Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladm canm olsun allahtan ümit kesilmez insallh kendilignden cıkar spermler canm esinin azo sebebi neydi???

Allah büyük canim yinede ümidim var. Canim buradaki doktorlar asla aciklama yapmaz hicbisey demediler. Ameliyat olduk siz sag biz selamet, aradik cvp veren bile yok :( Dolayisi ile azo sebebi ne bilmiyoruz bile :(

Son düzenleme:
Allah büyük canim yinede ümidim var. Canim buradaki doktorlar asla aciklama yapmaz hicbisey demediler. Ameliyat olduk siz sag biz selamet, aradik cvp veren bile yok :( Dolayisi ile azo sebebi ne bilmiyoruz bile :(

ewt canm bizm gttigmz bi urolog awrupadki doktorlar fazla arartrmyo ameliyatta 10 dk bakp warsa war yoksa cok incelemeden bitiryolar ameliyatım demişti.....

hayir canim gitmedim. frankfurtta sadece havaalanina gittim:1::1:

Canim burda derken bende net yazmamisim yani stutgartta veya Almanyanin herhangi biyerindeki kwcentrumu kastettim :) Sen dogma büyüme buradamisin yoksa evlenincemi geldin ? Canim sizin sorun ne esindemi sorun esindeyse tese oldunuzmu canim biraz bilgilendirirmisin ?

Canim burda derken bende net yazmamisim yani stutgartta veya Almanyanin herhangi biyerindeki kwcentrumu kastettim :) Sen dogma büyüme buradamisin yoksa evlenincemi geldin ? Canim sizin sorun ne esindemi sorun esindeyse tese oldunuzmu canim biraz bilgilendirirmisin ?

evlenip geldim canim almanyaya.

almanyada 2 türkiyede 2 tese olduk. türkiyedeki birinci tesede elonge bulundu. gec inmis testis canim bizim sorun.

evlenip geldim canim almanyaya.

almanyada 2 türkiyede 2 tese olduk. türkiyedeki birinci tesede elonge bulundu. gec inmis testis canim bizim sorun.

Cok gecmis olsun canim. Allahim öyle bir mucize versin ki hersey yolunda gitsin ve hemen bebek sahibi ol insallah. Sizin yine sorun belli bizim birsey belli deil cok san sIkIci ya offff :(( Esimin diger tüm test sonuclari süper hicbir sorun yok anlamadik gitti neden böyle :(((((

Evet canim aynen öyle cok aci bisey ya :( Hala icim aciyo 2 hafta önceyi düsününce :(

üzülmemeye cals arkadasm bidahakini turkiyde denemek kısmet olur insallah hasret canm benim esimde 4 yasndakyken cift taraflı indirme amelyatı olmus bizde yarn tedawiye baslcaz ins. senin esinin kac yasnda indirilmis.

Cok gecmis olsun canim. Allahim öyle bir mucize versin ki hersey yolunda gitsin ve hemen bebek sahibi ol insallah. Sizin yine sorun belli bizim birsey belli deil cok san sIkIci ya offff :(( Esimin diger tüm test sonuclari süper hicbir sorun yok anlamadik gitti neden böyle :(((((

amin , Allah razi olsun canim.sebebini bilememek daha zor haklisin. rabbim ol dedikten sonra hicbir sey engel olamaz, dilerim bilinmezliklerin cözülür derdinizin dermanini verir rabbim.

üzülmemeye cals arkadasm bidahakini turkiyde denemek kısmet olur insallah hasret canm benim esimde 4 yasndakyken cift taraflı indirme amelyatı olmus bizde yarn tedawiye baslcaz ins. senin esinin kac yasnda indirilmis.

canim benim esim ameliyat filan olmamis,sanirim kendiliginden inmis ama gec.

canım ben öyleyim zaten...
hava kapalı olunca içim kararıyor resmen...
güneşli havayı seviyorummmmmmmmmmm :16::16::16:
zaten ben manavgatta büyüdüm antalya kızıyım...
benim için çok önemli güneş deniz kum :1:
ama gerçekten öyle...
kışı sevmiyorum en büyük sebebide havanın bana sıkıntı vermesi...

kızlar deniz yeşillik güneş seviyorsanız bura gelin antalya yanmaya başladı öglenleri dışarda işin varsa terler şırıldıyor gelcek aya hiç çekilmez buranın yazı zor..:32:

Nurdah cnm adet oldun Heralde yarı. Tedaviye başlaıyormuşum hadi hayırlısı benim 7-8 gün var ama sanki erken Olcam belim ağrılarım var..ins erken olurumda iğnelere baslarım cok heyecanlıyım:)

Nurdah cnm adet oldun Heralde yarı. Tedaviye başlaıyormuşum hadi hayırlısı benim 7-8 gün var ama sanki erken Olcam belim ağrılarım var..ins erken olurumda iğnelere baslarım cok heyecanlıyım:)

ay ewet bugun oldum canm yarn umuta gttcem cok heycanlym dua et banaaa

Back
X