- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Cnmm yeni geldim Malatya'ya gittik doktora hersey yolunda yumurtaların gayet iyi görünüyor dedi..kayısı güzelinin inş annesi olacaksın nasılsın minik gelin nasıl gidiyor iğneler heyecanla bekliyorum canım ya her aşamayı yaz hergün kontrolemi gidiyorsun nasıl muayene yapıyor zormu canın acyormu ya merak ediyorum bende heyecanlıyım sen ve bütün arkadaşlar inş burda anne olur hepimiz halaylar çekeriz
Kn testi verdim sonucu 2 de cikcak ariycaklar Elazığ'a geri donduk onun icin bir igne daha verdiler hormonlarına bakacaklar ona göre ya tek iğneyle devam etcem yada iki iğneyle ile devam etcem..doktor telde hangi gun gitcegimi soyluycek
Pasartesi yada salı amlyt olursunuz dedi
Benim igne fobim var ciddi boyutta esim gobekten yapacagı sıra midem falan bulaniyo elim ayağım titriyor alışamadım hala..
Acısı az ama korkum cok:)
Doktor arasın ona göre ins yazarım cnm...
Her gittiğinde alttan muayene ediyor:)
Abartılacak bı durum hiç yok inan keske iğneden korkmasaydım ben bosuna gerilmiştim tedavi icin:)
Bizi biraz yol yoruyor git gel yapmak bide isten cok kaytardim 1 hafta izin alcam haftaya sperm çıkarsa 2-3 hafta izin alırım rapor falan alırım ...
Gittiğim yerde iki tup bebek doktoru var digeriyle görüştüm bugün dedim sperm cikarmi acaba cok korkuyorum dedim..
Doktorda herseyiniz normal büyük ihtimalle çıkar ama çıkmama olasılığımda var..siZde çıkma olasiligi yüksek diye once size tedavi uyguluyoruz hormonlar genetik normal olmasaydı once esinizi amlyt ederdik..nebilim yine umutlanip eve geldim:)
Son düzenleme: