Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.

hayırlı olsun cnm tedavin inş. hamiş haberlerinide duyarız en kısa zmnda...

canım ya üzülme hayırlısı olsun inşaallah benimde 8 yumurtam olmuştu dr um çok beğenmişti7 si iyiydi yeterliydi ama 1 .i döllendioda zaten olmadıherşeyde bi hayır var demekki daha iyissi olabilir diye dr un böyle bi karar verdi üzülme en hayırlı zaman olsun in,şaallah

İnşallah cnm sağolll :16:
evt vardır bunda da bi hayırrrrrr
bakalımmm umudumm bidahaki aya kaldıı

Ne bilim canım ya hoca öle uygun gördüü bende o daha iyi bilir dedimm
Napalımm cnm artık üzüldüm ama yapıcakta bişeyy yokk evt raporsuz olduğum için tekrar
ilaç parası ödeyecemmm zatenverdiğim 2.500 tl nin 2000 tlsini verdilerr 5 günlük ilaç 500 giddi yaniii
olsun artıkk hayırlısı olsunnn cnm inşallah bidahaki aya bi sorun çıkmazz gerçekten hiçç beklemediğimbişeydii ama oldu iştee
Evt cnm yaa bugünn sen aklıma geldin hemen seni anlıyorumm olsun cnm sizdede bütün sorunlarıı halledipp öle başlarsınızz artıkk

ben aklına geldiğime emindim zaten ;)) ama varya benim durumum çok daha farklı inan bana dr 5. iğne günümde 1 tn yumurtan var dedi ertsi günde gittim 2 olmuş dedi , dünya başıma yıkılmıştı sanki, ağlıya ağlıya gelmiştim eve erken menopoza girdiğimi bilmiyordum o gün öğrendim (amh ile ):5::5::5::( ogünden beri hormon ilaçları kullanıyorum sinir stres sahibi oldum her gidişimde şimdi 5 yumurtam oluyor takip ettiriyorum adet günlerimde. yani birgün tedaviye başlarsam en fazla 5 yumurtayla başlama imkanım olduğunun farkındayım.senin 9 yumurtan bende olsa ohoooooo ben bayram ederdim kız.sennin kaç ay önce 19-23 yumurtan olmuştuki doktorun iptal etti şimdiki tedavini...hayırlısı olsun yinede senin içinde inş. bu arada o ufak kistindende kurtulursun daha iyi sorunsuz başlarsın tedavinede en azından aklındada şüphe kalmaz hiçbişeye....

Merhaba arkadaşlarr
Bugün biliyosunuz benim 6. günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
2 saat bekledimm muayene olmak içinn neysee
Ulun hoca muayene etti yumurtaları saydıı sonra görüşelim dedi
ve hiçç tahmin edemeyeceğimm bişey söyledii yumurtalar istediğim kadar değill
bu ay tedaviyi iptal edelimmmmmmmm:14::14::14::14::14:
Sizin daha önce 19 ve23 yumurtanız olmuş ben bu seferdee fazla bekliyodum dedii
aslında 9 tane vardı ama ulun hoca daha fazla olsun istedii
tabi benim gözler doldu hemen hocada anladı üzüldüğümü ama şimdi yaparsak iyi sonuç alamayız dedii:5::5::5::5::5:
bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Bende ne zaman benim için hayırlıysaa o zaman olsun dedimm ama kendimi hocanın yanında zor tuttumm dışarı çıktımm nasıll ağlıyorumm ne bilimm kendimide hazırlamıştımm yaa kötü oldumm ama napalımm nasipp ne zaman sa o zaman olsun artık
Hayırlısını diliyorumAllahtannn:26:
bende durumlar böyle arkadaşlarr
şimdi tedavisi iptal olan arkadaşalarımı o kadar iyi anlıyorumkiiiiii

canım herşeyde bir hayır vardır aslında 9 da gayet iyi bir rakammış herhalde hocanın bir bildiği vardır eminim senin için hangisi hayırlısı ise o olacak.

Kızlar ben de bugun biliyorsunuz kontrole gitmiştim sabah doç muayene etti kistler gitmiş, sanırım bir tarafta 5 diğer tarafta da 3+2 gibi yumurta sayılarımı yazdırdı hemşireye bu ay başlayabiliririz öğleden sonra hormon ve kan sonucuna bakarak konuşuruz dedi ama inanın yüreğim nedense geçen ay başlayamayınca ramazanı atlatıp başlamak gibi istiyordu hep, öğleden sonra gittim esas bu işin başındaki profesör bu ay 2 hafta izinliymiş ertleyebilir miyiz bir sakıncası olur mu dedi ben de aynısını düşüyordum dedim içimden hatta 23 ağustosa erteleyeceğim ama yine de ilk adette gideceğim tekrar bakacak kist tekrarlarsa doğum kontrol hapı verecek böyle yani 2 ayım var hem orucumu tutacağım, hem biraz zayıflamam lazım, hem ailem kimse bilmiyor şimdi yaz tatili herkes toplanacak bu kalabalıkta saklamam ve opu ile transfer sonrası yokolmam çok zor olacaktı tesadüfen doktorun iznine rastladı kendi de mutlaka takip etmek istiyormuş hastaları her muayeneye girmese de sadece doç e bırakmıyor, hayırlısı böyleymiş içimden de böyle geçiyordu Allah her zaman gönlümüzü bilir diyorum...Baharcım listede temmuz yazıyor ya benim tedavim için istersen ayını kaldıralım fırsatın olursa tabi canım inşallah başladığım zaman burdan yazıcam yine. Tedavimi ağustosa kalsa da hepinizi takip edicem, okuyacağım inşallah güzel haberlerinizi alıp moral bulacağım...

kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.

Merhaba arkadaşlarr
Bugün biliyosunuz benim 6. günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
tabi benim gözler doldu hemen hocada anladı üzüldüğümü ama şimdi yaparsak iyi sonuç alamayız dedii:5::5::5::5::5:
bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Bende ne zaman benim için hayırlıysaa o zaman olsun dedimm ama kendimi hocanın yanında zor tuttumm dışarı çıktımm nasıll ağlıyorumm ne bilimm kendimide hazırlamıştımm yaa kötü oldumm ama napalımm nasipp ne zaman sa o zaman olsun artık
Rabbim yardım etsinn

canım tedavinin iptaline üzüldüm ama vardır bundada bir hayır belkide yumurta sayısı değilde yumurta gelişiminde vardır bir sorun .dr.un daha iyi karar verir geç olsun güç olmasın canım daha sağlıklı bebekler gelsin inşAllah.:emir_bebek::emir_bebek:

ben aklına geldiğime emindim zaten ;)) ama varya benim durumum çok daha farklı inan bana dr 5. iğne günümde 1 tn yumurtan var dedi ertsi günde gittim 2 olmuş dedi , dünya başıma yıkılmıştı sanki, ağlıya ağlıya gelmiştim eve erken menopoza girdiğimi bilmiyordum o gün öğrendim (amh ile ):5::5::5::( ogünden beri hormon ilaçları kullanıyorum sinir stres sahibi oldum her gidişimde şimdi 5 yumurtam oluyor takip ettiriyorum adet günlerimde. yani birgün tedaviye başlarsam en fazla 5 yumurtayla başlama imkanım olduğunun farkındayım.senin 9 yumurtan bende olsa ohoooooo ben bayram ederdim kız.sennin kaç ay önce 19-23 yumurtan olmuştuki doktorun iptal etti şimdiki tedavini...hayırlısı olsun yinede senin içinde inş. bu arada o ufak kistindende kurtulursun daha iyi sorunsuz başlarsın tedavinede en azından aklındada şüphe kalmaz hiçbişeye....

Evt cnm ya senin durumunda zorr gerçektenn
ben bugün bilee çokk kadarr ağladımkii merkezden zor çıktımm dışarı yol boyunca hem yürüdüm hem ağladımm:5:
olsun cnm ya 5 yumurta olsunn kaliteli olsunn iyi olsun yeterr
Yok cnm benim 5 sene önceki tüp bebekte 19 yumurtam toplanmıştı 11 i işem görmüştüü
sonrakide de 23 toplanmıştı ama ozaman sprem çıkmadığı için iptal olmuştu hoca onlara bakarak öle dedii
evt cnm şimdi doğum kontrol hapı verdii daha başka kist olmasın diyee
ama ben öncekiler iyidiya hiçç aklıma gelmedii böle bi sonuç çıkıcağını düşünmedimm

kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.

:71:canım kendine dikkat et dinlenmeye calış inşAllah sağlıklı embriyoların oluşur ve hayırlısıyla trasferin olur.rabbim bu tedavinde sani kavuştursun yavruna sağlıkla sıhhatle inşAllah.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

canım tedavinin iptaline üzüldüm ama vardır bundada bir hayır belkide yumurta sayısı değilde yumurta gelişiminde vardır bir sorun .dr.un daha iyi karar verir geç olsun güç olmasın canım daha sağlıklı bebekler gelsin inşAllah.:emir_bebek::emir_bebek:

Evt cnm belkideeee olabilirr
Haklısın geç olsunda güç olmasınn daha iyisi olsunn inşalahh bi dahakiinee
Sağoll cnmmm :16:

Merhaba arkadaşlarr
Rabbim yardım etsinn

canım hayırlısı olsun banada aaumut aradı söyledi üzüldüm neden acaba riskemi atmak istemiyorlar belkide öyledir üzülme vardır bir hikmeti eşin biraz daha toparlanmış olur

Evt cnm ya senin durumunda zorr gerçektenn
ben bugün bilee çokk kadarr ağladımkii merkezden zor çıktımm dışarı yol boyunca hem yürüdüm hem ağladımm:5:
olsun cnm ya 5 yumurta olsunn kaliteli olsunn iyi olsun yeterr
Yok cnm benim 5 sene önceki tüp bebekte 19 yumurtam toplanmıştı 11 i işem görmüştüü
sonrakide de 23 toplanmıştı ama ozaman sprem çıkmadığı için iptal olmuştu hoca onlara bakarak öle dedii
evt cnm şimdi doğum kontrol hapı verdii daha başka kist olmasın diyee
ama ben öncekiler iyidiya hiçç aklıma gelmedii böle bi sonuç çıkıcağını düşünmedimm

zcu nunda dediği gibi sayısından ziyade belki gelişimini beyenmemiştir vardır bundada bi hayır diyelim.bidahaki aya kadar yumurta sayının artmasını sağlıyacak hormon ilacı vermemiş anladığım kadarıyla doğum kontrol hapı acaba sayısını düzenliyormu?birde adet günlerin kaç gün sürüyor senin 5 yıl öncesiyle aynımı süresi bunlarda çok önemli.

:71:canım kendine dikkat et dinlenmeye calış inşAllah sağlıklı embriyoların oluşur ve hayırlısıyla trasferin olur.rabbim bu tedavinde sani kavuştursun yavruna sağlıkla sıhhatle inşAllah.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

insallah canim benim amin rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin berat kandili yaklasti bolbol dua edelim.

zcu nunda dediği gibi sayısından ziyade belki gelişimini beyenmemiştir vardır bundada bi hayır diyelim.bidahaki aya kadar yumurta sayının artmasını sağlıyacak hormon ilacı vermemiş anladığım kadarıyla doğum kontrol hapı acaba sayısını düzenliyormu?birde adet günlerin kaç gün sürüyor senin 5 yıl öncesiyle aynımı süresi bunlarda çok önemli.

Evet cnmya ondanda olabilirrr
yok cn vermedi sadece doğum kontrol hapı verdii kist oluşmaması için zaten vardııda daha çok olmaması için herhaldee
daha önceden yine kullanmıştım benn3 ayy ohapıı 2.tedaviyee kadarr
adet günlerim 28 günde birr cnm aynı yanii 5 sene önceye göree

canim benim bunda da vardir bir hayir insallah yeniden basladiginda hersey daha guzel olacak insallah yeni tedavinde allah sana nurtopu gibi evlat nasip etsin
canim hayit suyunu icsen faydasini gorursun belki

Back
X