Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar biz cuma günü hayırlısı ile emre hocayla tedaviye başlıyacağız iki kez sperm testi yaptırdık ikisinde de 0 sperm çıktı ne canlısı ne cansızı var. emre beye bu sonuçlarla gidicez acaba bize sıra ile hangi testleri yaptırır bilgisi olan varmı .

Kızlar ben biraz rahatsızım ilaç içip yatıcam evde kalıcam oda annesinde yattı dün bugünde yatacak ben gidene kadar yani anlayacağınız tekim dinlenip tekrar gelicem görüşürüz tekrar:16::16:

Tedaviye başlayan ve spermi bulunana arkadaşlar adına çok ama çok sevindim Allah ın izniyle hamile haberlerinizide alırız inşAllah.aralardan seçip okurken bi arkadaşın yazdıklarını okudum sperm bulunamamış ve doktor umudu kesin demiş Allah tan umut kesilmez Rabbim sabır versin ağlamaktan ismini hatırlayamıyorum siz sınavın en zoruna girdiniz inşAllah mükafatı da çok güzel olur...sevgiyle kalın .............

merhaba canım ben bugün gittim sağlık raporumu verdim. orada yine form doldurttular. cuma gelip alabilirsin raporu dediler. orada tedavi görmeyeceğimiz için bir ücret ödemeyeceğiz. yani inşallah birşey çıkarmazlar. cuma raporu alıp cumartesi ilaçları yazdırmaya gideceğim canım. ben daha almadım. ama bahar raporla 705 liraya almış.

cnım ilaçlar kişiye göre değişiyormuş canım sen tek gittin eşine gerek vamı yada eşin nufusu felan canım bende inş yarın hasekiye gideceğim inş bir aksilik olmaz

merhaba arkadaşlar biz cuma günü hayırlısı ile emre hocayla tedaviye başlıyacağız iki kez sperm testi yaptırdık ikisinde de 0 sperm çıktı ne canlısı ne cansızı var. emre beye bu sonuçlarla gidicez acaba bize sıra ile hangi testleri yaptırır bilgisi olan varmı .
bana kimse cevap vermicekmi:(

Kızlar ben biraz rahatsızım ilaç içip yatıcam evde kalıcam oda annesinde yattı dün bugünde yatacak ben gidene kadar yani anlayacağınız tekim dinlenip tekrar gelicem görüşürüz tekrar:16::16:

canım çok üzüldüm ya annesindemi kalacak belki bakarsın gelir canım oda pişmandır canım inş herşey düzelir rabbim seninle olsun

hoşbulduk bebeğim kusura bakma telde fazla konuşamadım biraz kafa dağıtmaya komşuya inecektim sonra rahatsızlanınca hastaneye gittim şimdi iyiyim şükür biraz başım dönüyor ama bu kadar sıkıntıda herşey normal.annemde ayağından parça aldırdı küçük bir ameliyat ama zavallı kadıncağız benim derdimden kendi acısını unuttu sizden her zaman ki gibi annem için dua istiyorum benim tek varlığım. şimdi ne düşündüm biliyormsunuz hani tefriciye okurken sıramı anneme vermiştimde onun için okunmasını istemiştimya ne isabetli karar vermişim diye çocuk için okutacağıma ve sonra böyle bir paçavra gibi sokağa bırakılacağımı o zaman nerden bilebilirdim ki boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye:14::14::14::14::14:
tatlım nasılsın demicem tabiiki kötüsündür kıyamam yaaaaaa yaşadığın şeylerden hastalandın tabii :38:
cnm çok haklısın da bur bakalım kaderde ne varsa o oluır zaten
annecine rabbim şifa versin cnm inşllhh temiz çıkar sonuçlar dualarımız seninle bi tanem:54:

mrb toana bebişlerin hayrlı olsun rabbim kucagnda almayı nasib etsin canmm transferden sonra senin belirtilerin olmuşmuyduuu????

canm test günüm pazar günü ama ben pazartesi yaptrcam ya bugün transfer gününü saymazsam 8. günüm ama öyle pek bi agrm belirtm yok senin belirtin olmuşmuydu???

benim yalnızca adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu.gögüslerim hassaslaşmıştı.onun dışında birşey olmadı.onlarıda adet olacam demek olmadı diye üzülmüştüm.normal işime geldim.çalıştım.eşimin zoruyla ben 11.günde yaptırmıştık.yani senin cumartesiye geliyor 11 gün ve kanda gebelik çıkmıştı.testtede çift çizgi çıktı.2 gün beklemek istemessen diye söyledim.ama sakın belirtilere takılma

canm peki o sancılarn transferden kac gûn sonra olmuştu ben cesaret edebilirsem cuma günü idrar testi yapsam ckarmı acaba

flzask,canım hayırlı olsun ilk iğneyi olmuşsun.mevlam emeklerini boşa çıkarmasın.:nazar::49:

baharcım,sende raporunu alıp ilaçlarınıda almışsın.her işin böyle rast gitsin tatlım.çok az kaldı tedavinin başlamasına sonra Allahın izniyle sende :49:

cemrem,canım sen hasta olmuşsun çok geçmiş olsun.dikkat et kendine canım :16:

bangi,tedavin hayırlı olsun.inşallah sende hamileyim kızlaaarrrr diyeceksin :emir_bebek:

masal ve denizbulut,sperm testlerinizde güzel gelişmeler olmuş.en sağlıklısından sperme dönüşsünler,doğal yoldanda çıkış olsun inşallah.:nazar::nazar:

vck,canım geçen hafta bende topikte olamadığım için yokluğunu farketmedim.bir kaç gündür giriyorum ve sen yoksun.hem anneni çok merak etmiştim.kendimce dedim ki,herşey yolunda bizim kızda pikniklerde yine.canım biliyorum teselli olmayacak belki ama inan çok üzüldüm.hep Allah ev huzursuzluğu vermesin içtiğin suyun tadı olmuyor derim.Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım.sakın sakinleşmeden ani kararlar verme.Allaha emanet ol.:16:

Geldimmmmmmmm canımmm:70:
hadi gelde sohbet edelimm neler yaptın

bitanemmmmmmmmm benimmmmmmmmmm özledim kız seni :1:
bende seni arıyordummmmm :70:
napıyım canım yemek yedik kocişle...
çamaşırla vardı onlaı makineye attım...
biraz tavla oynadık kocişle tv izledik...
bidaha gireyim dedim...
internet çok yavaş sinir oluyorum zaten :19:
öyle işte canım sen neyaptın anlat bakalım :34:

flzask,canım hayırlı olsun ilk iğneyi olmuşsun.mevlam emeklerini boşa çıkarmasın.:nazar::49:

baharcım,sende raporunu alıp ilaçlarınıda almışsın.her işin böyle rast gitsin tatlım.çok az kaldı tedavinin başlamasına sonra Allahın izniyle sende :49:

cemrem,canım sen hasta olmuşsun çok geçmiş olsun.dikkat et kendine canım :16:

bangi,tedavin hayırlı olsun.inşallah sende hamileyim kızlaaarrrr diyeceksin :emir_bebek:

masal ve denizbulut,sperm testlerinizde güzel gelişmeler olmuş.en sağlıklısından sperme dönüşsünler,doğal yoldanda çıkış olsun inşallah.:nazar::nazar:

vck,canım geçen hafta bende topikte olamadığım için yokluğunu farketmedim.bir kaç gündür giriyorum ve sen yoksun.hem anneni çok merak etmiştim.kendimce dedim ki,herşey yolunda bizim kızda pikniklerde yine.canım biliyorum teselli olmayacak belki ama inan çok üzüldüm.hep Allah ev huzursuzluğu vermesin içtiğin suyun tadı olmuyor derim.Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım.sakın sakinleşmeden ani kararlar verme.Allaha emanet ol.:16:

Sağolllllllll bitanemmmmmmmmm:29:
İnşallahhhhhhhh

Back
X