- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP
bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................
bugün benim doğum günüm
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
bugün benim doğum günüm
bu arada doğum gün kutlu olsun bu yeni yaşın saglıkla huzurla büyüteteceğin evlatlar nasip etsin sana![]()
Canim benim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar bol bebisli yeni yaslar dilerim. O kadar duygu yüklü yazmissin ki hem okudum hem agladimAllahim insallah yeni yasinda sana hem kizini hem oglunu gönderir bitanem.
arkadasm dogum gunun kutlu olsun nice senelere insallah yeni yaşın sana ugur getirir we rabbim insallah tez wakitte hediyeni gönderir...
günaydın arkadasım geçmiş dogum günün kutlu olsun allahım yeni yasında bebişlerini kucagına almayı nasip etsin insallah![]()
canım benim sabah sabah mahvettin beni çok duygulandım
bitanem pamuk şekerim canımın içi güzeller güzeli arkadaşım doğum günün kutlu olsun
inş yeni yaşın sana bahsettiğin gibi bembeyaz bi kız ve esmer yakışıklı bi oğlan getirir
gelecekler bitanem gelecekler allahın izniyle
bugünler geçecek onlar gelince tüm hayatınız değişecek...
nice mutlu yıllara bitanemmmmm![]()
Cemrem iyi ki dogmusun canim Allah salikli sihatli nece yaslara girmeyi nasib etsin insAllah seneye bu zaman bebeginle dogumgunu kutla canim![]()
cnm doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhatlı nice mutlu senelere
yeni yaşında senin gibi beyaz eşin gibi esmer çocukların olsun inşlh bu günün hürmetine
tez zamanda anne olursun inşlh...
Canım benimm sabah sabah mahfettin beni
bu aralar duygusalımm senin yazınıda görünccee:2:
Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsunnnn.
tüm sevdiklerinle geçireceğin güzel bi yıl olsunnn inş
evinden sağlık, huzur, mutluluk eksik olmasınnn.
inş daha çok bekletmeden pamukşekeri kızın ve yakışıklı oğlu gelir annelerinee
ben seni ararımm tatlımm zatennn ama burdanda yazayım dedimm![]()
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inş
ben bugün rahatsız bi gece geçirdim...
sürekli midem bulandı hatta gece b ara nerdeyse çıkarıyorrdum son anda uyandım toparlandım...
sabahta çıkardım çok kötü midem :26:
inş biraz sonra geçer...
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi![]()
Pamukannem biz sağlıklı kız ve erkek ikiz bebek olacağız.kollarında uyayacağız .yüzüne bakacağız o tatlı sesini dinleyeceğiz.bizim için ninnide söyleyecekmisin anne.sende bizi özlüyorsundur mutlaka.bizi koklayacaksın çok seveceksin değilmi?söz anneciğim senin için cennette ki en güzel köşkümüzden geleceğiz ve gül kokulu kucağında uyuyacağız.Bizde senden bir söz istiyoruz pamuk anneciğim biz gelene kadar sakın gözlerinden bir damla bile gözyaşı akıtma.sadece sabret ve bizi dua ile çağır olurmu annem. bu bizsiz geçireceğin son doğumgünün ve anneler günün olacak bize cennete kucağını açan anneannemizden sana kucak dolusu öpücük getirdik annem.bekle anneciğim çünkü artık bizede sensiz olmak cennette bile cehennemi yaşamak gibi annem .geliyoruz yoldayız seni bulmamıza az kaldı elimizi tut ve çıkar bizi bu çıkmaz sokaktan bizim pamuk annem.
canım bunu senin için yazdım inşallah beğenirsin doğum günün kutlu mutlu huzurlu sağlıklı ve bebişli olsun![]()
cnm yaaaaaaaaaa kız aglattın benı heeeeeeee
cok guzel yazmıssın gonlune saglık cnm arkadasım
ınşllh gonlundekı dualar senıde bulsun
merhaba kızlar internette okadar araştırdım bulamadım. eşimin testinde her sahada 3-4 round cell hücresi görüldü yazıyordu bu nedemek bilen varsa cvp verirse sevinirim.1cc de de 300.000 round cell hücre varmış.kötü birşey mi acaba?
sorumun cevabını bilen yok mu?![]()
sorumun cevabını bilen yok mu?![]()
canım öncelikle gözün aydın dün okudum ama cevap yazamadım eşinde sperm çıkmış inşallah cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin ama sorunun cevabını bilmiyorum googella aradım farklılaşmış hücre yazıyor ama sen bence doktoruna sor yada emre beye mesaj yaz yada test yaptırdığını merkezden bilgi alın olurmu canım![]()
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
hayırlı olsun canım çok tebrik ederim daha iyi haberlerde verirsin inşallahmerhabalar arkadaşlar eşmin 3 ay önceki sperm testinde 50 tane sperm çıkmıştı.2.5 ay önce 1.derece varikoselden ameliyat oldu. veee bugün tahlil yaptırdık totalde 1.200.000
1ccde 600.000 çıktı.inşallah artış böyle devam ederdarısı sizlerin başına kızlarrr...
bugün benim doğum günüm