Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlarrrrrrr :70:
biz şükürler olsun ki raporumuzu aldık :66:
balıkesire geldik istanbulda sorun yaşamamak adına arabayı otogara koyduk otobüsle geliyoruz şimdi yoldayız :10:
yarın sabah umutta olucaz flzaskcımla kavuşucaz :70:
o iğnesini olacak :94: biz ilaçlarımızı yazdırıcaz...
bi aksilik çıkmazsa hafta sonunuda istanbulda geçirip evimize dönücez :16:
rabbim hepimize yardım etsin inş...
onca mücadelelerden geçiyoruz sonuda güzel olur inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dayanamadım otobüste girdim hemen :1:
kendinize iyi bakın canlar öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:

Canım benim yaaaaaa dayanamadın demekkkkkk topikten ayrı kalmayaaaaaaa kızzzzzzzz:1::1::1:
çok şükür cnm almışsınız raporuu kim tutar seniiiiiii artıkkkkkk:1::1:
kavuşucağızz bitanemmmmmmmmm inşşşşş
sende iyi bak kendinee iyi yolculuklarr:54::54::54::54::54:

kizlar meraba hepinize coktan beri giremiyordum ama takip ediyorum ..guzel haberler okuyunca yazim dedim ..insallah bu yolda emek veren herkesin butun arkadaslariminda kucaklari dolsun insallahh..

BAHAR..sen nasilsin bebekim..listen cok guzel olmus ellerine saglik..

Benimde hamileligim iyi gidiyor cok sukur..hamilelik sekerim cikti canim sikildi tabi onun disinda simdilik iyiyiz..byudukce sag sol donemiyorum..saglikli olsunlarda raziyim..darisi sizlere insallahh..rabbim mucizelerini sizin icinde yasatsin..insallahh AMMMIINN..

merhaba canım iyiyim tüp bebek raporumu aldım istanbula ilaçlarımı yazdırmaya gidiyorum :10:
teşekkürler tatlım inş daha çok hamişimiz ve bebişimiz olacak tabloda :16::16::16:
allah senide bebişlerinide korusun canım...
allaha emanet olun :54::54::54:

balıkesire geldik istanbulda sorun yaşamamak adına arabayı otogara koyduk otobüsle geliyoruz şimdi yoldayız :10:
onca mücadelelerden geçiyoruz sonuda güzel olur inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın canım tüp bebek yolunda bu ilk adım güzel geçti sonuda güzel gelsin sana bebeğini getirsin.inşAllah her anı güzel geçer.hepiniz dualarımdasınız :nazar:

SLM.canım gözün aydın.inş. bebişlerin için de seviniriz.
Allh emeklerini emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.amin.
bol bol gez dolaş hamile kalınca yeğenlerimize bakacaksın
izin vermeyiz gezmene emi. öpüyorum çok .ALLAH kolaylık versin.:54:

canım harika bir habeer.
çok mutlu oldum senin adına.
inş canlı canlı sperme dönüşürler veeeeee hamiş kalırsın.
ALLAh yüzüne baksın canım arkadaşım.
özelden mesaj atmıştım canım.umarım almışsındır.
:64:64::64::64::64:

canım gözün aydın. inş. en kısa zamanda spermlerde canlı canlı çıkar canım.
evlat hasretin biteer. inş.ALLAH sabrıyın sabrımızın mükafatını verir inş.

H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu

:(((((

ne guzel bir haber hayirli olsun ,demekki uretim var,ins spermlerde yakinda cikar

masal hayirli olsun sperm hucrelerinin habercisi cikmis superr
bu boyamali testi nerde yaptiriyosunuz?

bahar..canim insallah hersey gonlunce olur isin rast giderde ..yuzun guler dularim seninle ve tum arkadaslarimla..

istiyorumbebeyimi ..daha oncede yazdim sana okumadin galiba gozun aydin ..ikizlere hamileymissin ayni benim gibi rabbim kolaylik versin..anali babali kucaginiza alin sizlerde bizlerde insallahh..

Geçen hafta bu zamanlar elim karnımda bebişlerin tutunduğunu düşünerek güzel anlar yaşıyordum ancak perşembe günü hamile olmadığımı öğrendim.sonra bu siteyi keşfettim sizlerin yazdıklarınızı okudum.dün hatırlamıyorum ismini ama bir arkadaşın doktorunun hamileliği unut dediği msji aglayarak okudum.biz eşimin sperm hareketliliğinin olmadığını ve morfolojinin 0 olduğunu başkent hast. De ögrendik ve hulusi beye yönlendirildik sayi çok ama normal sperm yok hepsi pin head ancak eşime hicbir tedavi yapilmadan bana mikroenjeksiyon yapıldı ve sonuç hüsran.yazılanları okuyorum ve inanın nasıl olurda hemen gözü kapalı atladık tedaviye basladık o kadar sıkıntıya dayandık ilaç bile kullanmadı eşim herşey benim üzerimde denendi tahlillere bile gerek duyulmadı ama akıllandım diyorum kendime.
Kaan beyden randevu aldık lütfen erkek azospermi konusunda ii tüp bebek merkezleri nereler yazarsanız sevinirim ve kaan beyde tedavi görüp tüp bebege onunlamı baslıyorsunuz yoksa hangi tüpbebek merkezlerine gidiyorsunuz.
Hamilelik isteyen herkese versin Allahım . Buarada sizinle paylasmak istediğim birsey var lütfen tedaviye başlayacak arkadaslar yumurta toplamı islemi ile birlikte afedersiniz ama ilaclar yüzünden kabızlık baslıyor duphalac sindirim sistemini calıstiran bir şurup hamilelerede veriliyor kenacort da kreminiz en ufak yırtılmada kullanabilirsiniz bebeklerime kavusamadım ama basta bana bu ilaclar verilmedigi icin( herseyi denedim zeytinyagdan tutunda ananas kayısı günde 1 kiloya yakın )dikkat et denmedigi icin hemoroid sahibi oldum. Aynı acıları kimse cekmesin...

flzaşk tedavin hayırlı olsun bahar seninde gözün aydın raporunu çıkarmışsın 2 nizde güzel sonuçlar alır cennet kokulularınıza kavuşursunuz umarım

flzaşk tedavin hayırlı olsun bahar seninde gözün aydın raporunu çıkarmışsın 2 nizde güzel sonuçlar alır cennet kokulularınıza kavuşursunuz umarım

Sağol canımmm inşallahhh:16:
senii merak ettimm nerelerdesinn umarım önemli bişey yokturrrr:34:

kızlar,daha önce bahsetmiştim kuzenim doğum yaptı ama bebeğini bir kere bile kucağına alamadı.küvezdeydi.önce sindirim sistemi sorunu var dediler şimdide kan ile ilgili sorundan şüphelendiklerini söyleyerek bebeğimizi başka ile sevk ettiler.bizim yaşadığımız yerde bu alanda uzman yokmuş.kuzenimi eve göndermişlerdi.bu akşam sütünü beraber sağdık ve bebeğine götürmek için hastaneye gittiğinde bir bakıyorlar çocuğunu ambulansa koyuyorlarmış.yığılmış kalmış orada.Allah rızası için dua edin sağlığına kavuşsun kuzumuz.ben tanıyamadım bile diyor.eşim olmasa tanıyamazdım diyor.ilk kez gözlerini gördüm diyor:85::85::85: çok üzgünüm lütfen sizde dua edin.
rabbim şifalar versin sabi masumu anasından ayırmasın mevlammmmmmmmmmmmmmm aminnnnn
Günaydın arkadaşlarr:16::16::16:
Nasılsınızz:34:
ben bugün itibariyle adet oldumm beklediğimden 1 gün erken oldu bu ay
bugün neslihan hanımı arıycamm büyük ihtimalle yarın giderimm merkezeee
bakalımm ne kadar rahatım desemde bugün biraz panik oldumm:18::18::18:
zaman yaklaştıkçaaa:27:
tatlım hadi hayırlısı hep bçyle güzel geösin tedavi sürecin cnm benim:16:
H.A.E: Olgun sperm görülmedi, bol miktarda round ve geç elonge spermatidler izlendi. Bir adet, olgun başa sahip büyük sitoplazma içeren spermatid izlendi.
S.. Hanım,
Durumunuzu Kaan Hoca daha iyi değerlendirecek. Ancak bu sonucun üretimin devam ettiğini, olgunlaşma aşamasında bir duraklama olduğu, ancak tek tük hücrenin bu aşamada ilerleyebildiğini göstermekte.
Saygılarımla
Dr. Sinan Özkavukcu

:(((((
cnm aslında çok ii haber sen noralini bozma ne güzel azda olsa üretim başlamış gerisi gelir inşllh
selam canlar :71::71::71:
hepinizi çok özledim 1 günde :16::16::16:
canlar dün raporumu milli eğitime bırakıp izmire geldik teyzemlere...
öğleden sonra anemon aradı konuştuk...
oda benim rapor aldığım hastaneye gelecekmiş tahliller için...
daha önce görüşmüş bugün kan testleri varmış falan...
bende çok sevindim yarın görüşücez diye :70:
baya konuştuk dün de eşi test yaptırmış onun sonucunu alcam falan dedi...
neyse sonra üstünden biraz zaman geçti geri aradı...
"canım sonucumuz çıktı sperm sayımız 55 milyona yükselmiş" diye :52::52::52::52::52:
tabi ikimizde havalarda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım :1:
"hemen eve gidince topiğe yaz bizim kızlarda sevinsin" dedim...
"onca zamandır yazmıyorum şimdi nasıl yazayım" dedi canım benim yaaa...
"olur mu öyle şey hemen yazıyorsun herkes duysun halaya başlasınlar" dedim :1:
bu arada bende gecikmiş halayımı çekivereyimmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim arkadaşımıza 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra inş doğal yoldan :49::emir_bebek::emir_bebek: gönderir bebişini :16::16::16:
bu sabahta hastanede buluştuk yüzyüze tebrik etme şansım oldu tatlı arkadaşımı :70:
baya sohbet ettik çok güzel geçti görüşmemiz :16:
sonrasında bizim işlerimiz vardı ayrıldık hastaneden...
rapor 3,30 da çıkacakmış...
raporu alıp hemen istanbula geçicez...
flazskcımda yarın başlıyormuş tedaviye :16::16::16:
ilk gün yanında olabileceğim için ayrıca mutluyum...
çok heyecanlı bizim kız :1:
merak etmeyin siz ben onu sakinleştiririm orada :9::9::9:
böyle işte canlar fırsat bulmuşken nete gireyim biraz dedim...
sizden ayrı olmuyorrrr :16::16::16:
cnmmmmmm gözünaydınnnnnnnnn:46::46::46::46:
raporun hayırlı yolculuğun huzurlu olsunnnnnnnn:54:
Merhaba Kizlar bizde 2.5 senedir Bebek istiyoruz ama malesef olmadi..
esimi urologa gönderdim ve sonuc azoospermia cikti yikildim ben agladim.
doktor bizi tüp bebek merkezine gönderdi bende ve esimdi bütün tahlileri yapti bende hersey normal esimde
daha hale sperm bulunamadi genetik doktorundaydik ve o bize dediki genetik problemi varmis esimde AZF-C syndrom yani..aslinda öyle hastalarda 50% bulunuyormus zaman gecti ve biz Tese yaptirdik ve sonuc yine sperm bulunamadi:(
simdi izine gidip gelip esim yumurtaliklardan ameliyat yaptiracagiz cünkü onlar yukardamis hic farkedilmemis su an 24 yasinda..
doktor dediki ameliyat olup yarim sene sonra yine bir sperm kontrolü olsun Insallah allahim bize yüzümüzü güldürür
hep dua ediyorum bebek isteyen herkese versin diye..su an Harnup pekmezi sabah ac karnina yiyor insallah birazda olsa faydasini görür..Belkide bu bize Alahimdan bir intihamdir..
Baska eslerinize ne veriyorsunuz siz?
aramıza hoşgeldin cnm evet azdf deleasyonu olanlarda sperm çıkışı oluyormuş tez zamanda sende :49:kervanına katılırsın inşllh

kızzzzzzzz sen nerelerdesın bakimmmmmm:20:
sesin soluğun çıkmıyo iisindir inşlllh bi tanem annenin sonucu çıktımı tatlım
sen nasılsın:34:

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnn
kızlar dün eşimin doğum günüydü o benimkini unuttu amaben onunkini unutmadım
dün eşimi yemeğe çıkardım,gezdik ,dolaştık
sonra görümcemin kızı mangala çağırdı oraya gttik gece çokkk geç geldim eve
sonrada topiğe giremedim yorgunluktan
aaa dün bide hematoloğa gittim kansızlık için şükür kansızlıktan başka bi kan rahatsızlığım yokmuş
yani kan ilaçlarına devam dedi dr dünüm böyle geçti
ama inanın insanın aklı topite kalıyo bide nete gireceğin yer yoksa deli oluyosun:37:

canım gözün aydın. inş. en kısa zamanda spermlerde canlı canlı çıkar canım.
evlat hasretin biteer. inş.ALLAH sabrıyın sabrımızın mükafatını verir inş.

Saol canım benim.Bize nasıl moral oldu anlatamam.Allah bu durumda olan herkesin bebeklerinin kucağına almasını nasip etsin.

masal hayirli olsun sperm hucrelerinin habercisi cikmis superr
bu boyamali testi nerde yaptiriyosunuz?

Hayatım Ankarada cebeci hastanesi Dr.Sinan Özkavukçu'ya gidiyoryuz.Bize Kaan Hoca yönlendirdi bakalım üretim başlamış mı diye.Biz 2 kere mikrotese olduk bulunamadı.6 ay ilaç tedvisi 4 ayda iğne tedavisi görüyorduk.Allaha şükür üretim başlamış.Umarım sonucunuda alırız.

Hayatım çok sevindim.Az kaldı bebeğine kavuşmana.:52::52::52:

Hayatım Ankarada cebeci hastanesi Dr.Sinan Özkavukçu'ya gidiyoryuz.Bize Kaan Hoca yönlendirdi bakalım üretim başlamış mı diye.Biz 2 kere mikrotese olduk bulunamadı.6 ay ilaç tedvisi 4 ayda iğne tedavisi görüyorduk.Allaha şükür üretim başlamış.Umarım sonucunuda alırız.

cnm üretim başlamış olmsı bileyeter insana bilirsin ki devamı gelecek
en kısa zamanda da rabbim bol bol spermler çıkartacak cnm inşllh:34:

Back
X