- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Canim senin adina cok sevindim tedavin insallah cok iyi gecer. Esinin amelyatida insallah yüreginize su serper bir sürü sperm bulunur Allahim gönlünüzdekini verir insallah. Baharin adina sevindim eger konusursaniz slm söyle. Biz Emre beyle görüstük pek ic acici konusmadi tedaviye baslariz diye cagirdi daha sonra ilk görüsmemizde konustuklarini söyledi tekrar tedaviye felan baslanmadi yani acayip sinir oldum bende dedim kaderimiz böyleymis yapacak bisey yok. Canim siz daha önceki tesenizi de Emre beydemi olmustunuz hatirlayamiyorum kusura bakma kafam cok dolu. Birde esinin m.teseden sonra patoloji raporu verdimi bunun üstüne neler söyledi merak ediyorum. Benim esim almanyada oldu m.teseyi biliyosun burdan patoloj irapouru verilmedi ne yapacagimizi yine sasirmis durumdayiz eger isterseniz 6 ay sonra tese yapabilirim dedi bize Emre bey. Hakkimizda hayirlisi olur insallah bende umudumu sana bagladim eger sizde bulunursa bende umutlanicam iyice. Rabbim hepimize gönlümüzdekini verir insallah...
Saağolll tatlımmmm güzell dileklerin içinnnnnnnnnn

Baharada söylerim selamını cnm dün beraberdikk zatenn kadıkoöyde buluştuk gezdikk canımlaa

Hayır cnm biz daha öncekilerii marmara üniveristesindee oldukk ilk defa emre bey yapıcakk
iyi bi doktor bu konudaa merkezda iyi bende umudumu oraya ve emre beye bağladımm hayırlısı allahtann
nasipsee olur inşşş..
bizim pataloji raporunu bize vermemişlerdi ama sonuçu bizee sölemişlerdii
eşimin testislerinin heryerinde değildi böyle öbek öbek varmış sperm bende görmedimm ya tam bilmmiyorumm ne yazdığını
aslında gidip hast den almayı düşünüyorum kaç sene oldu ama verirler inş
cnm emre bey iyi gerçekteenn rabbim bi yol göstersinn kolaylık versinn inşş sizede
bizde inşşallah sprem bulunur cnm da sana da umut oluruzz bitanemm