Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm64:
64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh
Harika .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm64:
cnm neden hassasın tedavinde ters giden birşey mi var inşallah herşey güzel olacak
Harika .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
sağol canım.henüz tedavim başlamadı.kırmızıların gelmesini bekliyoruz.ah canım hiç içini karartmayayım ama eşimin ailevi sorunları en hassas olduğum dönemde hortladı dün yine. sen nasılsın canım tedavin ile ilgili son durumunuzu merak ediyordum.
canım Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al.
Cok sagol bitanem darısı başına inş bidahaki aya senin yawrunda gelir dualarmdasn![]()
sağol canım.henüz tedavim başlamadı.kırmızıların gelmesini bekliyoruz.ah canım hiç içini karartmayayım ama eşimin ailevi sorunları en hassas olduğum dönemde hortladı dün yine. sen nasılsın canım tedavin ile ilgili son durumunuzu merak ediyordum.
canım Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al.
nurdah gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun darsı burdaki tüm arkadaşlara hadi ikizler yolda kız benimkinden yüksek maşallah sonucun yüzde seksen ikizdir bölündü demekkine tek yumurta ikizi çok güzel allah devamını getirsin kucagındada gör..![]()
hemşerim nasılsın nasıl gidiyo hamişlik rabbim kucagınada aldıgın günleri göstersin
tatlım senin tek yumurta mı yoksa çift yumurta ikizimi yani bellimi kız yoksa daha belli olmaz mı
canım bendede 6 yıl önce miyom olduğunu öğrendim ozaman 0.75 milimdi gitgide büyüdü şimdi 3 cm ve baya irili ufaklı varmış ama doktorum amaliyat demedi bebkten sonra bakarız dedi canım zaten miyom çağımızın hastalıklarından olmuş senin doktorun ne dedi tüp bebeğe bir engelmi
iyiyim canım yani var sıkıntılarda bunada şükür benimki çift yumuta ikizi bebegimin birisi küçükmüş bir hafta geride kalmış inşallah bi sorun çıkmaz biraz tedirkinlik var şimdi teknoloji ileri hemen belli oluyor hepsi canım tekmi ikizmi çift yumutamı tek yumurtamı allah sanada göstersinde inşallah ..
canım korkma yoktur birşey ,Allah bebeğini sana bağışlasın.özel bir hastaneye git istersen için rahatlasın.Kızlar ben geldımm bugun kontrolum vardı, ultrsna gırdm doktor bayagı ınceledı bende hersey yolunda mı dıe sordum yolunda gıbı dedı:18::18::18: kalp atıslarını duymak ıstıorum dedım baska bı hastaneye yonlendırdı dopperle baksınlar dedı coook stres oldumordada dopperle bakmadılar alttan bakcaz dedıler kalp atıslarını duymak ıcın cok erken daha dedılar bende korktum bısey olur dıe kabul etmedım ıyı sen bılırsın gıt dedıler
sonra aıle hekımımze ugradım ebe de 8.haftada kalp atıslarının normal ultrosonlada duyulması lazım dedı coooooook korkuorummm napcammm bı akıll nolurr sabahtan berı aklım yerınde deılll
![]()
Allah yardımcın olsun canım .bir aksilik çıkmadan hallet işlerini.günaydın kızlar nasılsınız bugün sağlık raporu için yine gideceğim haskiye 4 gündür baya yordular beni dün kan verdim bugün sonucu alıp
heyete verceğim arkadaşlar dua edin hayırlı sorunsuz bir şekilde raporu alır sonrada süleymaniyeye verir ve ilaçlarımı
oaman bebeğime belki bir adım daha yakın olduğumu hissederim
iyiyim canım yani var sıkıntılarda bunada şükür benimki çift yumuta ikizi bebegimin birisi küçükmüş bir hafta geride kalmış inşallah bi sorun çıkmaz biraz tedirkinlik var şimdi teknoloji ileri hemen belli oluyor hepsi canım tekmi ikizmi çift yumutamı tek yumurtamı allah sanada göstersinde inşallah ..
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr
nurdahımdan beklediğimiz güzel haber gelmiş galiba
inş bu yaz döneminde hepimiz tek tek böyle güzel haberler veririz...
bende yeni kalktım kalkar kalkmaz kendimi burada buldum
siz ne yapıyorsunuz bakalım![]()
günaydın canım ,ohhhh güzel bir uyku çekmişsin.