Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar:16:
Bugün umut da ulun beye muayene oldum
çok şükür herşey iyimiş. ayrıca ulun bey gayet iyi birisi memnun kaldım ..:16:
Tedaviye kadar bana 3 tane hap verdi onları alıp kullanmaya başlıycam
ayrıca kan testleri yazdı ama orda değilde başka biyerde yaptırıcam ..
şimdilik bu kadar bakalım ,az bi zaman kaldı inş herşey iyi olur.:26:.
bu sefer kavuşurum meleğimee:emir_bebek:
ve tedavide olan tüm arkadaşlarımında inş tedavileri iyi geçer..:16:
cnm senı merak ettım kusura bakma kontorum bıttı arayamadım:17:
ayyyyyyyy cok sevındım inşlhh sonuna kadar boyle ii ve memnunıyetler içinde gecer:16::16:
merhaba cemrem siz testojel yerine baska bir ilac basladinizmi?tribulus terresstris ile ayni etkiye sahip diyolar , tribukusu daha iyi diye okudum burdan ona sizde basladinizmi?
cnm benım eşim panax kullanıyor dıger baska bısey kullanmıyor gercı panaxa ara verdı şimdi
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:64::64::64::64::64::64::64:
anlat kız nasıl oldu hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnn

cnm senı merak ettım kusura bakma kontorum bıttı arayamadım:17:
ayyyyyyyy cok sevındım inşlhh sonuna kadar boyle ii ve memnunıyetler içinde gecer:16::16:

cnm benım eşim panax kullanıyor dıger baska bısey kullanmıyor gercı panaxa ara verdı şimdi

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:64::64::64::64::64::64::64:
anlat kız nasıl oldu hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnn

Olsun tatlışım :16::16:
inş cnm tek dileğim :16::16::emir_bebek::emir_bebek:

Olsun tatlışım :16::16:
inş cnm tek dileğim :16::16::emir_bebek::emir_bebek:

cnm benim tek dilegın yakında gerceklesecek allahın iznişyle bak mutsuz85 e sende onun gıbı yazacaksın kızlar hamişim dıye
olumlu dusun hıc canını sıkma stres yapma bak yazın seninde günün olacak güzelim:49::49::16::16:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Süperrr bi haberr tebrik ederim arkadaşımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52:
nasıl oldu pekii anlat gerçektennn merak ettim
darısı bizim başımıza bizlerde birgün buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazabiliriz inş.:49::49:
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

daha öncede bu foruma yazmıştım.biz yaklaşık 3.5 ay önce öğrendik sorunumuzu.eşimde şiddetli sperm azlığı sorunu vardı.sperm sayımız tanelerdeydi.kürler ilaçlar macunlar(macunun tarifini isterseniz veririm)hergün sebze meyve yedik.zararlı bütün yiyeceklerden uzak durduk.birde eşimde birinci derece varikosel vardı.işe yaramayabilir dediler ama yinede eşim ameliyat oldu.neyse ameliyattan 2.5 ay sonra test yaptırdık eşimin sperm sayısı 1 milyon olmuştu.ben bu sayıyı görünce çok sevindim.tüp bebek yapabilme imkanım oldu diye.çünkü bizim ilk başta tanelerde olan spermlerimizin hepsi ölüydü.hiç canlı yoktu.son testte ileri hareketli sperm sayımızda yüzde 0dan yüzde 13 e çıkmıştı.neyse bu testi yaptırdıktan iki hafta sonra yani 3gün önce hamile olduğumu öğrendim.allahım herkese nasip eder inşallah....bu mucize değilde nedir şimdi arkadaşlar.daha kesemi göremedim oyüzden biraz tedirginim hala.rüya alemindeyim hala inanamıyorum.inşlh hayırlısıyla kucağıma alırım. darısı bşaınıza kızlarr inşlhhh evlat hasreti çeken herkese nasip olur inşallah...

kıs bu ne guzel bı haberrrr gozuun aydın canııım rabbım sag salım kucagına almayıda nasıb eder ınsallaahhhh naptınız nasıl oldu normal yoldanmı yoksa tup mu nolur anlaat cok heycanlandım kalbım hızlı hızlı atmaya basladııı cok sukur yaaa kotu haberlerden sonra guzel haberde aldık cok sukuuur bu habere gobek atılır halay cekeılır ohhhhhhhhhh:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::6:62::62::62::62::62::62::62::62:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

daha öncede bu foruma yazmıştım.biz yaklaşık 3.5 ay önce öğrendik sorunumuzu.eşimde şiddetli sperm azlığı sorunu vardı.sperm sayımız tanelerdeydi.kürler ilaçlar macunlar(macunun tarifini isterseniz veririm)hergün sebze meyve yedik.zararlı bütün yiyeceklerden uzak durduk.birde eşimde birinci derece varikosel vardı.işe yaramayabilir dediler ama yinede eşim ameliyat oldu.neyse ameliyattan 2.5 ay sonra test yaptırdık eşimin sperm sayısı 1 milyon olmuştu.ben bu sayıyı görünce çok sevindim.tüp bebek yapabilme imkanım oldu diye.çünkü bizim ilk başta tanelerde olan spermlerimizin hepsi ölüydü.hiç canlı yoktu.son testte ileri hareketli sperm sayımızda yüzde 0dan yüzde 13 e çıkmıştı.neyse bu testi yaptırdıktan iki hafta sonra yani 3gün önce hamile olduğumu öğrendim.allahım herkese nasip eder inşallah....bu mucize değilde nedir şimdi arkadaşlar.daha kesemi göremedim oyüzden biraz tedirginim hala.rüya alemindeyim hala inanamıyorum.inşlh hayırlısıyla kucağıma alırım. darısı bşaınıza kızlarr inşlhhh evlat hasreti çeken herkese nasip olur inşallah...

gözlerim doldu....:5:

O, ol deyince oluyor,sayının hızın bile önemi olmuyor bazen. bence inan artık çünkü mucizen göbüşünde:49:

rabbim mutluluğunu daim etsin güzel kardeşim.

cnm benim tek dilegın yakında gerceklesecek allahın iznişyle bak mutsuz85 e sende onun gıbı yazacaksın kızlar hamişim dıye
olumlu dusun hıc canını sıkma stres yapma bak yazın seninde günün olacak güzelim:49::49::16::16:

İnşaallah cnm benim inşallah:16: ne kadar güzel şeyler yazmışsın cnm yaaa rabbim sanada hiç ummmadığın bi zamanda göstersin inş:emir_bebek:
yani olumlu ne olumsuzum öyle bakalım başladıkk yavaş yavaş bişeylere ama sonu inş güzel olucakkk:26:

daha öncede bu foruma yazmıştım.biz yaklaşık 3.5 ay önce öğrendik sorunumuzu.eşimde şiddetli sperm azlığı sorunu vardı.sperm sayımız tanelerdeydi.kürler ilaçlar macunlar(macunun tarifini isterseniz veririm)hergün sebze meyve yedik.zararlı bütün yiyeceklerden uzak durduk.birde eşimde birinci derece varikosel vardı.işe yaramayabilir dediler ama yinede eşim ameliyat oldu.neyse ameliyattan 2.5 ay sonra test yaptırdık eşimin sperm sayısı 1 milyon olmuştu.ben bu sayıyı görünce çok sevindim.tüp bebek yapabilme imkanım oldu diye.çünkü bizim ilk başta tanelerde olan spermlerimizin hepsi ölüydü.hiç canlı yoktu.son testte ileri hareketli sperm sayımızda yüzde 0dan yüzde 13 e çıkmıştı.neyse bu testi yaptırdıktan iki hafta sonra yani 3gün önce hamile olduğumu öğrendim.allahım herkese nasip eder inşallah....bu mucize değilde nedir şimdi arkadaşlar.daha kesemi göremedim oyüzden biraz tedirginim hala.rüya alemindeyim hala inanamıyorum.inşlh hayırlısıyla kucağıma alırım. Darısı bşaınıza kızlarr inşlhhh evlat hasreti çeken herkese nasip olur inşallah...

gerçekten inanılmaz ümit oldun bize:62:

:64:

Mslh Rabbim bebeğini sana sımsıkı tutundursun ins
Resmen. Mucize 1 milyonla kendiliğinden hamile kalmak :)
Darısı bizlere esimdede 1. Dereceden Varikosel var mikrotese olurken onuda acacak doktor nolur normal diye.

kıs bu ne guzel bı haberrrr gozuun aydın canııım rabbım sag salım kucagına almayıda nasıb eder ınsallaahhhh naptınız nasıl oldu normal yoldanmı yoksa tup mu nolur anlaat cok heycanlandım kalbım hızlı hızlı atmaya basladııı cok sukur yaaa kotu haberlerden sonra guzel haberde aldık cok sukuuur bu habere gobek atılır halay cekeılır ohhhhhhhhhh:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::6:62::62::62::62::62::62::62::62:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

teşekür ederim kızlar darısı başınıza daha sevinmem için erken ama sizede umut olmak için hemen buraya yazmak istedim.ben hergün umutla giriyordum buraya sizlerden çok şeyler öğrendim.enfalcim doğal yolla oldu hala inanamıyorum.

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164 =OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

BENDE OKUDUM
ALLAH kabul etsin...

Mslh Rabbim bebeğini sana sımsıkı tutundursun ins
Resmen. Mucize 1 milyonla kendiliğinden hamile kalmak :)
Darısı bizlere esimdede 1. Dereceden Varikosel var mikrotese olurken onuda acacak doktor nolur normal diye.

darısı başına arkadaşım inşlh tez vakitte sende kavuşursun bebeğine.imkansız diye bir şey yok şu hayatta. ümidinizi sakın kaybetmeyin...allah ol dedikten sonra hiçbir engel önünde duramaz...

darısı başına arkadaşım inşlh tez vakitte sende kavuşursun bebeğine.imkansız diye bir şey yok şu hayatta. ümidinizi sakın kaybetmeyin...allah ol dedikten sonra hiçbir engel önünde duramaz...

Eğer mikrotese de sperm çıkarsa ilk tup bebeğim tutmasa bile hep umutlu Olcam 1-2 sperm çıksın yeterki
Tabi Rabbim yoktan var eder belki çıkmaz ama bu sonradan çıkmayacağı anlamında gelmez çok şükür inancımız var yoksa neyapardik

canım benim gözün aydınnnnn :52:
rabbimin mucizesi bu işte :16:
bisürü çift milyonlarca spermle hamile kalamazken sen 1 milyonla hamile kaldın şükür rabbime :46:
topiğimiz hergün böyle güzel haberlerle dolup taşsın :21::21::21::21::32::32::32::32:
darısı hepimize inş :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canlarım nasılsınız
hele şükür int. bağlandı
evdeyim bugüm babamın kontrolü vardı dr. götürdük izin almıştım evdeyim şimdi.
baharım hoş geldim canım izmire. canım ben duaları okudum allah kabul etsin inş.

hoşbulduk bitanem benim :70:

Nasılsın cnm rapor için izmire gitmişsiniz
kanı verdinmi sonucu ne zamana çıkacakmış
inşlh işlerin su gibi akar raporunu hemencicik alırsın cnm
flask2003 den haberin varmı cnm onunda bugün muayenesi vardı
hadi ikinizinde işleri rast gider inşlh...

evet canım izmirdeyiz 3. gündeki kant testini yaptırdım...
yarın kociş sperm testi yaptıracak...
perşembe yada cuma rahim filmini çektiricem...
diğer tüm evraklar tamam...
21. gün smear 22. gün yine kan testi yapılacak...
ama haftasonuna geliyor drla konuşup gününü belirliycem...
sonrada tamamlanacak raporumuz hayırlısıyla :16::16::16:

bahar ben tefriciyeyi okumaya başlıyorum okuyunca yazabilirsem yazayım cnm kayvalidelerdeyim şimdi sen beni ekle....
bugün sperm testi verdik sonuç 0 çıktı çok zor bir gün geçiriyorumm bazen başkalarına teselli verebiliyorum ama kendime veremiyorum...
Tek sığınağım Allahım Allahıma sığınıp sabrediyorum..

tamam canım ben seni okudu diye ekledim allah kabul etsin...
sıkma canını tatlım inş 3 ay sonra göreceksiniz bisürü sperm :16::16::16:

ANEMON------------------------------------------------165=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Back
X