- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
özel mesaj geldimi sana. bakıver canım.
evet aldım canım sen de benim cevabımı okuyabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel mesaj geldimi sana. bakıver canım.
nerelerdesiniiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Evettt nerdeesinizz kızlarrrr
bende fazla bakamadım bugün topiğe ama baktığım zaman hep boştuu
tatlım sen yanlızmı kaldınnn![]()
ama çıktın mıııııııııııı![]()
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler![]()
Allah razı olsun cnm senin müjdeli haberinde almaya az kaldı ins..hepimiz hamiz olalım ins ben bu topike ilk yazdığım zamanalar bizim gibilerin bebeginin olmasının cok zor olduğunu düşünürken neredeyse tum sayfaları okudum ve yarısından fazlasında sperm bulunmuş..ins kök hücrede yakın zamanda gelir herkes hamile kalır :)
Sabahın ilk günaydını benden olsun nedense uykum kaçtı ve sizin yazdıklarınızı okumak için pc başına geçtim fazla kaynamamışsınız.kızlar biliyorsunuz eşime emre bey pregnly iğne vermişti fakat hiç bir hastane yapmamıştı önceki gün ürologta hormon değerlerini görmeden iğneyi yazamam demiş ve eşim hormon testi yaptırmış fsh: 36.24 lh :22.14 prolaktin: 13.73 total testesteron: 1.87 çıkmış .ve pregnly iğne kullanmasının mümkün olmadığını fakat düşük testesterondan dolayı testojel kullanması gerektiğini söylemiş.eşime aldırmadım testojeli fakat kullanmak istiyor .zararlarını okumuştum hormon dışarıdan alındığı için vücut bir zaman sonra alışıyormuş ve testesteron hormonunu üretmiyormuş.ama zaten eşimin vücudu üretmiyor gibi birşey yani çok düşük acaba kullandırsam mı ?kızlar bana fikir verin.birde ben 6 tana iğne bulmuştum çok zor oldu bulmam biliyorsunuz.eşim kullanmıyacak acaba bana tüpbebek tedavisinde lazım olurmu ?
![]()
canım benim ya sizdemi test yaptınız bizde dün yaptırdık sperm testi salı günü açıklanacak ama hormonlar testini hemen aldım şöyle çok değişik çıkıyor fsh 34 testesteron 1 .81ve eşimde hidrosel var biz rapor için başvurduğumuz devlet hastanesindeki dr gösterdik hidrosel için dışarda özel bir hastanede amaliyat yaparız tese öncesi hidroseli alırız ve testislerden küçük bir parça alırız patalojiye göndeririz sonuca bakarız ona göre size hormon tedavisi veririm dedi canım hiç aklıma yatmadı emre beye mail attım dün gece ve şimdi cevap yazmış teseyle birlikte hidroselin alınabileceğini söylemiş ya bak görüyormusun herkes birşey söylüyor ya canımya bizler darda kalmış kişileriz herkez kendine göre bişey söylüyor ne yapacaksın işte
Sabahın ilk günaydını benden olsun nedense uykum kaçtı ve sizin yazdıklarınızı okumak için pc başına geçtim fazla kaynamamışsınız.kızlar biliyorsunuz eşime emre bey pregnly iğne vermişti fakat hiç bir hastane yapmamıştı önceki gün ürologta hormon değerlerini görmeden iğneyi yazamam demiş ve eşim hormon testi yaptırmış fsh: 36.24 lh :22.14 prolaktin: 13.73 total testesteron: 1.87 çıkmış .ve pregnly iğne kullanmasının mümkün olmadığını fakat düşük testesterondan dolayı testojel kullanması gerektiğini söylemiş.eşime aldırmadım testojeli fakat kullanmak istiyor .zararlarını okumuştum hormon dışarıdan alındığı için vücut bir zaman sonra alışıyormuş ve testesteron hormonunu üretmiyormuş.ama zaten eşimin vücudu üretmiyor gibi birşey yani çok düşük acaba kullandırsam mı ?kızlar bana fikir verin.birde ben 6 tana iğne bulmuştum çok zor oldu bulmam biliyorsunuz.eşim kullanmıyacak acaba bana tüpbebek tedavisinde lazım olurmu ?
![]()