Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gürpınar siteler varya oranın arkası idonun sahibi yapmış o binayı eniştemin akrabası oluyormuş 200bin lik daireyi 170bine vermiş dublex ama ayrı 2 daire evin içinde merdivende yok güzel yani inşallah rabbim herkese dünyada mekan ahirette iman versin.ablam yoktu aldım bizim cadıları annelr günü hediyesi almak için caerfoura gittim ama küçük olanı nedense son günlerde annesi işleriyle ilgilenmektenonları biraz boşladı oda kendini iyice bebekleştirdi herşeye ağlıyor aslından huyu çok güzel bir çocuktur ne bileyim huysuzluk edince bende balık aldım eve geldim hediye falan alamadım:9::9::9::9:yolda gelince uyudu artık kalkınca sakinler herhalde çocuk bakmakta zormuş .aslında ablamla birlikte olunca zor gelmiyordu ama tek bakınca bana kafayı yedirdiler yarım günde:9::9::9::9::9::9:

hayırlı olsun canım huzurla otursun darısı bizim başımıza çocuk bakmak gerçekten zor eşim askerken ablamda çalışıyordu annem yeğenlerime bakıyordu bende ordaydım bende baktım gerçekten çok zor canım ama kendi çocuğumuz olursa daha farklı olur:nazar:

canım benm agzın bal yesin hoşbulduk.pazartesi az kaldı bizde de heyecan dorukta yani inan ne evim boş kalıyo ne tlfnum susuyo arkadaşlarım annemler komşular hepsi benm kadar merakla bekliyolar.inşllah herkese güzel haberler vermek nasip olur.hiç bi belirti hissetmiyorum bazılarında gögüsler şişiyomuş lekelenmeler oluyomuş bende hiç biri yok sadece biraz kasıklarım agrıyo ara ara batma gibi onun dışında bişey yok.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür.sana yazdıklarımı okudun dimi canım ilaçlar hakkında yoktun dün benden çıktım sonra duramamdım pek.

melek canım bence tutmuştur ay bilmiyorum anidan okurken içime öğle geldi ya inş gerçektir bize güzel haberler veririsin canım ya halay çekeriz vck halayın başında sen olacaksın

merhaba arkadaşlar benim için artık cocuk olayı bitmek üzerecunku alllahım ikimize ortak bir meyve mermek istemiyo galiba hayırlısıda buymüş demeki yine sonsuz şükürler olsun kromozom analizimi yaptık mozaik yapılı bir bayanmışım hamile kalsamda özurlu cocuk doğururmuşum yada düşük yaparmışım tüpbebekte pgt yapılacak düşünürmüsünüz arkadaşlar 16 da 1 yumurta sağlam çıkma oranı varmış 1 haftadır uyuyamıyorum ağlıyorum kafmdan çıkmıyo ikimizinde genetik ne kadar zorlaştı ben eşime boşanalım dedim cünkü sağlam bir bayandan çocuğu olabilirmiş oda sen4 yıldır beni çekti ben seni bir ömür çekerim diyo ama çok karışık duygular içindeyim neyapabilirim arkadaşlar ben eşimin sorununu daha ablama dahi söylemedim ama kaynananm daha bir hafta oldu öğreneli herkese duyurdu ......
baharcım duaları okudum

EVE CANIM SENİN GİBİ MUTLU HABERLERİNİ HEYECANLA BEKLEYEN ÇOK KİŞİ VAR İNŞALLAH MUTLU HABERİNİ ALICAZ.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.CANIM HERKESTEKİ BELİRTİ AYNI OLMAZ ZATEN BENİM ANNEM HİÇ BİR ZAMAN AŞERMEMİŞ.HATTA HAMİLELİĞİNİ BİLE FARK ETMİYORMUŞ BANA HAMİLE OLDUĞUNU KARNINDA OYNADIĞIM ZAMAN ÖĞRENMİŞ ABİMİ EMZİRİYORMUŞ HAMİLE KALMAM ZANNETMİŞ VE HEM BENDE HEM KIZ KARDEŞİMDE İKİ TANE ARKA ARKAYA BEBEĞE BAKMAK ZORUNDA KALMIŞ.EVET CANIM YAZINI OKUDUM ELİMİZDEN DUA HARİCİNDE BİRŞEY GELMİYOR BENDE EŞİME ZATEN TESTOJELİ KULLANDIRMADIM GEREK OLURSA TEDAVİDEN SONRA KULLANIRSIN DEDİM. ODA KABUL ETTİ.HAKLISIN BİZİM PROBLEM GENETİK OLDUĞU İÇİN HİÇ BİR İLACI YOK AMA ELİ KOLU BAĞLI OTURMAKTA İSTEMİYORUM SONRA KEŞKELER YAŞAMAK İSTEMİYORUM İNŞALLAH SON VE HAYIRLI TEDAVİM OLUR ZATEN EŞİMİN YAŞI 40 ŞİMDİ SPEM BULUNMAZSA İLERDE BULUNMAZ O YÜZDEN SON DEMLERİMİZİ YAŞIYORUZ HEM DUADA HEM TEDAVİDE RABBİM BİZDE İNŞALLAH SİZLERE NASİP ETTİĞİ MUTLULUĞU YAŞATIR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım üzme kendini inş bulunacak canım erkeğin yaiı çok önemli değil bayanın yaşı daha önemli hem sen daha 30 yaşındasın olur inş

merhaba arkadaşlar benim için artık cocuk olayı bitmek üzerecunku alllahım ikimize ortak bir meyve mermek istemiyo galiba hayırlısıda buymüş demeki yine sonsuz şükürler olsun kromozom analizimi yaptık mozaik yapılı bir bayanmışım hamile kalsamda özurlu cocuk doğururmuşum yada düşük yaparmışım tüpbebekte pgt yapılacak düşünürmüsünüz arkadaşlar 16 da 1 yumurta sağlam çıkma oranı varmış 1 haftadır uyuyamıyorum ağlıyorum kafmdan çıkmıyo ikimizinde genetik ne kadar zorlaştı ben eşime boşanalım dedim cünkü sağlam bir bayandan çocuğu olabilirmiş oda sen4 yıldır beni çekti ben seni bir ömür çekerim diyo ama çok karışık duygular içindeyim neyapabilirim arkadaşlar ben eşimin sorununu daha ablama dahi söylemedim ama kaynananm daha bir hafta oldu öğreneli herkese duyurdu ......
baharcım duaları okudum

cnm çok üzüldüm
ama birazda anlamadım cnm
kadındadamı genetik bozukluk oluyormuş???
senin yaşın kaç biz burda bir tane spermin peşine düştük seninde inş yumurtaların sağlam olur
Allahım ol derse herşey olur..

baharcım duaları okudum

canım derdini veren rabbim dermanınıda vermiştir inşallah.kendini üzme tatlım inan okurken duygularını hissettim içimde.bize yazılmış bi kader var bunu degiştiremeyiz.ama alışmak zorundayız.yinede umudunu kaybetme canım benim eşiminde genetik testlerinde kromozom bozuklugu görüldü ve sperm bulunma ihtimali çok düşüktü ama biz mucizelere inandık ve yılmadık hele eşim son ana kadar bulanacak ben inanıyorum dedi ve bulundu allahımıza binlerce şükürler olsun.pgt bizde yaptıracaktık ama embriyolarımızın hücre içi bölünmesi oldu eger bi hücre alınırsa saglıksız hale gelebilirlerdi o yüzden yapılmadı canım.artık bizde kadere bıraktık erkek çocugumuz olursa yüksek ihtimalle onda da aynı sorun olacak ve tutunması diger embriyo transferlerine göre daha zor ama şuana kadar bi kanamam olmadı yarın 11.günüm ve pazartesi test yapılacak belkide tutunmuştur bilmiyorum ama gerçekten allahtan ümit kesilmez canım benim sabır ve dualarla tedavine devam et rabbim nasip ettiyse bi şekilde olacaktır .

baharcım duaları okudum

canım ya üzme kendini okurken ağlattın beni bende yıllardır eşim azo sorun onda diye sonra hsg çektim ki rahimin yarısı doğuştan gelişmemiş ne zor bir ay süreksiz ağladım çünkü hamile kalsam dahi bebeğim düşmesi çok yüksek sürekli ğine ilaç kullanacam ve duruma göre rahime dikiş atılacak bende çok ümitsizim ama genede deneyecem olursa olur çok zor çok

olsun tatlım ya benmkide 30 yaşında bulunacak inşallah ben inanıyorum canm rabbim hiçbirimizi kapısından boş çevirmicektir inşallahh.canım biz mucizelere inanıyoruzzz ve bizim bu aşamaya gelmemiz bile bi mucize bizim için allahım umudumuzu kaybettirmesin.canım bak ne diyem ben bu havuç suyunu çok içirdim eşime hemen hemen hergün.sırf onun için narenciye sıkacagı aldım sende içir bakalım inşallah şifa olur benim ki diyo onlar mı işe yaradı acaba diyo.

haklısın canım ama biliyorsun genetikte yaş çok önemliymiş aslında bunlar hep sebep rabbim vermek istedikten 100yaşındada çocuğu olur erkeğin.canım bende eşime havuç suyu sıkıyordum birde ananas suyu ama havuç artık azaldı şimdi zamanıda geçmek üzere acaba yinede alıp suyunu sıkıp içirsem mi eşime şimdi içime kurt düştü ben kocişimi boşladım gibime geldi:9::9::9:

haklısın canım ama biliyorsun genetikte yaş çok önemliymiş aslında bunlar hep sebep rabbim vermek istedikten 100yaşındada çocuğu olur erkeğin.canım bende eşime havuç suyu sıkıyordum birde ananas suyu ama havuç artık azaldı şimdi zamanıda geçmek üzere acaba yinede alıp suyunu sıkıp içirsem mi eşime şimdi içime kurt düştü ben kocişimi boşladım gibime geldi:9::9::9:

:))boşlama adamı kız yedir bol bol.ha bide annem duymuştu geçen sene onu baya yaptım ben zeytinyagının içine incir koyuyodum sabaha kadar duruyo du sabah onu yiyodu yerine yenisii koyuyodu akşam onu yiyodu bak onuda deneyebilirsin az kaldı sizinde kuşum bak mayısı yarıladık hayırlısıyla temmuza ne kaldı.

baharcım duaları okudum

canım öncelikle rabbim sabır versin ama canını sıkma şükürler olsunki eşinde sperm çıkışı oluyorve tıp çok ilerlemiş durumda inşallah sizin içinde mucise gerçekleşecek %1 şans için bile denemeye değer canım benim eşimede aynı şeyi söylemişler allah korusun çocuğun özürlü olabilir bu şartlarda da tedavi olmak istiyormusun diye eşimde allahtan gelene razıyım dedi ve inşallah korktuğumuz başımıza gelmez bu sadece bir ihtimal olmayabilir yani sen canını sıkma inşallah tedavinizi yapar ve sağlıklı bebeğine kavuşursunuz:emir_bebek::emir_bebek:

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

:))boşlama adamı kız yedir bol bol.ha bide annem duymuştu geçen sene onu baya yaptım ben zeytinyagının içine incir koyuyodum sabaha kadar duruyo du sabah onu yiyodu yerine yenisii koyuyodu akşam onu yiyodu bak onuda deneyebilirsin az kaldı sizinde kuşum bak mayısı yarıladık hayırlısıyla temmuza ne kaldı.

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:ay canım haklısın boşladım iyice kocişi ben inciride yapıyordum şimdi onuda yapmıyorum :17::17::17::17::17::17::17::17:hemen başlamalıyım doğru söylüyorsun şifa allahtan nerden geleceği belli olmaz:56::56::56::56::56::56:

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

u
baharcım duaları okudum

canım benim çok üzüldüm bu son duruma allah kolaylık versin inş...
ama allahtan ümit kesilmez canım arkadaşım kendini harap etme...
herşey normal olupta bi türlü bebişine kavuşamayanlar var...
herşey nasip meselesi sen harap etme kendini nolur...
bak bi sürü yöntem var allahın izniyle bu sıkıntıyıda geride bırakacaksınız azo gibi :16:
en azından sorunun neden kaynaklandığını öğrendiniz buna göre tedavi göreceksiniz...
umutsuzluğa kapılıp kendini strese sokma tatlım iyi düşünelim iyi olsun...
inş bundan sonra daha iyi haberler alıcaz sizden...
eşinide yıpratma sakın bak negüzel demiş...
biz onların yanında olduk herzaman onlarda bizim sıkıntılarımızda tabiki yanımızda olacaklar...
allahın izniyle bunuda yeneceksiniz tatlım allah yardımcınız olsun dualarım seninle :16::16::16:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:

DİĞER OKUYACAKLAR:

Back
X