Kızlarr size ve sohbete doyum olmaz ama şimdi benimki karşımdaa
bişeyy demesinnnnnn
iyi gecelerrrrrrrr![]()
Cikiyomusun canim sana da iyi geceler Allah rahatlik versin canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr size ve sohbete doyum olmaz ama şimdi benimki karşımdaa
bişeyy demesinnnnnn
iyi gecelerrrrrrrr![]()
canım saraçoğlu 13 ile 15 saatleri arasında orda gün olarakta pazartesi salı ve çarşamba diğer gün ve saatlerde kayıt yaptırıyorsun bilgilerini alıyorlar sonra tekrar arıyorsun direk bağlamıyorlar![]()
hmm tamam canim saol. Az önce operatör acti iste su icin suna tikla buna tikla dio bende sperm azligi ona tikladim mesgul caldi. Ben demek ki yanlis yapmisim ondan önce kayit olmam lazim demek tmm cnm tekrar arayayim bilgilerin icin cok tsk ederim.
canım sen müşterİ temsilcisine bağlan sonra kayıt yaptır sana onlar gerekli cevabı verirler zaten yarın ara bir kayıt yaptır belki pazartesi günü seni saraçoğluna bağlarlar yalnız baya bir hatta kalıyorsun yarım saat kadar sakın kapatıp pes etme en sonunda bağlıyorlar![]()
Kızlar bende kaçıyorum görüşmek üzereiyi geceler
tamam canim cok tsk ederim suan cvp veriyolar zaten ben arayip kaydi yaptirayim. P.tesiye de allah kerim artik su gün arayin diye söyleyecekler mi yoksa ben ya tutturursam diye arayacakmiyim ???
söyleyecekler canım yoğunluğa göre değişiyor ben arayınca kayıt yaptırdım bir hafta sonra pazartesi salı yada çarşamba günü öğleden sonra arayın demişlerdi .ama onlar sana kür gönderinceye kadar hayıt tohumu, bal, polen ,zinco c ,evicap ,brokoli kürü kullanabilirsiniz![]()
offff ya ben geldim kimse yok :84:
tabi bu saat için normal ama neyse
hepinize iyi uykularım canlarım benimmmmmmmmm![]()
H.geldin canim nasilsin ?? Gec geldin bu gece hayirdir yoksa temizligi yeni mi bitirdin ?? Neler yaptin bakalim dün ??
ben geldim kızlar,tatilim bitti( çok güzel haberler aldım nurdah hamileymiş çokkkkkk sevindim,baharcığım seninde tedavin başlıyormuş hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilleler arasına sende katılacaksın
canım hosgeldin özledik walla nasılsın :))))
hoşbulduk canım iyiyim,sen nasılsın bende özledim,haberini cansunidadan aldım tlfla,hamişlik nasıl gidiyor,nasıl mutlu oldum canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsin,yeğenimizin canı çok birşeyler çekiyormu bu aralar bakalım
ben geldim kızlar,tatilim bitti( çok güzel haberler aldım nurdah hamileymiş çokkkkkk sevindim,baharcığım seninde tedavin başlıyormuş hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilleler arasına sende katılacaksın
iyiyim,iyiyim hersey yolunda rabbime şükür yigeninde iyi :) walla turşu istemişti canı gecen gün yedim bnde :)) tez zamanda darısı başına insallah![]()