Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler![]()
iyi geceler canimm

Yok canim bulunamadi![]()
.insallah bidahasina gerek kalmadan bebegine kavusursun tatlim.
canim sen almanyadamisin. hangi sehirdesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler![]()
iyi geceler canimm
.insallah bidahasina gerek kalmadan bebegine kavusursun tatlim.
canim sen almanyadamisin. hangi sehirdesin.
Amin canim insallah. Biz frankfurttayiz. Sende mi Almanya´da yasiyosun ?
evet canim bende almanyadayim stuttgarttan.
anladm canm olsun allahtan ümit kesilmez insallh kendilignden cıkar spermler canm esinin azo sebebi neydi???
Canim burda kwcentruma gittiniz mi hic ?
Allah büyük canim yinede ümidim var. Canim buradaki doktorlar asla aciklama yapmaz hicbisey demediler. Ameliyat olduk siz sag biz selamet, aradik cvp veren bile yokDolayisi ile azo sebebi ne bilmiyoruz bile
![]()
hayir canim gitmedim. frankfurtta sadece havaalanina gittim![]()
ewt canm bizm gttigmz bi urolog awrupadki doktorlar fazla arartrmyo ameliyatta 10 dk bakp warsa war yoksa cok incelemeden bitiryolar ameliyatım demişti.....
Canim burda derken bende net yazmamisim yani stutgartta veya Almanyanin herhangi biyerindeki kwcentrumu kastettim :) Sen dogma büyüme buradamisin yoksa evlenincemi geldin ? Canim sizin sorun ne esindemi sorun esindeyse tese oldunuzmu canim biraz bilgilendirirmisin ?
evlenip geldim canim almanyaya.
almanyada 2 türkiyede 2 tese olduk. türkiyedeki birinci tesede elonge bulundu. gec inmis testis canim bizim sorun.
Evet canim aynen öyle cok aci bisey yaHala icim aciyo 2 hafta önceyi düsününce
![]()
Cok gecmis olsun canim. Allahim öyle bir mucize versin ki hersey yolunda gitsin ve hemen bebek sahibi ol insallah. Sizin yine sorun belli bizim birsey belli deil cok san sIkIci ya offff( Esimin diger tüm test sonuclari süper hicbir sorun yok anlamadik gitti neden böyle
((((
üzülmemeye cals arkadasm bidahakini turkiyde denemek kısmet olur insallah hasret canm benim esimde 4 yasndakyken cift taraflı indirme amelyatı olmus bizde yarn tedawiye baslcaz ins. senin esinin kac yasnda indirilmis.
canım ben öyleyim zaten...
hava kapalı olunca içim kararıyor resmen...
güneşli havayı seviyorummmmmmmmmmm
zaten ben manavgatta büyüdüm antalya kızıyım...
benim için çok önemli güneş deniz kum
ama gerçekten öyle...
kışı sevmiyorum en büyük sebebide havanın bana sıkıntı vermesi...
canim benim esim ameliyat filan olmamis,sanirim kendiliginden inmis ama gec.
Nurdah cnm adet oldun Heralde yarı. Tedaviye başlaıyormuşum hadi hayırlısı benim 7-8 gün var ama sanki erken Olcam belim ağrılarım var..ins erken olurumda iğnelere baslarım cok heyecanlıyım:)
ay ewet bugun oldum canm yarn umuta gttcem cok heycanlym dua et banaaa