Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun cnm senin müjdeli haberinde almaya az kaldı ins..hepimiz hamiz olalım ins ben bu topike ilk yazdığım zamanalar bizim gibilerin bebeginin olmasının cok zor olduğunu düşünürken neredeyse tum sayfaları okudum ve yarısından fazlasında sperm bulunmuş..ins kök hücrede yakın zamanda gelir herkes hamile kalır :)

inş canım rabbim sizlerinde bizimde yüzümüzü güldürür inş :16:
canım 1 spermle bile mucizemiz gerçekleşebiliyor yeterki rabbim nasip etsin...
durumumuzu ilk öğrenince imkansız gibi geliyor....
ama rabbim nasip ettiyse kavuşuluyo bebişlere :emir_bebek::emir_bebek:
inş bizlerde daha fazla uğraşmadan ilk denememizde kavuşuruz mucizelerimize :16::16::16:

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

minikgelin gözünüz aydın canım tedaviye başlıyormuşsun:16:
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..
iğnelerdende korkma canım benim korkulacak birşey yok.
acıtmıyo sen rahat ol inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
rabbim hayırlı bebişler nasip eder..

arkadaşlar merhabalar..
genelde gecelri giriyorum topiğimize kimsecikler olmuyo:50:
tedaviye başlayan arkadaşlarımıza rabbim kolaylık versin güzel sonuçlar alırsınız inşallah..
eşlerinde sperm çıkışı olan arkadaşlarda olmuş galiba sizlerinde gözleri aydın olsun rabbim daha da arttırsın spermciklerinizi.

Sabahın ilk günaydını benden olsun nedense uykum kaçtı ve sizin yazdıklarınızı okumak için pc başına geçtim fazla kaynamamışsınız :1::1::1::1::1::1::1:.kızlar biliyorsunuz eşime emre bey pregnly iğne vermişti fakat hiç bir hastane yapmamıştı önceki gün ürologta hormon değerlerini görmeden iğneyi yazamam demiş ve eşim hormon testi yaptırmış fsh: 36.24 lh :22.14 prolaktin: 13.73 total testesteron: 1.87 çıkmış .ve pregnly iğne kullanmasının mümkün olmadığını fakat düşük testesterondan dolayı testojel kullanması gerektiğini söylemiş.eşime aldırmadım testojeli fakat kullanmak istiyor .zararlarını okumuştum hormon dışarıdan alındığı için vücut bir zaman sonra alışıyormuş ve testesteron hormonunu üretmiyormuş.ama zaten eşimin vücudu üretmiyor gibi birşey yani çok düşük acaba kullandırsam mı ?kızlar bana fikir verin.birde ben 6 tana iğne bulmuştum çok zor oldu bulmam biliyorsunuz.eşim kullanmıyacak acaba bana tüpbebek tedavisinde lazım olurmu ?:40::40::40::40::40::40::40:

Sabahın ilk günaydını benden olsun nedense uykum kaçtı ve sizin yazdıklarınızı okumak için pc başına geçtim fazla kaynamamışsınız :1::1::1::1::1::1::1:.kızlar biliyorsunuz eşime emre bey pregnly iğne vermişti fakat hiç bir hastane yapmamıştı önceki gün ürologta hormon değerlerini görmeden iğneyi yazamam demiş ve eşim hormon testi yaptırmış fsh: 36.24 lh :22.14 prolaktin: 13.73 total testesteron: 1.87 çıkmış .ve pregnly iğne kullanmasının mümkün olmadığını fakat düşük testesterondan dolayı testojel kullanması gerektiğini söylemiş.eşime aldırmadım testojeli fakat kullanmak istiyor .zararlarını okumuştum hormon dışarıdan alındığı için vücut bir zaman sonra alışıyormuş ve testesteron hormonunu üretmiyormuş.ama zaten eşimin vücudu üretmiyor gibi birşey yani çok düşük acaba kullandırsam mı ?kızlar bana fikir verin.birde ben 6 tana iğne bulmuştum çok zor oldu bulmam biliyorsunuz.eşim kullanmıyacak acaba bana tüpbebek tedavisinde lazım olurmu ?:40::40::40::40::40::40::40:

canım benim ya sizdemi test yaptınız bizde dün yaptırdık sperm testi salı günü açıklanacak ama hormonlar testini hemen aldım şöyle çok değişik çıkıyor fsh 34 testesteron 1 .81ve eşimde hidrosel var biz rapor için başvurduğumuz devlet hastanesindeki dr gösterdik hidrosel için dışarda özel bir hastanede amaliyat yaparız tese öncesi hidroseli alırız ve testislerden küçük bir parça alırız patalojiye göndeririz sonuca bakarız ona göre size hormon tedavisi veririm dedi canım hiç aklıma yatmadı emre beye mail attım dün gece ve şimdi cevap yazmış teseyle birlikte hidroselin alınabileceğini söylemiş ya bak görüyormusun herkes birşey söylüyor ya canımya bizler darda kalmış kişileriz herkez kendine göre bişey söylüyor ne yapacaksın işte

canım benim ya sizdemi test yaptınız bizde dün yaptırdık sperm testi salı günü açıklanacak ama hormonlar testini hemen aldım şöyle çok değişik çıkıyor fsh 34 testesteron 1 .81ve eşimde hidrosel var biz rapor için başvurduğumuz devlet hastanesindeki dr gösterdik hidrosel için dışarda özel bir hastanede amaliyat yaparız tese öncesi hidroseli alırız ve testislerden küçük bir parça alırız patalojiye göndeririz sonuca bakarız ona göre size hormon tedavisi veririm dedi canım hiç aklıma yatmadı emre beye mail attım dün gece ve şimdi cevap yazmış teseyle birlikte hidroselin alınabileceğini söylemiş ya bak görüyormusun herkes birşey söylüyor ya canımya bizler darda kalmış kişileriz herkez kendine göre bişey söylüyor ne yapacaksın işte

vck peki canım eşiniz neden böyle fikrini değiştirdi kullanmıyor iğneleri canım size neden iğne verdi doktor

tatlım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:48:
eşin kullanmaktanda mı vazgeçti:18:
ama keşke kullansa tabıı pregnely için recete lazım igneyi vurmaları için
testojel esimde kullandı sonuc alamadık bız ya zaen o pek masum bı ılac degıl galıba
cnm ne yap et esıne ığneyi kullanmaya ıkna et allh sana kolaylık versın bı tanem

cnm nasılsın
ben sana kızılayda test vermişsiniz nasıldı orası diye sorcaktım cnm
cvp verirsen sevinirim
bizde pazartesitest vercez cnm
sonuç ne oldu çıktımı???

Back
X