Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kayısı güzelinin inş annesi olacaksın nasılsın minik gelin nasıl gidiyor iğneler heyecanla bekliyorum canım ya her aşamayı yaz hergün kontrolemi gidiyorsun nasıl muayene yapıyor zormu canın acyormu ya merak ediyorum bende heyecanlıyım sen ve bütün arkadaşlar inş burda anne olur hepimiz halaylar çekeriz
Cnmm yeni geldim Malatya'ya gittik doktora hersey yolunda yumurtaların gayet iyi görünüyor dedi..
Kn testi verdim sonucu 2 de cikcak ariycaklar Elazığ'a geri donduk onun icin bir igne daha verdiler hormonlarına bakacaklar ona göre ya tek iğneyle devam etcem yada iki iğneyle ile devam etcem..doktor telde hangi gun gitcegimi soyluycek
Pasartesi yada salı amlyt olursunuz dedi
Benim igne fobim var ciddi boyutta esim gobekten yapacagı sıra midem falan bulaniyo elim ayağım titriyor alışamadım hala..
Acısı az ama korkum cok:)
Doktor arasın ona göre ins yazarım cnm...
Her gittiğinde alttan muayene ediyor:)
Abartılacak bı durum hiç yok inan keske iğneden korkmasaydım ben bosuna gerilmiştim tedavi icin:)
Bizi biraz yol yoruyor git gel yapmak bide isten cok kaytardim 1 hafta izin alcam haftaya sperm çıkarsa 2-3 hafta izin alırım rapor falan alırım ...
Gittiğim yerde iki tup bebek doktoru var digeriyle görüştüm bugün dedim sperm cikarmi acaba cok korkuyorum dedim..
Doktorda herseyiniz normal büyük ihtimalle çıkar ama çıkmama olasılığımda var..siZde çıkma olasiligi yüksek diye once size tedavi uyguluyoruz hormonlar genetik normal olmasaydı once esinizi amlyt ederdik..nebilim yine umutlanip eve geldim:)

Son düzenleme:
canım ilk bi görüşmeye gittik bursada benm merkez ben bandırmadayım 1.5 saatlik bi mesafe.aynı gün eşimi de muayene ettiler sonra hormon ve genetik testler için gittik sonra başlıyayım dediler adetimi bekledik adet olunca gittim küçük küçük kistler var ama önemli degl dedi bidaha ki aya başlayalım dedi ve dogum kontrol hapı verdi.bir y onu kullandım diger adet oldugumda tekrar gittim ve ignelere başladık ogün.ignelere başladıktan sonra gün aşırı gittim yani bigün evdeydim bigün bursada.zaten 10.gün ameliyat günüydü ve aynı gün yumurtalar toplandı.sonra 4 gün evdeydik embriyolarla ilgili tlfnla haber verdiler hergün.5.gün tekrar gitttik ve transfer yapıldı yani 10 kere gitmişimdir de fazlasını bilmiyorum.hem heyecanlı hem yorucu bi süreç.ankara yada istanbulda yaptırsaydım zaten kalırdım yakın diye gerek duymadım.canım dedigin gibi inşallah ilk hamiş arkadaşın ben olurum ve devamı da yagmur gibi gelirrr.rabbim banada sanada ve isteyen herkese ogünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh.

günaydınnn arkadaşlar , melekten haber var mı?

Slm kızlar bsy sorcam doktora gidince sormayı unutuyorum
Mikrotese yapmadan once kac gün cinsel perhiz lazım

minik gelin ben bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla zaten tüp bebeğe başladığın günden cinsellik yasak değilmi dr tlf aç sor canım

minik gelin ben bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla zaten tüp bebeğe başladığın günden cinsellik yasak değilmi dr tlf aç sor canım
Hadi yaaa bilmiyorum eğer öyleyse zaten adetimin. Sn gunu yapmadık
Ama hani semen analizinde 5 gunu geçmesin diyorlar ya burdada öylemi dedim

anladım canım saol bende daraldım birden 2. gün pazara gelirse diye...
hayırlısıyla çıkarttırırız inş bi sorun çıkmadan şu raporu :16:

Baharcım selam, bende bu adette gidip rapor çıkartmaya çalışacağım. bakalım yetişirse ne ala. ilk-3 gün olabiliyormuş. ayrıca ilk gidişte mutlaka eşinle gitmen lazımmış ve ikinizinde vukaatlı nüfus cüzdan örnekleriniz olmalıymış. Çocuğun olmadığını görmek için istiyorlarmış bunu

Selam kızlar herkes nasıl ıyımısınız , kızlar ben de ıyı olmaya calısıyorum bugun 10 gun oldu ıgnelerı yapalı ama cok yavas gelısmeyen 4 yumurtam var doktor dozu artırdı canım sıkkın bekle bekle catlıycam vallahı ıyıce sabırsızlandım neden gelısmıyor bu umurtalar yaa bes yumurta olusmus ama dordu gelısmemıs ay ıyıce sınır oldum yaa neysse napacagımı bılmıyorum ne yenır ne ıcılır su yumurtalar nasıl buyur buyurse tutarmı tutarsa gebe kalırmıyım acaba gebelıgım problemlı olurmu allahım yardım et neyse yaaa ben yıne dıpteyım sondayım galıba depresyondayım:43::43::43::43::43::43:
cnm sıkma canını ınşlh yumurtaların buyur sen rahat olmaya bak :16:
canlar hepinize günaydınnn :71::71::71:
biz bugün izmir yolcusuyuz :10:
buradan okul için rapor alamadım daha 10 gibi gidicez hastaneye bi tanıdığımız yardımcı olacak...
sonrada doğru izmirrrrrrrrr :18:
inş bi sorun çıkmadan raporumuzu alabiliriz...
ege üniversitesine gitmiycez çünkü kendi hastalarının raporunu bile çok geç işliyorlarmış...
ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesi varmış tüp bebek bölümüde varmış...
randuvumuzu aldık oraya gidicez inş bi sorun çıkmaz...
kızlar nolur dua edin çok gerginim alt tarafı bi rapor neden bukadar sorun oluyor anlamıyorum :19:
dualarınızı eksik etmeyin canlarım :70:
kuzenin evinden girerim ben yine görüşmek üzere hepinizi :54::54::54::54::54:
tatlımmmmmmm kolay gelsın
işlerin su gibi akıp gecsin ve bitsin:16:

Cnmm yeni geldim Malatya'ya gittik doktora hersey yolunda yumurtaların gayet iyi görünüyor dedi..
Kn testi verdim sonucu 2 de cikcak ariycaklar Elazığ'a geri donduk onun icin bir igne daha verdiler hormonlarına bakacaklar ona göre ya tek iğneyle devam etcem yada iki iğneyle ile devam etcem..doktor telde hangi gun gitcegimi soyluycek
Pasartesi yada salı amlyt olursunuz dedi
Benim igne fobim var ciddi boyutta esim gobekten yapacagı sıra midem falan bulaniyo elim ayağım titriyor alışamadım hala..
Acısı az ama korkum cok:)
Doktor arasın ona göre ins yazarım cnm...
Her gittiğinde alttan muayene ediyor:)
Abartılacak bı durum hiç yok inan keske iğneden korkmasaydım ben bosuna gerilmiştim tedavi icin:)
Bizi biraz yol yoruyor git gel yapmak bide isten cok kaytardim 1 hafta izin alcam haftaya sperm çıkarsa 2-3 hafta izin alırım rapor falan alırım ...
Gittiğim yerde iki tup bebek doktoru var digeriyle görüştüm bugün dedim sperm cikarmi acaba cok korkuyorum dedim..
Doktorda herseyiniz normal büyük ihtimalle çıkar ama çıkmama olasılığımda var..siZde çıkma olasiligi yüksek diye once size tedavi uyguluyoruz hormonlar genetik normal olmasaydı once esinizi amlyt ederdik..nebilim yine umutlanip eve geldim:)

hayırlı olur inş canımbizimde genetikte sorun yok benim eşimin fsh yüksek benide o korkutuyor eşin bu ara sigarayı bıraksın tese olana kadar hergün mü gidiyorsunuz 2 günde birmi canım yolu kafana takma ben istanbulda arabamızda yok beylikdüzünden nişantaiına gdidyoruz trafikte var metrobüsle gidiyoruz 2 saaten fazla sürüyor bazen ayakta kalıyoruz canım inan o kadar zor ama ne yapacaksın katlanıyoruz ve eşim tese olduğunda o kadaryola taksi tutmak zorundayız inş teseye gerek kalmadan sizdede bizded e sperm bulunur canım senin eşine sperm analizi yapıldımı tese öncesi dr söyle yaptırın belki bulunur

anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165=okudu
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165
eseslim-----------------------------------------------164
esma---------------------------------------------------164
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164
gunslinger------------------------------------------164=okudu
hasret------------------------------------------------164
hep-----------------------------------------------------164
hmtnzl------------------------------------------------164
mavimenekşe-----------------------------------------164
mercan------------------------------------------------164
oknk---------------------------------------------------164
selmacan---------------------------------------------165
seval--------------------------------------------------165=okudu
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165=okudu
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165

niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.

Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

allah kabul etsin inş.

Canim benim hayirli yolculuklar. Insallah bütün hersey yolunda gider ve emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz canim. Allah yar ve yardimciniz olsun.

ben duamı okudum tatlım allh gonlundekını
versın arkadasımıza

canım sonuç 0.inşallah sizde çıkar. bizim için iyi bir yer değildi.geçmiş yazılarımı okursan yazdım canım.inşallah sizin için iyi olur.

cnm bende bugün aradım konuştum eşim orada yaptıralım diyor bende kabul ettim yarın 10 da randevumuz var inş hayırlı olur..

canım Allah işini rast getirir inş.bu aralar giremiyorum çok topiğe.sergi kermes hazırlıkları var .yoğun anlıcan.

TEFRİCİYELER TAMAM CANIM.ALLAH KABUL EDER İNŞ.

minik gelin canım cinsel perhize gerek yok fakat doktor ameliyat öncesi bazı hastalarda sperm testi istiyor ne olur ne olmaz belki menide sperm çıkar mikroteseye gerek kalmaz diye bazı arkadaşların eşinde çıkmış ve tüpbebeği bu şekilde denemişler siz bu duruma hazırlıklı olarak 3 günlük perhizle giderseniz sizin için daha iyi olacak inşallah aşkbebeğinde dediği gibi eşlerimizde ameliyata gerek kalmadan doğal yolla sperm çıkar ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

aşkbebek canm siz şimdi rapor çıkarmak için mi uğraşıyorsunuz benimde rapor çıkarmam lazım.daha sonra bana detaylı şeklide anlatırsan çok sevinirim:34::34::34::34::34::34:

minik gelin canım cinsel perhize gerek yok fakat doktor ameliyat öncesi bazı hastalarda sperm testi istiyor ne olur ne olmaz belki menide sperm çıkar mikroteseye gerek kalmaz diye bazı arkadaşların eşinde çıkmış ve tüpbebeği bu şekilde denemişler siz bu duruma hazırlıklı olarak 3 günlük perhizle giderseniz sizin için daha iyi olacak inşallah aşkbebeğinde dediği gibi eşlerimizde ameliyata gerek kalmadan doğal yolla sperm çıkar ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Himmm tmm Ozaman cnm cuma gitcez kontrole Ozaman soraririm yine unutmazsam tabi:) hiç semen istemedi doktor gerek yok direk amlyt demişti ama yinede bidaha sorayım. Ben:)
hayırlı olur inş canımbizimde genetikte sorun yok benim eşimin fsh yüksek benide o korkutuyor eşin bu ara sigarayı bıraksın tese olana kadar hergün mü gidiyorsunuz 2 günde birmi canım yolu kafana takma ben istanbulda arabamızda yok beylikdüzünden nişantaiına gdidyoruz trafikte var metrobüsle gidiyoruz 2 saaten fazla sürüyor bazen ayakta kalıyoruz canım inan o kadar zor ama ne yapacaksın katlanıyoruz ve eşim tese olduğunda o kadaryola taksi tutmak zorundayız inş teseye gerek kalmadan sizdede bizded e sperm bulunur canım senin eşine sperm analizi yapıldımı tese öncesi dr söyle yaptırın belki bulunur

Cnm hergun gitmiyoruz ilk adetimin 2. Gunu gittim bugün gittim(5. Gun ) bide cuma gitcem (9. Gun) gitcem bidaha götmem Heralde pazarteside amlyt..
Tek igne vuruluyordum puregon
Bugün iki tane vurunmaya başlıycam gobekten ..
Sanki yıllardır igne vurunur gibiyim bu 1 hafta nasıl geçecek sperm varmi yok mü demekten tuhaf oluyorum..ise gitmek istemiyorum gezmek istemiyorum aklım hep bunda :(
Bide hemşire kanımı alıyordu ağliycaktim ağlama falan diyip konuştu benle..bende bu ara herseye alar oldm. Dedim...hemşirede normal hormon ilacı alanlar böle oluyor dedi:)

aşkbebek canm siz şimdi rapor çıkarmak için mi uğraşıyorsunuz benimde rapor çıkarmam lazım.daha sonra bana detaylı şeklide anlatırsan çok sevinirim:34::34::34::34::34::34:

canım hiç vakit kaybetmeden bu ayki adetinin ikinci günü süleymaniye kadın doğuma git zeytinburnunda samia şakir doum evi canım keşke baştan beraber gitseydik ne iii olurdu 2 ay sürüyor raporu alman ama tüp bebek yapacağınız hastane raporu veriyorsa süleymaniyede çıkarmaya gerek yok canım tabiki istediğin zaman yardımcı olurum daha detaylı anlatırım

Back
X