için tüm testis incelene biliyor her yer tarandığı için büyük testis boyutunu tam tarayamıyorlar onun için sizin gibi hastalarda testiste sperm daha kolay bulunuyor tabiki varsa dedi.yani bunu şöyle açıklıyayım odan ne kadar küçük olursa işin hem çabuk bitiyor hemde dip köşe daha çok iş yapıp işini bitiriyorsun demişti doktorum herşey kader kısmet kafana çok takma bu arada melek yazmadan ben yazayım heyecandan yazmamıştır kızlar 12 embriyo ve :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hepsi iyi kalite çarşamba günü transferi var inşallah bebişleri ona sıkı sıkı tutunur

canım sana şunu söyleyeyim herşey normal olanlarda sperm çıkma şansı daha düşük diyorsun ya bizim Alman hastanesindeki embriyolog doktorda şöyle açıkladı sizde testis boyutu ufak olduğu için tüm testis incelene biliyor her yer tarandığı için büyük testis boyutunu tam tarayamıyorlar onun için sizin gibi hastalarda testiste sperm daha kolay bulunuyor tabiki varsa dedi.yani bunu şöyle açıklıyayım odan ne kadar küçük olursa işin hem çabuk bitiyor hemde dip köşe daha çok iş yapıp işini bitiriyorsun demişti doktorum herşey kader kısmet kafana çok takma bu arada melek yazmadan ben yazayım heyecandan yazmamıştır kızlar 12 embriyo ve :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hepsi iyi kalite çarşamba günü transferi var inşallah bebişleri ona sıkı sıkı tutunur

Yaaaa cok mantıklı bak böyle düşünmemiştim :) Demek kücük olunca heryerine bakmış oluyorlar valla mantıklı:) hergun bsy öğreniyorum burda:)
Bizde zaten bitane yok ondan digerine iyi bakarlar Heralde:)
Ayyyyyyyy melekkkkkkkk ikiz olur ins sonra döndürdünüz embriyolarla bidaha doğurursun ohhhhhhhh:)
B'ne normalde bu durumumuzu öğrenmeden once tek cocuk yapcam derdim şimdi 3-4 :) tabi Rabbim nasip ederse:)

Back
X