Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşllh cnm bende biraz önce dr geldim size yazı yazdıktan sonra ben çıktım
dedim ki ütü yapayım hava ılıkkenbirden ellerim titremeye başladı tansıyonumu ölçtüm 13.4 büyüğü
hemen uzandım 5 dk sonra gene ölçtüm büyüğü 9 .0 olmuş bi mide bulantısı dayanamadım eşimi aradım
geldi acile gittik dr hemen tahlil istedi kansızlıktanmış gene 2 aylık kan şurubu verdi:47::47:
bide bana dediki :sen adettin çok olduğu için kan çok kaybediyorsun acilen kadın doğuma gidip önlem alman lazım dedi
bende adetimin azalmasını istemiyorum korkuyorum sanki menapoz olurum da bebişim olmaz diye
eşimde süleyman beye ideriz dedi o bizim halimizden anlarsa o anlar dedi bakalım adetim bitsin şuruplar bitsin gidicem...:44:

cnm benim yaa bu kansızlık ne olcak böylee seni ne halee sokuyorrrrr
bencede bi an önce gitt çaresine bakk
geçmiş olsun cnmmm:16::16::16::16::16:

ahh canım ya kıyamam ben sana :70:
heçmiş olsun bitanem bunlar sana :71::71::71:
bi kurtulamadın şu kansızlıktan...
bende çok kansızım kan tahlili verirken ömrümden ömür gidiyor resmen...
ama onun dışında bi sorun olmuyor bende...
sende baya ileri derecede...
inş bi an evvel kurtulursun bu sıkıntıdan canım benim :16:
tatlım eşinin dediği gibi bizi en iyi kendi drlarımız anlar...
sen süleyman hocayla görüş bakalım o ne önerecek :34:

çiçeklerde güzel koktu cnmmmmmmm:9::9:
evet ya benim değerlerim çok düşük normal değerler 14 se benimki 7 veya 9 çıkıyo
o yüzden süleyman beye gidicem bakalım dediğin gibi o ne önerecek:26:

Cnm bugün şimdi gonalf 300ıu' la başladımm.
ilk iğnemi saat 1 de hemşire yaptı daha önceden dee yaptığım için biliyodum
hiç cnm acımadı inan hissetmedim bilee iğneler minicik
şimdi 5 gün kullanıcam pazartesi kontrol varrr
bal çörek otu tarçına gelince topikte hep duyuyodumm yumurta kalitesini artırıyo diyee
baharda bugün söyleyincee bende başlamak istedimm
yokk cnm istediğin şeyi sorabilirsin tabikiii :34:

sağol canım, her aşamayı çok merak ediyorum. tekrar hayırlı olsun tedavin inşallah herşey istediğin gibi olur.
hayırlısı ile benimde çok az zamanım kaldı. 10 güne kalmaz benim tedavimde başlayacak inşallah. bal-tarçına bende başlayayım büyüsün yumoşlarımız :)

inşllh cnm bende biraz önce dr geldim size yazı yazdıktan sonra ben çıktım
dedim ki ütü yapayım hava ılıkkenbirden ellerim titremeye başladı tansıyonumu ölçtüm 13.4 büyüğü
hemen uzandım 5 dk sonra gene ölçtüm büyüğü 9 .0 olmuş bi mide bulantısı dayanamadım eşimi aradım
geldi acile gittik dr hemen tahlil istedi kansızlıktanmış gene 2 aylık kan şurubu verdi:47::47:
bide bana dediki :sen adettin çok olduğu için kan çok kaybediyorsun acilen kadın doğuma gidip önlem alman lazım dedi
bende adetimin azalmasını istemiyorum korkuyorum sanki menapoz olurum da bebişim olmaz diye
eşimde süleyman beye ideriz dedi o bizim halimizden anlarsa o anlar dedi bakalım adetim bitsin şuruplar bitsin gidicem...:44:

çok geçmiş olsun canım, görüş mutlaka doktorunla ama bana daha önceki kadın doğum doktorum önemli olan düzenli olması miktarı önemli değil demişti.

benim pc de kafayı yedi hahahaaaaaaaa :) :(

Son düzenleme:
bari boş olmasınnnnnn lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
gitmiyo gitmiyo gidincede sapıtıyo yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
çiçeklerde güzel koktu cnmmmmmmm:9::9:
evet ya benim değerlerim çok düşük normal değerler 14 se benimki 7 veya 9 çıkıyo
o yüzden süleyman beye gidicem bakalım dediğin gibi o ne önerecek:26:

koksun tabi arkadaşımın içi açılsın diye gönderdim sana :1:
canım inş bi yolunu bulur kurtulursun bu sorundan...
çünkü seninki gerçekten ağır sürekli kötü oluyorsun...
allah beterinden saklasın canım arkadaşımı :29:

aaumut canım nasılsın süleymaniyeden raporu aldınmı ve raporu alırkende senden para aldılarmı yoksa eline verip git dr ilacınımı yazdır dediler
ve ilaçları kaça aldın canım

sağol canım, her aşamayı çok merak ediyorum. tekrar hayırlı olsun tedavin inşallah herşey istediğin gibi olur.
hayırlısı ile benimde çok az zamanım kaldı. 10 güne kalmaz benim tedavimde başlayacak inşallah. bal-tarçına bende başlayayım büyüsün yumoşlarımız :)

Tabiki cnmm merak edersinnn
ben yazarımm zatennn her aşamayııı sen sor istediğinii
inş cnmm
evt az kaldııı seninde hayırlısıyla sorunsuz bi şekildee başlarsın inşş
sen de ye cnmm kaliteliiiii yumoşların olsunnnnnnnn:9::9::9:

arkadaşlar şehir dışında olup ankarada tese tüp bebek yaoptıran yok mu ? işlemler nasıl oluyor ankarada kalmak gerekiyor mu yumurta takibi için falan ben ankarada istiyorum eşim burada izmitte gerçi onu ikna edebilirim ama anlatmak istiyorum herşeyi bilerek kabul etmesi daha iyi kaan hocada cevap bekliyor zaten tamam desem temmuzda tese olacak eşim.. deneyimi olan varsa yazsın lütfen çok derin düşüncelerdeyim :(

selam canım.
yaptıran arkadaşlar sana ayrıntılı yazarlar .
ben yaptırmadım..
bildiğim kadarıyla yazayım.
2 seçenek var.
1 önce eşin TESE olur.spermler dondurulur.sonra sen hazırlanırsın.tüpbebek yapılır.
2 aynı zamanda sen hazırlanırsın yumurta toplanacağı gün eşin tese olur .
aynı zamanda hazılanacaksanız tabiki ankarada kalmanız gerekecek.10 veya 15 gün sürebilir.
okunan ezanlar hürmetine RABBİM size ve dileyen herkese versin.
genart tamı olacak sizin tedavi:16:

.
çok geçmiş olsun canım, görüş mutlaka doktorunla ama bana daha önceki kadın doğum doktorum önemli olan düzenli olması miktarı önemli değil demişti.
sağol cnm bende zaten düzen güzelde azalsa ii olacak galiba
Kızzzzzzzzzzzzz kaç tane çıkmışşşşşşşşş aynısındann:9::9::9::9::9:

hiç söyeleme delirdi pc :37:böyle oldu:27:

aaumut canım nasılsın süleymaniyeden raporu aldınmı ve raporu alırkende senden para aldılarmı yoksa eline verip git dr ilacınımı yazdır dediler
ve ilaçları kaça aldın canım

merhaba canım ben bugün gittim sağlık raporumu verdim. orada yine form doldurttular. cuma gelip alabilirsin raporu dediler. orada tedavi görmeyeceğimiz için bir ücret ödemeyeceğiz. yani inşallah birşey çıkarmazlar. cuma raporu alıp cumartesi ilaçları yazdırmaya gideceğim canım. ben daha almadım. ama bahar raporla 705 liraya almış.

selam kızlar..
cemrem geçmiş olsun...
bahar hadi bakalım geri sayım başladı.
flzask. şifa olsun ye balları kızzz.
aumut sıra sendemi canım..
bugün keyfim yoktu sizi okuyunca biraz geldi:9::9::9:.
vck ya üzüldüm ya.. hayılısı olur inş.

selam kızlar..
cemrem geçmiş olsun...

selam canım benim nasılsın :70:
evet tatlım geri sayım başladı :46:
2 hafta kadar anca zaman kaldı inş sonu güzel :emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar..
cemrem geçmiş olsun...

evet canım benimde az kaldı, 10 dan geri saymaya başladım.
artistlik yapıyordum artık iğneden korkmuyorm diye ama bugün flzask tedaviye başlayıp sıra bana gelince fark ettim, korkuyorum :(

askbebek, canım sağlık raporunun geçerlilik süresini sordum bugün. 6 ay geçerli imiş. oraya gitmeden sağlık raporundan 4 tane fotokopi al, kimlik fotokopinde olsun. oradada içerdeki evraklarını verip hepsinin fotokopisini istiyorlar.

Back
X