İnşallah hayırlı haberler gelir herşeyin böyle rahat geçer melege cok uzulmustum ama ınanıyorum kı senden ve mınık gelınden ıyi haberler gelecek bana da
umut olacaksınız.
Ben en cok yumurta toplama ıslemınden korkuyordum ama senın bu guzel haberın agrın sızın olmaması benı bıraz rahatlattı.
Benım esımde sperm için ılk yapılan testte 0 yazıyordu sayı cok cok az oldugundan hıcbır deger hesaplanamamıs o nedenle 0 yazıp gecmısler,
sonrakı ıkı testte de sayı ileri hareketli 100 bin, yuzde 99 anormal ve yuzde 1 morfoloji ,genetik test istediler onun sonucuna göre tedaviye başyacağız,
öncelik çıkanlardaymış 1-2 deneme tutmaza tese yapılırmış, ama ben cok fazla
deneyebileceğimi sanmıyorum, inşallah ilk seferde tutar, muayenede de biraz gerildim rahat değildim hayırlısı
sizleri okuyorum şimdilik her zaman giremesem de yazamasam da hep dua
ediyorum hepimiz için sayfalar birikiyor okuyorum yine de, hazirana yetişirse tedavim ben de sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı, çünkü ailem dahil kimseye anlatamıyorum,
sürekli sorular vs istemediğim için pirpirikliler zaten, en azından burası var, çok şükür sizler varsınız. Hepinize işlerinizde kolaylıklar dilerim güzel günler dileğiyle...