Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kısmetse benim de perşembe günü yumurtalarım toplanacak dualarınızı bekliyorum canlarım
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
hadi hayırlısı canım asıl sen bize dua et senin durumuna gelebilecekmiyiz acaba bizimde yumurtalarımız toplanacak mı o günleri görecekmiyiz bizde gebelik testi yapıp sonra sonucunu hatıra olarak saklayabilecekmiyiz.neyse yine açtım ağzımı söylemene bile gerek yok canım dualarımdasınız hepiniz rabbim inşallah can versin yumurtalarınıza
kızlar kısmetse benim de perşembe günü yumurtalarım toplanacak dualarınızı bekliyorum canlarım
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
sağol canım Allah razı olsun hep beraber olsun inşallahcanım benııımmm hadı bakalımm ınsallah bı aksılık olmaz hersey yolunda gıder ınsalllaaaaahhh rbbım yuzunu guldurur yumurtalarına can verır sende dua et canıım desene bu haftalarda ınsallah cıfte bayram yasarııız mınıkgelınde pesımız sıra gelıyoor ohhh yasasııın![]()
Hayırlısı olsun cnmm![]()
hep dua ediyorum bütün arkadaşlarımaa,inş seninde tedavin güzel bi şekilde sonuçlanır cnm
ya heyecanlandım aslında o kadar arkadaş varki tedaviye başlayan rabbim yardımcılar olsun hepsinin
hayırlı evlatlar nasip etsinn..
bizleride o aşamalara gelmeyi nasip etsin inş
Selam kızlar bugun kontrole gıttım aksam sabah ıgnelerımı kestı doktor carsamba gunu yumurtalarım toplanacak bu aksam saat dokuzda 500 er mlg 2 adet pregnyl yaptım cumartesıde tarnsferın olur dedı yarın ıgne falan yok carsamba gunu sabah saat 7 de hastaneye gıdecez hayırlısı olur ınsallah bugun doktor sızı cok durgun goruyorum dedı cok heycanlıyım ve korkuyorum dedım ohoooo daha sımdıden boyle yaparsan dıye kızdı banaNe kadar duygusuz bu doktorlar yaaa neyse bugunluk boyle gectı ıste bazen su kalbım buz gıbı oluyo sankı hıcbırsey hıssetmıyorum bazende gum gum atıyo heycandan kusucam sankı anlamadım noluyo bana :26::26::26::26::26: Dua edın canlarım nolur hayal kırıklıgı yasatmasın rabbım emeklerımızı zayı olmaktan korusun eger olmayacaksada sabrını versın ınsallah
Allah yardımcın olsun,inşallah en kısa zamanda da hamile haberini alırız bize umut olursun:)
Canım benim seninde az kalmış yumoşlarının toplanmasına
hadi inş herşey yolunda gider rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
bizlere güzel haberler verirsin inş![]()
Allah yardımcın olsun,inşallah en kısa zamanda da hamile haberini alırız bize umut olursun:)
merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.