Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız![]()
iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız![]()
iii cnm sen nasılısın gız![]()
İyi akşamlar cnm
ben iyi cnm
sen nasılsınnn![]()
itiraf edeyim mi nasıl olduğumu
ittiraf et cnmm nasılsınnn
bugün 10 kişiden 5 tanesinin iki çocukla katıldığı ben hariç diğerlerinin de 1 er çocukla eşlik ettiği bir güne katılmak zorunda idim. bir kişi beni hamile gördüğünü bir köşeye çekerek (sözde üzmeyecek)söyledi. şu an tam tepemdeki odadan baba oğul ve kız üçlüsünün kahkahalarla eğlenme sesleri geliyor. onlara maaşallah diyorum ama müthiş bir imrenme duygusu içindeyim. salı gününden (beri sebebini hatırlarsın belki yazmıştım)eşimle tedavi konusunda limoniyiz. bir çift kelime yok beyefendi halinden memnun.
kızlarrrrrrrr flazskkkk zamannnnnnnnnnn
kactınız mı yoksa mantı yemeye mı
helede bensız heeeeeeeeeeeeee
![]()
yokkkk canımmm sensiz olmazz
ama zaman kaçtı herhaldee dayanamadı mantımı yapmayamı gittiii![]()
yok bacılar yemek yedimde mantı değil inşallah yarın yapmayı düşünüyorum ama bu sefer kıymalı değil papatesli yapıcam canım patatesli çekiyorbaktı aclık bastırdı gıttı yapmaya
ye zamanım yeeeeeeeeeee can bogazdan gelırrrrrrrrrr![]()
Rabbim sabır versin bizlerde aynıyız en yakın arkadaşışlarımdan biri hamileydi bu aralar doğum yapmış olması lazım ama arayamıyorum bile etrafımda hamile desen gırla cocukluları zaten saymıyorum inşallah sizin olur bizim o ihtimal bile yokbugün 10 kişiden 5 tanesinin iki çocukla katıldığı ben hariç diğerlerinin de 1 er çocukla eşlik ettiği bir güne katılmak zorunda idim. bir kişi beni hamile gördüğünü bir köşeye çekerek (sözde üzmeyecek)söyledi. şu an tam tepemdeki odadan baba oğul ve kız üçlüsünün kahkahalarla eğlenme sesleri geliyor. onlara maaşallah diyorum ama müthiş bir imrenme duygusu içindeyim. salı gününden (beri sebebini hatırlarsın belki yazmıştım)eşimle tedavi konusunda limoniyiz. bir çift kelime yok beyefendi halinden memnun.
Ah cnm onları bende yaşıyorumm çevremdeki komşuların hepsinin çoçukları varr
gün yaptığımız zamanlarda 10 kadın geliyosaa hepsinini çoçukları varr ve ben o kadar sıkılıyodumki
hepsi çoçuklarında bahsediyoo insan kendini tuhaf hissediyooo sesizz kalırdım heppp
şimdi apartmanımda bile alt katımda 1.5 yaşında yan dairemde 10 aylık ve üst katımda da yeni doğmuş 1 haftalık bi bebek varrr
eee bunlar varken aslında biz nasıl olalım ama adettendir işte iyi demekkk
ahh bu erkekler ne diyimkii cnmm düzelir inşşş
canım tam mesajı gönderdim eşim geldi.konuşalım biraz dedi. ben beyefendi ile görüşmemi yapayım sonra gelmeye çalışırım.inşallah iyi geçer. öpüyorum canım
merhaba kızlar ben bugun gıremedım cunku babam bana geldı persembeye kadar bende mısafır
sızler ii kaynatmıssınız ben bıraz bozugum
esim dogum gunumu hatırlamadı hıççççççççççççççççççç
sabah kalktık ben belkı süprız yapar dedım tık yok
ogle oldu tık yok dr gıttık mr gostermeye bu arada
mr da boyun fıtıgı cıktı dr ılaclar gecırmesse fızık tedavı uygulucaz dedı
agrım var ama bakalım neyse konuma doneyım
aksam 8 gıbı babam geldı o ara gorumcemın kızı aradı benı kutladı
esım dıyo nıye aramıs bende dedım kı BUGUN BENİM DOGUM GUNUM dedım
adamoldu yanı hıc aklına bıle gelmemıs ben hedıye bekleyen bırı degılım ama
hatırlanmamak koydu hatta dedım topık bıle kutladı flazsk aradı
utandı kaldı yanı benım dogum gunum hıkaye oldu![]()
baban geldi demek canım negüzel...
sen yine belgesellere talim desene
evet canım sabahtan baya kaynattık sonra dağıldık...
akşamda siz kaynatmışsınız ben eşlik edemedim
çok geçmiş olsun bitanem yaa demek boyn fıtığı mı varmış :26:
inş atlatırsın bitanem benim çok çok geçmi olsun
demek enişte unuttu haaa neyse en iyi ceza senden mahrum kalmak olacak![]()
iyi geceler canlarrrrrrrrrr nasılsınız
çok özledim sizi akşam kocişten fırsat bulamadım...
arada kaçamak yapıp girdim o yokken yazılanları okudum...
ama sohbetinize katılamadım canım sıkıldı
şimdi anca alabildimmmmmmmm hemen geldim yanınıza![]()
demek unuttunuz artık beni :) gözden ırak olan :) ne yazıkki gelemiyorum bu aralar gelsem de yazamıyorum. yakında döncem inşallah temmuz yaklaştıkça içim bi garip oluyor. 2 ay kaldı. Allah yardımcımız olsun.