Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın cnım nasılsın
evt cnm para geldi çok zor oldu alması yaa
inşlh birdaha öyle hatalar yapmaz adam:((
sen napıyosun neler yapıyorsun cnm nasıl gidiyor...

napayım canım aynı okuldayım. eşim yarın yada çarşamba sperm analizi verecek bakalım. dua edin inşallah. sizde çıkması ümit oldu bize. fsh klomen kullandığımız için çok yükselmişti.klomeni bıraktık şimdi 6 olmuş. ona sevindik. bakalım kaan hocaya mesaj atacam ama klomeni bıraktık mı desem ne desem bilemedim.

canım sanada gözün aydın diyeyim.inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin de daha çok seviniriz. bol bol kivi ye. kivi tutunmada çok faydalı diye duydum.sevinli haberlerini bekliyoruz.

selam canım sen yalnız mı kaldın topikte :70:
Ee biz geldik sen ortada yoktun neyseki yetiştin sohbete...
Benimki uyanık canım benden önce uyandı şimdide kahvaltı hazırlıyor bana :1:
Maşallah ne kadar çok pikniğe gidiyorsunuz canım :9::9::9:

selam cnmmm sende hoşgeldinnn
ben sabah 9:30 dan beri burdayımmm cnmm
gözü açtımm buraya geldimm
benimkide uyuyooo uyanana kadar bakayım dedimm
ohh ne güzell havayı güzel gören pikniğee gidiyoo
iyi eğlencelerrr
nasıl dikkat ediyomusun yediklerineee:56:

selam dün geldim okudum baktım kimse yok bende çıktım sonra gelip ne güzel kaynatmışzınız olsun yazılanları okumak bazen daha güzel oluyor.dün hıdırellez kutlaması yaptık kardeşlerim arkadaşları falan çok eğlenceliydi bazen insanın kafa dağıtması iyi oluyor eşimide işe gönderdim sonra onlar gitti eşimle bahçeye indik ateş yakmıştı komşular üzerinden atladık gül ağacının altına para gömdük sabah eşim çıkarmaya gitti bulamamış kaybolmuş:1::1::1::1::1::1:bugünde yengem gelecek yiğenimle biraz oynarım artık bende iyice gezgin olmuşum yoksa hepmi öyleydim.annem diyorki inşallah ikizlerin olurda biraz az gezersin ablamda anneme anne onun ikiz değil dördüzüde olsa o yine gezer diyor:9::9::9::9::9::9::9::9:

selam dün geldim okudum baktım kimse yok bende çıktım sonra gelip ne güzel kaynatmışzınız olsun yazılanları okumak bazen daha güzel oluyor.dün hıdırellez kutlaması yaptık kardeşlerim arkadaşları falan çok eğlenceliydi bazen insanın kafa dağıtması iyi oluyor eşimide işe gönderdim sonra onlar gitti eşimle bahçeye indik ateş yakmıştı komşular üzerinden atladık gül ağacının altına para gömdük sabah eşim çıkarmaya gitti bulamamış kaybolmuş:1::1::1::1::1::1:bugünde yengem gelecek yiğenimle biraz oynarım artık bende iyice gezgin olmuşum yoksa hepmi öyleydim.annem diyorki inşallah ikizlerin olurda biraz az gezersin ablamda anneme anne onun ikiz değil dördüzüde olsa o yine gezer diyor:9::9::9::9::9::9::9::9:

Selam cnmmm:16:
ohh eğlenmişsiniz ne güzell
bizz evdeydikkkkk:19:
maaşallah cnm sende çok geziyosunn:9::9::9:
bende bi ara öyleydimm halada öyle sayılırrım bi evde duramıyorumm
aman şimdi gezelimde bebişler oluncaa daha gezemeyizz bu kadarrr
9 sene gezmişim bundan sonra bebişim olsundaa evimdee durmak istiyorumm artıkkk:emir_bebek::emir_bebek:

Selam cnmmm:16:
ohh eğlenmişsiniz ne güzell
bizz evdeydikkkkk:19:
maaşallah cnm sende çok geziyosunn:9::9::9:
bende bi ara öyleydimm halada öyle sayılırrım bi evde duramıyorumm
aman şimdi gezelimde bebişler oluncaa daha gezemeyizz bu kadarrr
9 sene gezmişim bundan sonra bebişim olsundaa evimdee durmak istiyorumm artıkkk:emir_bebek::emir_bebek:

SELAM EVET MAŞALLAH ÇOK EĞLENDİK BENİM KARDEŞİMİN BİRİ BENDEN 6 BİRİ 7 YAŞ KÜÇÜK ARKADAŞLARI DA AYNI 4 GENÇ KIZ BENDE ONLARLA ZAMAN GEÇİRMEYİ ÇOK SEVİYORUM KAFA DENGİ KIZLAR.AY ÇOK KARDEŞ OLMAK ÇOK GÜZEL BİRDE KIZ KARDEŞ HEM DERDİNİ PAYLAŞIYORSUN HEM ARKADAŞIN HEM KARDEŞİN BENDE ÇOK ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:BENCEDE BİZ YETERİ KADAR GEZDİK ARTIK BEBİŞLERİMİZ İÇİN ÇALIŞICAZ

napayım canım aynı okuldayım. Eşim yarın yada çarşamba sperm analizi verecek bakalım. Dua edin inşallah. Sizde çıkması ümit oldu bize. Fsh klomen kullandığımız için çok yükselmişti.klomeni bıraktık şimdi 6 olmuş. Ona sevindik. Bakalım kaan hocaya mesaj atacam ama klomeni bıraktık mı desem ne desem bilemedim.

cnm benim hadi inşlh binlerce milyonlarca sperminizin çıktığı müjdesini verirsin bize
anladım cnm kaça kadar yükselmişti fsh
valla bizdede çok yükseldiği dönemler oldu ama hiç bırakmadık biz klomeni siz yinede söyleyin cnm
fsh çok yükseldiği için bırakmıştık felan diye belki söylüyeceği şeyler olur...

Kızlar size birşey sormak istiyorum
eşimin 1 haftadır sırtı kaşınıyor
son 1 haftadırda ek olarak üzüm çekirdeği tozu,ballı hurma poleni kullanıyor bunlardan dolayı kaşınıyo olabilirmi yada pregni den kaynaklanıyor olabilirmi acaba
sizde hiç böyle birşey olmuşmuydu kızlar...

Canım merhaba nasılsın
nasıl gidiyor tedavin kısa protokolmü görüyorsun
eşin ne zman tese olacak durumundan haberdar et cnm
rahatsız etmemek için arayamıyorum inşlh göbüşün dolu olarak dönersin evine allah yardımcın olsun cnm benim...

merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın ben pek gıremıyorum bababm bende olunca adamı koseye oturtup ben pc de olmuyo:9::9:
ama okuyup cıkıyorum telafı ederım fıstıklarrrrrrrrrr
bende iiyim evı ıiş falan gıdıyo hayat allh derdt vermesın aminn

ben Gaziantep'teyim burada bugün iyiydi bir ara bayağı yağmur yağdı geri açtı
bende gaziantepliyim tabıı sen oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun neresındesın
Evet canim aynen öyle cok aci bisey ya :( Hala icim aciyo 2 hafta önceyi düsününce :(
cnm rabbım sana esıne sabır versın o sabrında mukafatını :emir_bebek::emir_bebek:versın ınşllh
arkadaslar ben bugun adet oldum we yarn tedawiye baslıcam lütfen dualarnzda banada yer werin rabbim hepimizin yar we yardmcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasn insallahhh
ayyyyyyyyyyyy:52::52:
gozunaydın kız dua etmezmıyız cnm hadı hayırlısıyla ben hamıleyım dıye yazarsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ii yapmıssın cnm
evet sen baya gezentısın gız:9:
amnan gez tabıı etegıne takılan mı var o gun gelınce nasılsa evde kalacan
heeeee ablan haklı valla sen onlarıda kendın gıbı yaparsın
nede olsa annelerıne cekerler:40:

Kızlar size birşey sormak istiyorum
eşimin 1 haftadır sırtı kaşınıyor
son 1 haftadırda ek olarak üzüm çekirdeği tozu,ballı hurma poleni kullanıyor bunlardan dolayı kaşınıyo olabilirmi yada pregni den kaynaklanıyor olabilirmi acaba
sizde hiç böyle birşey olmuşmuydu kızlar...
canım preglin yapıyo onu sırtında böbreklerinin üzerine bak hafıften isilik yapıyormuş benim eşimede yaptı yan etkisymiş böbrekleri baya yoruyorumuş ara ara oluyo sonra gidiyo korkma

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın ben pek gıremıyorum bababm bende olunca adamı koseye oturtup ben pc de olmuyo:9::9:
ama okuyup cıkıyorum telafı ederım fıstıklarrrrrrrrrr
bende iiyim evı ıiş falan gıdıyo hayat allh derdt vermesın aminn

bende gaziantepliyim tabıı sen oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun neresındesın

cnm rabbım sana esıne sabır versın o sabrında mukafatını :emir_bebek::emir_bebek:versın ınşllh

ayyyyyyyyyyyy:52::52:
gozunaydın kız dua etmezmıyız cnm hadı hayırlısıyla ben hamıleyım dıye yazarsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

ii yapmıssın cnm
evet sen baya gezentısın gız:9:
amnan gez tabıı etegıne takılan mı var o gun gelınce nasılsa evde kalacan
heeeee ablan haklı valla sen onlarıda kendın gıbı yaparsın
nede olsa annelerıne cekerler:40:

Merhaba canımm:16:
olsun sen babacığınla ilgilen tatlımm
sonra telafi edersinn artıkk:1:

Canım merhaba nasılsın
nasıl gidiyor tedavin kısa protokolmü görüyorsun
eşin ne zman tese olacak durumundan haberdar et cnm
rahatsız etmemek için arayamıyorum inşlh göbüşün dolu olarak dönersin evine allah yardımcın olsun cnm benim...

merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.:50:ama yinede ALLAHıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. küçük bi polip varmış. geçen yılda vardı aldırmıştım. ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.

canım preglin yapıyo onu sırtında böbreklerinin üzerine bak hafıften isilik yapıyormuş benim eşimede yaptı yan etkisymiş böbrekleri baya yoruyorumuş ara ara oluyo sonra gidiyo korkma
anladım cnm bende üzüm tozundan yada iğneden şüphelenmiştim
böbrekleri çokmu yoruyormuş ooff inşlh iç organlarına zarar vermez yaaa
eşim mahvoldu 1 yıldır iğne ilaç allahım bitsin artık
korktum valla şimdi:((
merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.:50:ama yinede allahıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. Küçük bi polip varmış. Geçen yılda vardı aldırmıştım. Ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. Geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. Prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. Temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? Gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.

cnm benim hadi gözün aydın demek 2 tane sperminiz bulundu
inşlh daha çoğuda bulunurda eşin ameliyat olmaz cnm çok sevindim hayırlı olsun
buna halay çekilir artık değilmi:))):64::64::64::64::64:

merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.:50:ama yinede ALLAHıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. küçük bi polip varmış. geçen yılda vardı aldırmıştım. ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.

canım benim geç olsun güç olmasın...
hayırlısıyla temmuzda bizimle beraber başlarsın tedavine :16:
sperm çıkmasına çok sevindim inş daha da çoğalır :66:
ohh ameliyata gerek kalmayacak allahın izniyleeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar biliyosunuz ben bugün tedaviye başlıcaktım ama bi aksilik çıktı ben rahimimden perde ameliyatı oldum yapılan muaynede biraz perde kalmş tekrar ameliyat olmam gerekiyomuş tedawim 2 ay snraya kaldı çok üzgünümmmmmmmmmmmm

sağol cnmm
tabi cnm hemen düzelmiyo yinedee
benim eşimde 2 hafta kadar evdeydii ilk tesedee tabii benimde sonrasında transferim olmuştuu
yanımızda kimsede olmadığı içinn canım kocacımm benimle ilgilendi o haliylee dikişleri kanamıştıı sonrada iltihap oldu filann
o yüzden biraz geç düzeldiiii...
2. tesede daha çabukk düzeldii tabiii
Allah yardımcımız olsun gerçektennn hiç kolay değillll

merhaba flzask , esin mikrotesemi olmustu? cunku benim esimin oldugu tesede dikis yoktu

Allah büyük canim yinede ümidim var. Canim buradaki doktorlar asla aciklama yapmaz hicbisey demediler. Ameliyat olduk siz sag biz selamet, aradik cvp veren bile yok :( Dolayisi ile azo sebebi ne bilmiyoruz bile :(

yaren cok gecmis olsun insaalah kendiliginden cikar spermleriniz yakinda, ameliyatiniz tesemiydi mikrotesemi

iki tanede olsa bulunmus canim gözünüz aydin. temmuza sunun surasinda ne kaldi:52:rabbim bu defa yüzünüzü güldürür insallah.

kızlar biliyosunuz ben bugün tedaviye başlıcaktım ama bi aksilik çıktı ben rahimimden perde ameliyatı oldum yapılan muaynede biraz perde kalmş tekrar ameliyat olmam gerekiyomuş tedawim 2 ay snraya kaldı çok üzgünümmmmmmmmmmmm

canim üzülme vardir bunda bir hayir. tutunma sorunu yasamaktansa biraz gec olsun daha iyi, saglam adimlarla bebegine dogru ilerliyorsun ne güzel.

merhaba ne guzel spermleriniz normal yoldan cikmis sanirim ,hayirli olsun ,bizimde oyle ciksa ne guzel olur ya super bir sey olsa gerekk((: ins bebginizde olur sperm cikmis ya...
problem neydi sizin oncedende cikiyomuydu?neler kullandiniz ilac ve kurler olarak

Son düzenleme:

Üzülme cnm hayırlısı 2 ay dediğin hemen gecer..kac zamandır bekliyoruz 2 ay daha bekleriz nolacak sanki:)

Back
X