Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar ben bugun adet oldum we yarn tedawiye baslıcam lütfen dualarnzda banada yer werin rabbim hepimizin yar we yardmcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasn insallahhh

canım benimya msj yeni gördüm kalbimiz senimle inş hayırla bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz bende aslında dün adet olacaktım bugün oldum demek bende tedaviye başlasaydım birlikte başlamış olacaktık bizde yaza kısmetse

anladım cnm bende üzüm tozundan yada iğneden şüphelenmiştim
böbrekleri çokmu yoruyormuş ooff inşlh iç organlarına zarar vermez yaaa
eşim mahvoldu 1 yıldır iğne ilaç allahım bitsin artık
korktum valla şimdi:((

cnm benim hadi gözün aydın demek 2 tane sperminiz bulundu
inşlh daha çoğuda bulunurda eşin ameliyat olmaz cnm çok sevindim hayırlı olsun
buna halay çekilir artık değilmi:))):64::64::64::64::64:
korkma canım inşallah hiç birşey olmaz dua edelimde tez zmanda sperm çıkarda tedavınıze başlarsınız

dogru soyluyosunuz canlarm bu sekilde tutsada dusebilirmis hayrlısı böyleymis demek napalmm

Tabi cnmmmmm Allah korusun öyle olacağına iki ay daha beklersin bsy olmas :) ramazandan once haymiş kalırsın ins..
Bende seni merakla bekliyodum isteyim hemen telden bakayım. Dedim:) neyse ben sana anlatırım herseyi geç olun güç olmasın cnm ...

iki tanede olsa bulunmus canim gözünüz aydin. temmuza sunun surasinda ne kaldi:52:rabbim bu defa yüzünüzü güldürür insallah.

canim üzülme vardir bunda bir hayir. tutunma sorunu yasamaktansa biraz gec olsun daha iyi, saglam adimlarla bebegine dogru ilerliyorsun ne güzel.

canım ya geçmiş olsun vardır bir hayır sen nerde kimde amaliyat olmuştun böyle perde kalmış ve canım bu amaliyat çok pahalı diye biliyorum kaça yapmıştın canını sıklma belki ozamana kadar eşinde daha bol sperm olur allaha emanet ol:nazar:

kızlar biliyosunuz ben bugün tedaviye başlıcaktım ama bi aksilik çıktı ben rahimimden perde ameliyatı oldum yapılan muaynede biraz perde kalmş tekrar ameliyat olmam gerekiyomuş tedawim 2 ay snraya kaldı çok üzgünümmmmmmmmmmmm
olsun cnm üzülme hayırlısı böyleymiş demekki o sorununda çözülmüş hem geçmiş olsun cnm sende temmuz annelerinden olursun inşlh...

yaren cok gecmis olsun insaalah kendiliginden cikar spermleriniz yakinda, ameliyatiniz tesemiydi mikrotesemi
cnm sizdeki sorun neydi sebepsiz ozolumusunuz sizde
nebido iğne daha önce kaçtane vurundunuz kaan beymi önermişti?

korkma canım inşallah hiç birşey olmaz dua edelimde tez zmanda sperm çıkarda tedavınıze başlarsınız

inşlh cnm yaaa
düşündündümde bu kadar iğne ilaç tabiki böbrekleri yorar karaciğere zarar verir
ama napim bırakamamda ooff
hayırlısı olsun inşlh birşey olmaz aklıma getirmek bile istemiyorum:(((

canım ya geçmiş olsun vardır bir hayır sen nerde kimde amaliyat olmuştun böyle perde kalmış ve canım bu amaliyat çok pahalı diye biliyorum kaça yapmıştın canını sıklma belki ozamana kadar eşinde daha bol sperm olur allaha emanet ol:nazar:

canim bende perde yok , nurdahta varmis ve ameliyat olmus ama bir kismi kalmis yeniden olacakmis ameliyat.

kızlar biliyosunuz ben bugün tedaviye başlıcaktım ama bi aksilik çıktı ben rahimimden perde ameliyatı oldum yapılan muaynede biraz perde kalmş tekrar ameliyat olmam gerekiyomuş tedawim 2 ay snraya kaldı çok üzgünümmmmmmmmmmmm

canım benimmmmm sıkma canını...
tüm engellerden kurtulup tedaviye başlamak daha iyi...
varsın 2 ay geç olsun ne çıkar canım benimmmmm :70:
inş ameliyatın güzel geçer bu sorunsuz başlarsınız tedavinize tatlım :16::16::16:
bu arada temmuzda umutta tedavi olacaklar baya arttı...
ben, flzask, vck, bangi, aruna, nurdah var mı arttıran :52:

Kızlar ben acıktan orta okulu okuyorum sonuclar bugun acıklandı sınavı gecmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oley tek sınavım kaldı onuda gecersem orta bıttıııııııııııııııııııı:46::46::46::46::46:

merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.:50:ama yinede allahıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. Küçük bi polip varmış. Geçen yılda vardı aldırmıştım. Ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. Geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. Prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. Temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? Gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
Cnm 2 tane bıle oynamaya yeter rabbım arttırsınnnnnnnnn

tatlım gecmıs olsun vardır bundada bı hayır
haktan hakkına hayırlısı olsun cnm

canım benimmmmm sıkma canını...
tüm engellerden kurtulup tedaviye başlamak daha iyi...
varsın 2 ay geç olsun ne çıkar canım benimmmmm :70:
inş ameliyatın güzel geçer bu sorunsuz başlarsınız tedavinize tatlım :16::16::16:
bu arada temmuzda umutta tedavi olacaklar baya arttı...
ben, flzask, vck, bangi, aruna, nurdah var mı arttıran :52:

nurdah, her şerde bir hayır varmış. öyle düşünmeye çalış üzme kendini.
haziran başında eşim mikrotese olacak umutta. inşallah bol bol spermlerimiz çıkarsa bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım. yıllık iznimi öyle ayarladım. 18-20 temmuz gibi olu adet tarihim.

Haziran başında eşim mikrotese olacak umutta. Inşallah bol bol spermlerimiz çıkarsa bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım. Yıllık iznimi öyle ayarladım. 18-20 temmuz gibi olu adet tarihim.

cnm emeklerını allh bosa cıkarmasınnnnnnnn
sonunda rabbım yuzunuzu guldursunnnn:49:aminnnnnnnnn

Canlarım tesellileriniz moralimi düzelti biraz hepinze cok teşekkür ederim yarn beni ameliyat eden doktoruma gidicem bakalm hakkmda hayrlısı böyleymis ama cok mutluydum gece uyku tutmamstı heycandan büyük bi hüsrana ugradm :(

Merhaba, eşim 2009 senesinde hidrosel ameliyatı olmuştu. Hormon değerlerimiz normal çıkmıştı. Emre bey bu ameliyattan sonra tıkanıklık ve yapışıklık oluşmuş dedi. Normal yolla çocuk sahibi olmanıza imkan yok ama mikrotesede çok yüksek şansınız var dedi. Tıkanıklık kaynaklı olduğundanda hiç bir ilaç, gıda takviyesi önermedi bize. Ben keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Birde sepe natural tribulus terrestis diye bir ilaç aldım.
Nekadar yüksek şans vermiş olsada yinede topikte hormonları normal olduğu halde yinede sperm çıkmayanları okudukça moralim bozuluyor. Stres yapıyorum bende. Eşimde mikroteseden korkuyor. Mayısta yapmaya kara vermiştik şimdi haziran başına bıraktık. İnşallah bir daha ertelemek istemez.Ben ona moral vermeye çalışıyorum ama beni teselli edecek kimse yok. Burada anlatarak, tavsiyeler alarak kendimi motive etmeye çalışıyorum.

Kızlar ben acıktan orta okulu okuyorum sonuclar bugun acıklandı sınavı gecmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oley tek sınavım kaldı onuda gecersem orta bıttıııııııııııııııııııı:46::46::46::46::46:

bitanem tebrik ederim :71::71::71:
ben sana söylemiştim başaracağını :70:
hadi bakalım bitanem darısı son sınava...
inş onuda hayırlısıyla tamamlayıp liseye geçersin :52:

bitanem tebrik ederim :71::71::71:
ben sana söylemiştim başaracağını :70:
hadi bakalım bitanem darısı son sınava...
inş onuda hayırlısıyla tamamlayıp liseye geçersin :52:

:17::17::17::17:evet cnm dedıgın gıbı gectım:52:
teşekkurler cnm inanki o kadar sevindim ki
sankı unıversıte sınavına gırdım heee
olsun oda olur bakarsın
inşllh cnm son sınavıda verıp mezun olurum hemen ardından bı aksılık cıkmazsa lıseye yazılıcam:46::46:
sevıncten DUAYI BITIRDIM demeyı unuttum:9::9:

Son düzenleme:
haziran başında eşim mikrotese olacak umutta. inşallah bol bol spermlerimiz çıkarsa bende temmuz ayında tedaviye başlayacağım. yıllık iznimi öyle ayarladım. 18-20 temmuz gibi olu adet tarihim.

inş bol bol sperm bulunur canım...
sende başlarsın hayırlısıyla temmuzda tedaviye...
allah hakkınızda hayırlısını versin tatlım :16::16::16:

:17::17::17::17:evet cnm dedıgın gıbı gectım:52:
teşekkurler cnm inanki o kadar sevindim ki
sankı unıversıte sınavına gırdım heee
olsun oda olur bakarsın
inşllh cnm son sınavıda verıp mezun olurum hemen ardından bı aksılık cıkmazsa lıseye yazılıcam:46::46:
sevıncten DUAYI BITIRDIM demeyı unuttum:9::9:

sevincen tabi tatlım daha güzel günlerinde olacak inş :16:
daha liseyi bitircen üniversiteyi bitiricennnnnnn oooo :52:
allah abul etsin tatlım unutmadın allahtan :1:

sevincen tabi tatlım daha güzel günlerinde olacak inş :16:
daha liseyi bitircen üniversiteyi bitiricennnnnnn oooo :52:
allah abul etsin tatlım unutmadın allahtan :1:

yok be hele lıseye baslayayım bakalım
ama okusaydım garantı eczacı olurdum heeeeeee
olsun sımdı gidebildigim yere kadar gidecegim cnm
sen nasılsın miden düzeldimi tatlım:34:

selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

merhaba canım...şükür iyiyim biraz yorgunum.evimize döndük.tedaviye başlayamadık.:50:ama yinede ALLAHıma şükürler olsunki bir umudumuz var.gittiğimiz gün eşim test verdi.epey bi beklemeden sonra bir test daha.beklemek ne zor yaa.bi söyleseler sonucu.neyseki labaratuvardaki adam 2 tane bulduk dedi.dondurduk dedi.çözülünce ne olur bilemeyiz dedi.benide drum muayene etti. küçük bi polip varmış. geçen yılda vardı aldırmıştım. ben söyledim erteleyebiliriz diye.ürolog la zar zor bir randevu ayarladık çok yoğun. geçmişimizi sordu oda bu ay başlamayın dedi.eşime haftada bir (owitrelle yanlış değilsem daha almadık) kullan. prokseed günde iki defa iç.bir ay sonra kan testi yaptır. temmuzda başlayın dedi. Rabbim hayırlısını versin.sizde aynısını kullanmıştınız değilmi? gıda takviyelerini sordu eşim.evde hazırladığınız şeyleri kullanabilirsiniz.internettekileri almayın dedi.

Hayırlısı olsun cnm üzülme bak 2 tane spreminiz varr ne güzelll
o kadar beklemişsin 2 ay daha beklersinn
bizimle başlarsınızz tedaviyee:34:
geç olsunda güç olmasın cnm

üzülme cnmm sende tedavini olur öyle başlarsınızz
hayırlısı olsunn

Back
X