Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm neden hassasın tedavinde ters giden birşey mi var inşallah herşey güzel olacak

sağol canım.henüz tedavim başlamadı.kırmızıların gelmesini bekliyoruz.ah canım hiç içini karartmayayım ama eşimin ailevi sorunları en hassas olduğum dönemde hortladı dün yine. sen nasılsın canım tedavin ile ilgili son durumunuzu merak ediyordum.

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm :64::64:64::64::64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

:64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64: canım Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al.

sağol canım.henüz tedavim başlamadı.kırmızıların gelmesini bekliyoruz.ah canım hiç içini karartmayayım ama eşimin ailevi sorunları en hassas olduğum dönemde hortladı dün yine. sen nasılsın canım tedavin ile ilgili son durumunuzu merak ediyordum.

:64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64: canım Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al.

tsk ederim tatlm DARISI HEPİNİZN BAŞINA

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm :64::64:64::64::64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ayyyyyyyyyyyyyyyy cnm yaaaaaaaaaaaçok sevindimmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Allah tamamına erdirsin Bizlerede naip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ya haberinlee morelimm düzeldiiiiiii :46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::

hadi kızlar halaya günümüz güzelbaşaldııı:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Cok sagol bitanem darısı başına inş bidahaki aya senin yawrunda gelir dualarmdasn :16:

nurdah gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun darsı burdaki tüm arkadaşlara hadi ikizler yolda kız benimkinden yüksek maşallah sonucun yüzde seksen ikizdir bölündü demekkine tek yumurta ikizi çok güzel allah devamını getirsin kucagındada gör..:46::46::64::64::64::64::64::64::64:

ah canımıniçi bende okul müdürümden dolayı tedavi masraflarından dolayı çok zor dönemdeyim içim benimde kara yinede şükür ama ailevi konular çok sıkıcıdır bilirim düşünmemek çok zor ama düşünmemelisin ve en önemlisi eşler bu konuda çok anlayışlı olamıyor bende bugün hastalandım umutu aradım histereskopi için gün verilecek aslında korkuyorum 2 tane kanal tedavim var diş çekimim var bu arada ağustosta başlıyacağız inşallah rabbim yüreğini ferah çıkarır inşallah

nurdah gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun darsı burdaki tüm arkadaşlara hadi ikizler yolda kız benimkinden yüksek maşallah sonucun yüzde seksen ikizdir bölündü demekkine tek yumurta ikizi çok güzel allah devamını getirsin kucagındada gör..:46::46::64::64::64::64::64::64::64:

hemşerim nasılsın nasıl gidiyo hamişlik rabbim kucagınada aldıgın günleri göstersin:16:
tatlım senin tek yumurta mı yoksa çift yumurta ikizimi yani bellimi kız yoksa daha belli olmaz mı

Son düzenleme:
hemşerim nasılsın nasıl gidiyo hamişlik rabbim kucagınada aldıgın günleri göstersin:16:
tatlım senin tek yumurta mı yoksa çift yumurta ikizimi yani bellimi kız yoksa daha belli olmaz mı

iyiyim canım yani var sıkıntılarda bunada şükür benimki çift yumuta ikizi bebegimin birisi küçükmüş bir hafta geride kalmış inşallah bi sorun çıkmaz biraz tedirkinlik var şimdi teknoloji ileri hemen belli oluyor hepsi canım tekmi ikizmi çift yumutamı tek yumurtamı allah sanada göstersinde inşallah ..

canım bendede 6 yıl önce miyom olduğunu öğrendim ozaman 0.75 milimdi gitgide büyüdü şimdi 3 cm ve baya irili ufaklı varmış ama doktorum amaliyat demedi bebkten sonra bakarız dedi canım zaten miyom çağımızın hastalıklarından olmuş senin doktorun ne dedi tüp bebeğe bir engelmi

canım doktor belki sorun olmaz ama riskide var dedi ,özellikle bir tanesi beni korkutuyor dedi.bende bu myomlarla denemek istediğimi söyledim.daha sonra bir başka doktora sordum oda rahim dışında sorun olacağını sanmıyorum dedi. doktorlar bu konuda ikiye ayrılıyor kararı bize bırakıyorlar .ben böyle denemek istedim,inşAllah doğru bir karar vermişimdir.Allahım ol dedikten sonra olacak inşAllah:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

iyiyim canım yani var sıkıntılarda bunada şükür benimki çift yumuta ikizi bebegimin birisi küçükmüş bir hafta geride kalmış inşallah bi sorun çıkmaz biraz tedirkinlik var şimdi teknoloji ileri hemen belli oluyor hepsi canım tekmi ikizmi çift yumutamı tek yumurtamı allah sanada göstersinde inşallah ..

cnm geçmiş olsun rabbim şifa versin hiç belli olmaz tatlım gelişir bi bakmışsın bi kaç ahftaya kadar
benim eniştem ikiz ve kardeşi 1 .750 grm doğmuş eniştem 750 grm doğmuş
şimdi boyunca kızları var yani rabbim onuda geliştirip kardeşine yetiştirir
inşalllahhhhhhhhhhhhh ( aminnnnnnnnnnnn )

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr :71::71::71:
nurdahımdan beklediğimiz güzel haber gelmiş galiba :64:
inş bu yaz döneminde hepimiz tek tek böyle güzel haberler veririz...
bende yeni kalktım kalkar kalkmaz kendimi burada buldum :1:
siz ne yapıyorsunuz bakalım :34:

Kızlar ben geldımm bugun kontrolum vardı, ultrsna gırdm doktor bayagı ınceledı bende hersey yolunda mı dıe sordum yolunda gıbı dedı:18::18::18: kalp atıslarını duymak ıstıorum dedım baska bı hastaneye yonlendırdı dopperle baksınlar dedı coook stres oldum:19::19: ordada dopperle bakmadılar alttan bakcaz dedıler kalp atıslarını duymak ıcın cok erken daha dedılar bende korktum bısey olur dıe kabul etmedım ıyı sen bılırsın gıt dedıler:19: sonra aıle hekımımze ugradım ebe de 8.haftada kalp atıslarının normal ultrosonlada duyulması lazım dedı coooooook korkuorummm napcammm bı akıll nolurr sabahtan berı aklım yerınde deılll :19::19::19::19::19::19:
canım korkma yoktur birşey ,Allah bebeğini sana bağışlasın.özel bir hastaneye git istersen için rahatlasın.
günaydın kızlar nasılsınız bugün sağlık raporu için yine gideceğim haskiye 4 gündür baya yordular beni dün kan verdim bugün sonucu alıp
heyete verceğim arkadaşlar dua edin hayırlı sorunsuz bir şekilde raporu alır sonrada süleymaniyeye verir ve ilaçlarımı
oaman bebeğime belki bir adım daha yakın olduğumu hissederim
Allah yardımcın olsun canım .bir aksilik çıkmadan hallet işlerini.

:nazar:maaşAllah canım Allah nazarlardan korusun. sağlıkla sıhhatla kuçağına almayı nasip etsin.sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.:49:

canım nasılsın. Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorum.inşAllah herşey yoluna girer bir sorun yoktur.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

allah sağlıkla tamamına erdirsin göz aydınlığı olan evlatların olsun inşaallaah:16::16::16:

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr :71::71::71:
nurdahımdan beklediğimiz güzel haber gelmiş galiba :64:
inş bu yaz döneminde hepimiz tek tek böyle güzel haberler veririz...
bende yeni kalktım kalkar kalkmaz kendimi burada buldum :1:
siz ne yapıyorsunuz bakalım :34:

günaydın canım ,ohhhh güzel bir uyku çekmişsin.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :16:
beklediğimiz sonuç geldi ama yine de sanki ilk kez duymuşum gibi çok sevidim :66:
buarada gözün aydın bebişlerin ikiz :emir_bebek::emir_bebek:
değerin çok yüksek demekki bölünmüş :46:
rabbim ilk denemende gönlünden geçeni nasip etti :49:
darısı hepimizin başına inş :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Son düzenleme:
Back
X