Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim senin adina cok sevindim tedavin insallah cok iyi gecer. Esinin amelyatida insallah yüreginize su serper bir sürü sperm bulunur Allahim gönlünüzdekini verir insallah. Baharin adina sevindim eger konusursaniz slm söyle. Biz Emre beyle görüstük pek ic acici konusmadi tedaviye baslariz diye cagirdi daha sonra ilk görüsmemizde konustuklarini söyledi tekrar tedaviye felan baslanmadi yani acayip sinir oldum bende dedim kaderimiz böyleymis yapacak bisey yok. Canim siz daha önceki tesenizi de Emre beydemi olmustunuz hatirlayamiyorum kusura bakma kafam cok dolu. Birde esinin m.teseden sonra patoloji raporu verdimi bunun üstüne neler söyledi merak ediyorum. Benim esim almanyada oldu m.teseyi biliyosun burdan patoloj irapouru verilmedi ne yapacagimizi yine sasirmis durumdayiz eger isterseniz 6 ay sonra tese yapabilirim dedi bize Emre bey. Hakkimizda hayirlisi olur insallah bende umudumu sana bagladim eger sizde bulunursa bende umutlanicam iyice. Rabbim hepimize gönlümüzdekini verir insallah...

Saağolll tatlımmmm güzell dileklerin içinnnnnnnnnn:16::16::16:
Baharada söylerim selamını cnm dün beraberdikk zatenn kadıkoöyde buluştuk gezdikk canımlaa:29:
Hayır cnm biz daha öncekilerii marmara üniveristesindee oldukk ilk defa emre bey yapıcakk
iyi bi doktor bu konudaa merkezda iyi bende umudumu oraya ve emre beye bağladımm hayırlısı allahtann
nasipsee olur inşşş..
bizim pataloji raporunu bize vermemişlerdi ama sonuçu bizee sölemişlerdii
eşimin testislerinin heryerinde değildi böyle öbek öbek varmış sperm bende görmedimm ya tam bilmmiyorumm ne yazdığını
aslında gidip hast den almayı düşünüyorum kaç sene oldu ama verirler inş
cnm emre bey iyi gerçekteenn rabbim bi yol göstersinn kolaylık versinn inşş sizede
bizde inşşallah sprem bulunur cnm da sana da umut oluruzz bitanemm:16::16:

Saağolll tatlımmmm güzell dileklerin içinnnnnnnnnn:16::16::16:
Baharada söylerim selamını cnm dün beraberdikk zatenn kadıkoöyde buluştuk gezdikk canımlaa:29:
Hayır cnm biz daha öncekilerii marmara üniveristesindee oldukk ilk defa emre bey yapıcakk
iyi bi doktor bu konudaa merkezda iyi bende umudumu oraya ve emre beye bağladımm hayırlısı allahtann
nasipsee olur inşşş..
bizim pataloji raporunu bize vermemişlerdi ama sonuçu bizee sölemişlerdii
eşimin testislerinin heryerinde değildi böyle öbek öbek varmış sperm bende görmedimm ya tam bilmmiyorumm ne yazdığını
aslında gidip hast den almayı düşünüyorum kaç sene oldu ama verirler inş
cnm emre bey iyi gerçekteenn rabbim bi yol göstersinn kolaylık versinn inşş sizede
bizde inşşallah sprem bulunur cnm da sana da umut oluruzz bitanemm:16::16:

Iyi yapmissiniz canim sizin adiniza sevindim biraz olsun dertlesmissinizdir. Insallah Emre bey sizin amelyatta basarisini bi kez daha kanitlar tabi Allah ol derse olur doktorunda elinde bisey yok aslinda. Kuzenimin görümcesi 14 yillik evliydi cocugu olmuyodu esi azoydu gecen hafta bursada haberini aldim dogum yapmis hic tedavi görmeden Allah tarafindan hamile kalmis. Bu ara bikac kisiden daha duydum hatta bi arkadasimin eltisinin esi gecen sene azodan amelyat olmus hicbisey bulunamamis gecen ay kadin hamile kalmis ama düsük yapmis esi azolu diye adetinin stresten geciktigini felan zannetmis megerse hamileymis. Hersey Allahtan insallah Allahimda bize bir mucize gösterir ve en kisa zamanda hepimiz hamile kaliriz.. AMINNNN...

Iyi yapmissiniz canim sizin adiniza sevindim biraz olsun dertlesmissinizdir. Insallah Emre bey sizin amelyatta basarisini bi kez daha kanitlar tabi Allah ol derse olur doktorunda elinde bisey yok aslinda. Kuzenimin görümcesi 14 yillik evliydi cocugu olmuyodu esi azoydu gecen hafta bursada haberini aldim dogum yapmis hic tedavi görmeden Allah tarafindan hamile kalmis. Bu ara bikac kisiden daha duydum hatta bi arkadasimin eltisinin esi gecen sene azodan amelyat olmus hicbisey bulunamamis gecen ay kadin hamile kalmis ama düsük yapmis esi azolu diye adetinin stresten geciktigini felan zannetmis megerse hamileymis. Hersey Allahtan insallah Allahimda bize bir mucize gösterir ve en kisa zamanda hepimiz hamile kaliriz.. AMINNNN...

İnşallah cnm RABBİM ol dersee olacak inşallahhh
hayırlısı olsunnn
Allahtann bi mucizee olsaa gerçektenn bizlerdee kurtulsak azodan da hamişş olsakk
hayata herşey bi imtihan ama budaa zor gerçekten rabbimm yardımm etsin hepimizee

Ben bugün tekrar idrar testi yaptm we yine belirgin bi şekilde pozitif cıktı 2 testte yanılmaz heralde insallah pazartesi kandada cıkar dua edin banaaa

Ben bugün tekrar idrar testi yaptm we yine belirgin bi şekilde pozitif cıktı 2 testte yanılmaz heralde insallah pazartesi kandada cıkar dua edin banaaa

İnşallah cnmm bundada aynısı çıktıysa kesin hamilesindir cnmm buraya yazıcaksın hamileyimmmmmmmmm diyee bizdee halayını çekeceğizzzzz:49::49::49::49:
kan testini nerde yaptırıcaksınn cnm merkezemii gidiceksinnn

Gözün aydin canim insallah kanda da cikarda mutluluk gözyaslarin sel olur ve insallah bebislerini sag salim kucagina alirsin canim :nazar: :nazar:. Canim siz tese mi olmustunuz olduysaniz ilk kez mi oldunuz ve nerede oldunuz? Ben bir tatile gittim geldim herseyi unuttum kusuruma bakma canim.. Ayrica dualarim seninle canim...

Gözün aydin canim insallah kanda da cikarda mutluluk gözyaslarin sel olur ve insallah bebislerini sag salim kucagina alirsin canim :nazar: :nazar:. Canim siz tese mi olmustunuz olduysaniz ilk kez mi oldunuz ve nerede oldunuz? Ben bir tatile gittim geldim herseyi unuttum kusuruma bakma canim.. Ayrica dualarim seninle canim...

cok tsk tatlm biz ilk tesemizi emre beyde olduk we rabbime şükür bulundu sperm ilk tüp denememz darısı başına insallah :16::16::16:

herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler

Hayırlı olsun canımmm

İnşallahh kalitelii embriyoların olurr daa bi güzell göbüşünee konarr sonradaa :49::49::49::49:olursunnnnnnnnn

Slm kızlar nasılsınız
cemreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm cnm nasılsın nasıl gidiyor dersler konuşamadık senle ne zamandır
flask tatlım sen nasılsın
tedavi nasıl gidiyor
yumoşlar büyüyormu
bende iyiyim işte öğlen işten çıktım eve geldim
bi temizlik yaptım haber dinliyorum...

Slm kızlar nasılsınız
cemreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm cnm nasılsın nasıl gidiyor dersler konuşamadık senle ne zamandır
flask tatlım sen nasılsın
tedavi nasıl gidiyor
yumoşlar büyüyormu
bende iyiyim işte öğlen işten çıktım eve geldim
bi temizlik yaptım haber dinliyorum...

iyiyimm tatlımmm
yumoşlardaa büyüyordurr inşş
pazartesii görüceğizz bakalımmmmm:1:

canım,sağlıklı embriyolara dönüşüp sana sıkıca tutunsunlar inşallah.

flzask,canım sende böyle güzel haberler vereceksin Allahın izni ile az kaldı canım.

nurdah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: canım tebrikler çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar:

Back
X