- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gürpınar siteler varya oranın arkası idonun sahibi yapmış o binayı eniştemin akrabası oluyormuş 200bin lik daireyi 170bine vermiş dublex ama ayrı 2 daire evin içinde merdivende yok güzel yani inşallah rabbim herkese dünyada mekan ahirette iman versin.ablam yoktu aldım bizim cadıları annelr günü hediyesi almak için caerfoura gittim ama küçük olanı nedense son günlerde annesi işleriyle ilgilenmektenonları biraz boşladı oda kendini iyice bebekleştirdi herşeye ağlıyor aslından huyu çok güzel bir çocuktur ne bileyim huysuzluk edince bende balık aldım eve geldim hediye falan alamadımyolda gelince uyudu artık kalkınca sakinler herhalde çocuk bakmakta zormuş .aslında ablamla birlikte olunca zor gelmiyordu ama tek bakınca bana kafayı yedirdiler yarım günde
![]()
canım benm agzın bal yesin hoşbulduk.pazartesi az kaldı bizde de heyecan dorukta yani inan ne evim boş kalıyo ne tlfnum susuyo arkadaşlarım annemler komşular hepsi benm kadar merakla bekliyolar.inşllah herkese güzel haberler vermek nasip olur.hiç bi belirti hissetmiyorum bazılarında gögüsler şişiyomuş lekelenmeler oluyomuş bende hiç biri yok sadece biraz kasıklarım agrıyo ara ara batma gibi onun dışında bişey yok.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.sana yazdıklarımı okudun dimi canım ilaçlar hakkında yoktun dün benden çıktım sonra duramamdım pek.
EVE CANIM SENİN GİBİ MUTLU HABERLERİNİ HEYECANLA BEKLEYEN ÇOK KİŞİ VAR İNŞALLAH MUTLU HABERİNİ ALICAZ..CANIM HERKESTEKİ BELİRTİ AYNI OLMAZ ZATEN BENİM ANNEM HİÇ BİR ZAMAN AŞERMEMİŞ.HATTA HAMİLELİĞİNİ BİLE FARK ETMİYORMUŞ BANA HAMİLE OLDUĞUNU KARNINDA OYNADIĞIM ZAMAN ÖĞRENMİŞ ABİMİ EMZİRİYORMUŞ HAMİLE KALMAM ZANNETMİŞ VE HEM BENDE HEM KIZ KARDEŞİMDE İKİ TANE ARKA ARKAYA BEBEĞE BAKMAK ZORUNDA KALMIŞ.EVET CANIM YAZINI OKUDUM ELİMİZDEN DUA HARİCİNDE BİRŞEY GELMİYOR BENDE EŞİME ZATEN TESTOJELİ KULLANDIRMADIM GEREK OLURSA TEDAVİDEN SONRA KULLANIRSIN DEDİM. ODA KABUL ETTİ.HAKLISIN BİZİM PROBLEM GENETİK OLDUĞU İÇİN HİÇ BİR İLACI YOK AMA ELİ KOLU BAĞLI OTURMAKTA İSTEMİYORUM SONRA KEŞKELER YAŞAMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH SON VE HAYIRLI TEDAVİM OLUR ZATEN EŞİMİN YAŞI 40 ŞİMDİ SPEM BULUNMAZSA İLERDE BULUNMAZ O YÜZDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ HEM DUADA HEM TEDAVİDE RABBİM BİZDE İNŞALLAH SİZLERE NASİP ETTİĞİ MUTLULUĞU YAŞATIR
![]()
melek canım bence tutmuştur ay bilmiyorum anidan okurken içime öğle geldi ya inş gerçektir bize güzel haberler veririsin canım ya halay çekeriz vck halayın başında sen olacaksın
merhaba arkadaşlar benim için artık cocuk olayı bitmek üzerecunku alllahım ikimize ortak bir meyve mermek istemiyo galiba hayırlısıda buymüş demeki yine sonsuz şükürler olsun kromozom analizimi yaptık mozaik yapılı bir bayanmışım hamile kalsamda özurlu cocuk doğururmuşum yada düşük yaparmışım tüpbebekte pgt yapılacak düşünürmüsünüz arkadaşlar 16 da 1 yumurta sağlam çıkma oranı varmış 1 haftadır uyuyamıyorum ağlıyorum kafmdan çıkmıyo ikimizinde genetik ne kadar zorlaştı ben eşime boşanalım dedim cünkü sağlam bir bayandan çocuğu olabilirmiş oda sen4 yıldır beni çekti ben seni bir ömür çekerim diyo ama çok karışık duygular içindeyim neyapabilirim arkadaşlar ben eşimin sorununu daha ablama dahi söylemedim ama kaynananm daha bir hafta oldu öğreneli herkese duyurdu ......
baharcım duaları okudum
merhaba arkadaşlar benim için artık cocuk olayı bitmek üzerecunku alllahım ikimize ortak bir meyve mermek istemiyo galiba hayırlısıda buymüş demeki yine sonsuz şükürler olsun kromozom analizimi yaptık mozaik yapılı bir bayanmışım hamile kalsamda özurlu cocuk doğururmuşum yada düşük yaparmışım tüpbebekte pgt yapılacak düşünürmüsünüz arkadaşlar 16 da 1 yumurta sağlam çıkma oranı varmış 1 haftadır uyuyamıyorum ağlıyorum kafmdan çıkmıyo ikimizinde genetik ne kadar zorlaştı ben eşime boşanalım dedim cünkü sağlam bir bayandan çocuğu olabilirmiş oda sen4 yıldır beni çekti ben seni bir ömür çekerim diyo ama çok karışık duygular içindeyim neyapabilirim arkadaşlar ben eşimin sorununu daha ablama dahi söylemedim ama kaynananm daha bir hafta oldu öğreneli herkese duyurdu ......
baharcım duaları okudum
baharcım duaları okudum
olsun tatlım ya benmkide 30 yaşında bulunacak inşallah ben inanıyorum canm rabbim hiçbirimizi kapısından boş çevirmicektir inşallahh.canım biz mucizelere inanıyoruzzz ve bizim bu aşamaya gelmemiz bile bi mucize bizim için allahım umudumuzu kaybettirmesin.canım bak ne diyem ben bu havuç suyunu çok içirdim eşime hemen hemen hergün.sırf onun için narenciye sıkacagı aldım sende içir bakalım inşallah şifa olur benim ki diyo onlar mı işe yaradı acaba diyo.
haklısın canım ama biliyorsun genetikte yaş çok önemliymiş aslında bunlar hep sebep rabbim vermek istedikten 100yaşındada çocuğu olur erkeğin.canım bende eşime havuç suyu sıkıyordum birde ananas suyu ama havuç artık azaldı şimdi zamanıda geçmek üzere acaba yinede alıp suyunu sıkıp içirsem mi eşime şimdi içime kurt düştü ben kocişimi boşladım gibime geldi![]()
baharcım duaları okudum
:))boşlama adamı kız yedir bol bol.ha bide annem duymuştu geçen sene onu baya yaptım ben zeytinyagının içine incir koyuyodum sabaha kadar duruyo du sabah onu yiyodu yerine yenisii koyuyodu akşam onu yiyodu bak onuda deneyebilirsin az kaldı sizinde kuşum bak mayısı yarıladık hayırlısıyla temmuza ne kaldı.
baharcım duaları okudum