Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm anneden ayrılmak herkese zor geliyor..
İnş cnm umreye gidince bizide unutma dualarını eksik etme..

Evet canim gercekten cok zor simdiden babisimle ikisinide cok özledim... Ama hayatta olduklarini bilmek cok güzel Allahim acilarini göstermesin ben annemle babami normal bi sevgiyle sevmiyorum resmen asigim onlara ya:16: kendimi bildim bileli hep böyleydi... Unuturmuyum canim benim suan daha belli deil ama agustos ayina gitmek istiyorum ramazanda yarin gidip konusucaz tur sirketiyle insallah hakkimda hayirlisi olur..

Nasilsin fistigim ? Tedaviye baslamissiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Senin verdigin listede ki tüm yazanlari Türkiyeden aldim Allah razi olsun Rabbim gönlündekinin milyonlarca kati tüm güzellikleri versin sana canim.

Nasilsin fistigim ? Tedaviye baslamissiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Senin verdigin listede ki tüm yazanlari Türkiyeden aldim Allah razi olsun Rabbim gönlündekinin milyonlarca kati tüm güzellikleri versin sana canim.

iyiyim canım saol istanbuldaydık dün döndük...
ilaçlarımı aldık adet olmayı bekliyorum...
keyfim yerinde inş herşey yolunda gider...
şifa olsun kocişine canım benim :16:
allah razı olsun sizin dualarınız sayesinde işlerimiz rast gidiyor zaten :70:
canım yazdıklarını okudum...
bencce siz 1 sene bitkiselleri kullanın...
1 sene uzun bizaman ozamana kadar inş faydasını gömeye başlarsınız...
hem bu süre zarfında dokularda yenilenir tesede şansınız artar...
6 ay çok kıza bi zaman dokular hemen iyileşmiyor çünkü...
1 sene bekleseniz hiçbişey kaybetmezsiniz sizin yararınıza olu bence...
inş herşey dilediğiniz gibi olur canım benim :16::16::16:

iyiyim canım saol istanbuldaydık dün döndük...
ilaçlarımı aldık adet olmayı bekliyorum...
keyfim yerinde inş herşey yolunda gider...
şifa olsun kocişine canım benim :16:
allah razı olsun sizin dualarınız sayesinde işlerimiz rast gidiyor zaten :70:
canım yazdıklarını okudum...
bencce siz 1 sene bitkiselleri kullanın...
1 sene uzun bizaman ozamana kadar inş faydasını gömeye başlarsınız...
hem bu süre zarfında dokularda yenilenir tesede şansınız artar...
6 ay çok kıza bi zaman dokular hemen iyileşmiyor çünkü...
1 sene bekleseniz hiçbişey kaybetmezsiniz sizin yararınıza olu bence...
inş herşey dilediğiniz gibi olur canım benim :16::16::16:

Flazsktan haberlerini aldim canim gecmisi okuyamamistim. Tedaviye baslamis olmana sevindim sizde zaten masallah cikista vardi sen bizden 5 10 tlk öndesin canim. Insallah Allahim bu cabalarinizi bosa cikarmaz tüm kalbimle dua edicem siz cok büyük sinavlardan gecipte geldiniz buralara Allahim insallah müfakatini verir. Insallah en kisa zamanda adet olup ilaclarina baslarsin ve sonrada yumoscuklarin toplanir canim benim ikiz ücüz annesi olursun insallah :)

Evet canim bizde 1 sene bekleyelim diye düsünüyoruz zaten kolay bi amelyatta deil eslerimiz icin baya aci cekiyorlar. Seneye mart nisan gibi yatririz hayirlisiyla. Insallah senin ve diger tüm arkadaslariminda Allahim gönlüne göre verir.:54:

arkadaşım siz nerde tedavi görüyorsunuz acaba bu arada genetik testleri yaptırdınız mı?birde dr bize bıraktı aslında m.teseden önce yada sonra seni hazırlayalım dedi.ama dr düşüncesi teseden sonra donduralım eğer çıkarsa ona göre seni hazırlarız dedi.birde canım benim birde benim eşimin abisindede azo var dr ondan sanırım pek umut göremedi offff ne yapcam ben ya sizlerinde içini kararatmek istemem ama burdan başka konuşacak yerimde yok kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu eşim söylemek istemiyor...

biz kocaeli araştırma has. de tedavi görüyoruz cnm genetik testleride orda yaptırdık ücrestsiz.cnm abisndede var diye kendini karartma benimkinin abisinde sorun yok ama bizde var nasip işi bu..Allah yardımcımız olsun.benim eşimde bende saklı tutuyoruz sorun benden biliniyor daha çok, böyle olması onun içinde daha iyi. zaten kendilerini kötü hiissediyorlar dile getiremeselerde.

Flazsktan haberlerini aldim canim gecmisi okuyamamistim. Tedaviye baslamis olmana sevindim sizde zaten masallah cikista vardi sen bizden 5 10 tlk öndesin canim. Insallah Allahim bu cabalarinizi bosa cikarmaz tüm kalbimle dua edicem siz cok büyük sinavlardan gecipte geldiniz buralara Allahim insallah müfakatini verir. Insallah en kisa zamanda adet olup ilaclarina baslarsin ve sonrada yumoscuklarin toplanir canim benim ikiz ücüz annesi olursun insallah :)

Evet canim bizde 1 sene bekleyelim diye düsünüyoruz zaten kolay bi amelyatta deil eslerimiz icin baya aci cekiyorlar. Seneye mart nisan gibi yatririz hayirlisiyla. Insallah senin ve diger tüm arkadaslariminda Allahim gönlüne göre verir.:54:

canım benim yaaa allah razı olsun benim için ettiğin duaların kat be at fazlasını versin rabbim sana :16:
çok mücadele ettik ilişkimiz boyunca...
sevgiliyken, evlilik aşamasında, evlendikten sonra, hastalıklar tedaviler, maddi sıkıntılar, azo...
okadar çok ki say say bitmez...
ama şükür ki azodan kurtulduk...
inş bide bebişimize kavuşursak değmeyin keyfimize :emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hepimizew nasip etsin bu mutluluğu inş :16:
sizde en doğru olanı yapıyorsunuz canım...
süreç sizin için çok daha güzel ilerleyecek inş :16:

ama olmaz ki böyle benim arkadaşımın ilgiye sevgiye ihtiyacı varken maç olur mu hiç :20:
neyse tatlım sende kocişin maçı bitene kadar bizimle sohbet et ozaman :70:

Evt cnm ya olmaz ama bizimkiii kendii alemindee ooooo:1::1:
cnmm işim vardıı şimdi onu hallettimm

ALLAHIN selamı hepinizin üzerine olsun .BAHARCIĞIM hoş geldin canım,daha önce istanbulda çalışıyordum oraları bir özledim ki anlatamam. tedeviye başlamak üzereymişşin tatlım Allah tamanına erdirsin inşanlah hayırlı haberlerini alırız.Allahın izniyle hepimiz senden umutluyuz Rabbim gönlüne göre verecek inşanlah , Allah izin verirse bizde ramazan bayramından hemen sonra başlıyacağız .ilk denemeden sonra yeni yeni kendime geldim çok zor günler yaşadım.şükürler olsun şimdi hepsini atlattım inşanlah ikinci denememizde kavuşuruz meleklerimize .

ARKADAŞLAR hepiniz Allaha emanet olun RABBİM HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN .

ALLAHIN selamı hepinizin üzerine olsun .BAHARCIĞIM hoş geldin canım,daha önce istanbulda çalışıyordum oraları bir özledim ki anlatamam. tedeviye başlamak üzereymişşin tatlım Allah tamanına erdirsin inşanlah hayırlı haberlerini alırız.Allahın izniyle hepimiz senden umutluyuz Rabbim gönlüne göre verecek inşanlah , Allah izin verirse bizde ramazan bayramından hemen sonra başlıyacağız .ilk denemeden sonra yeni yeni kendime geldim çok zor günler yaşadım.şükürler olsun şimdi hepsini atlattım inşanlah ikinci denememizde kavuşuruz meleklerimize .

ARKADAŞLAR hepiniz Allaha emanet olun RABBİM HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN .

canım benim çok saol allah razı olsunnnnnn :70:
inş dualarınız kabul olur :16:
heyecanla bekliyorum bebişimi canım :49:
inş bizlerde sevinenlerden oluruz :16:
sizin içinde hayırlı olsun canım şimdiden...
inş o güzel gönlünün muradını nasip eder rabbim bu denemende :emir_bebek::emir_bebek:
dualarım seninle canım sende a.e.o :54:

biz kocaeli araştırma has. de tedavi görüyoruz cnm genetik testleride orda yaptırdık ücrestsiz.cnm abisndede var diye kendini karartma benimkinin abisinde sorun yok ama bizde var nasip işi bu..Allah yardımcımız olsun.benim eşimde bende saklı tutuyoruz sorun benden biliniyor daha çok, böyle olması onun içinde daha iyi. zaten kendilerini kötü hiissediyorlar dile getiremeselerde.
cnm bencede kimsenin bilmemesi daha iyi sizin genetik testlerde falan bişey çıktımı?bakalım dr tahlil sonuçları çıksın m.tese yapcaz dedi 1 ay var inşallah iyisinden sağlıklı sperm çıkışı olur.

Tmm tatlım boşalttım mesaj kutusunuu:34:
iyiyim cnm çok şükürr,başladım cnm tedaviye bugün 4. günümm biraz önce iğnemi oldumm pazartesi kontrol varr
bakalımm inşallah sonu güzell olur cnmm
ahh cnm kıyamam zor gelir şimdi sana ama ne yapcann allah kavuştursunn inşş
Baharda istanbulda cnm raporunu aldı ve çarşamba günü benim tedaivye başladığım gün oda ilaçlarını yazdırdı aldıı şimdii 2 hafta sonra
inş oda başlıycakk :29: tedaviyeee
Eşimin tesesidee daha belli değil ama benim tahminim 9-10 olabilirr bakalımm nasıl olucakk
inş cnm hakkımızda hayırlısı olsunn
sen nasılsınn başkaa burdasınn artıkk görüşürüz bol bol bitanemmmmm:29:

cnm uzun protokol mu yapılıyor tedavin iğneler gerçekten acıtıyor mu bende hala hastalanamadım bir hastalansam başlasam

herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

cnm benim hayırlı olsun dualarımız seninle

cnm uzun protokol mu yapılıyor tedavin iğneler gerçekten acıtıyor mu bende hala hastalanamadım bir hastalansam başlasam

Hayır cnm kısa protokol sanırımm bugün 6. günüm kontrol var oraya gidicem bendee bakalım yumoşlarr nasılll büyümüşlermii:1::1:
iğnelerdee hiççççççç açıtmıyoo cnmm hissetmiyorum bilee
inşallah hastalanırsındaa sende başlarsınn hayırlısıylaaa:54:

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dun itibariyle sınavım bitti genel bakarsam iidi ama tabii sonucta bakalım ne çıkacak
bugun temizlik yapıcam ee kaç zamandır ders diye evi boşladım
sonra topikteyim vee sizi çokkkkk özledimm:29::29:

Back
X