Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım saraçoğlu 13 ile 15 saatleri arasında orda gün olarakta pazartesi salı ve çarşamba diğer gün ve saatlerde kayıt yaptırıyorsun bilgilerini alıyorlar sonra tekrar arıyorsun direk bağlamıyorlar:34::34::34::34:

Hmm tamam canim saol. Az önce operatör acti iste su icin suna tikla buna tikla dio bende sperm azligi ona tikladim mesgul caldi. Ben demek ki yanlis yapmisim ondan önce kayit olmam lazim demek tmm cnm tekrar arayayim bilgilerin icin cok tsk ederim.

hmm tamam canim saol. Az önce operatör acti iste su icin suna tikla buna tikla dio bende sperm azligi ona tikladim mesgul caldi. Ben demek ki yanlis yapmisim ondan önce kayit olmam lazim demek tmm cnm tekrar arayayim bilgilerin icin cok tsk ederim.

canım sen müşterİ temsilcisine bağlan sonra kayıt yaptır sana onlar gerekli cevabı verirler zaten yarın ara bir kayıt yaptır belki pazartesi günü seni saraçoğluna bağlarlar yalnız baya bir hatta kalıyorsun yarım saat kadar sakın kapatıp pes etme en sonunda bağlıyorlar:34::34:

Son düzenleme:
canım sen müşterİ temsilcisine bağlan sonra kayıt yaptır sana onlar gerekli cevabı verirler zaten yarın ara bir kayıt yaptır belki pazartesi günü seni saraçoğluna bağlarlar yalnız baya bir hatta kalıyorsun yarım saat kadar sakın kapatıp pes etme en sonunda bağlıyorlar:34::34:

Tamam canim cok tsk ederim suan cvp veriyolar zaten ben arayip kaydi yaptirayim. P.tesiye de Allah kerim artik su gün arayin diye söyleyecekler mi yoksa ben ya tutturursam diye arayacakmiyim ???

tamam canim cok tsk ederim suan cvp veriyolar zaten ben arayip kaydi yaptirayim. P.tesiye de allah kerim artik su gün arayin diye söyleyecekler mi yoksa ben ya tutturursam diye arayacakmiyim ???

söyleyecekler canım yoğunluğa göre değişiyor ben arayınca kayıt yaptırdım bir hafta sonra pazartesi salı yada çarşamba günü öğleden sonra arayın demişlerdi .ama onlar sana kür gönderinceye kadar hayıt tohumu, bal, polen ,zinco c ,evicap ,brokoli kürü kullanabilirsiniz :34::34::34::34:

söyleyecekler canım yoğunluğa göre değişiyor ben arayınca kayıt yaptırdım bir hafta sonra pazartesi salı yada çarşamba günü öğleden sonra arayın demişlerdi .ama onlar sana kür gönderinceye kadar hayıt tohumu, bal, polen ,zinco c ,evicap ,brokoli kürü kullanabilirsiniz :34::34::34::34:

Tamam canim cok yardimci oldun cok tsk ederim. Ben Baharin verdigi listede ki ... ermisin macunu icin gerekli tüm herseyi aldim önce onu kulladiricam esime o bitene kadar gelir zaten saracoglunun ki insallahhhh... Yine senin söylediklerini de uygulamaya calisirim canim tsk ederim...

Son düzenleme:
offff ya ben geldim kimse yok :84:
tabi bu saat için normal ama neyse :9::9::9:
hepinize iyi uykularım canlarım benimmmmmmmmm :54::54::54:

offff ya ben geldim kimse yok :84:
tabi bu saat için normal ama neyse :9::9::9:
hepinize iyi uykularım canlarım benimmmmmmmmm :54::54::54:

H.geldin canim nasilsin ?? Gec geldin bu gece hayirdir yoksa temizligi yeni mi bitirdin ?? Neler yaptin bakalim dün ??

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr:16::16::16:
Bu gece hiç uykuu tutmadıııııııı sıcaktannn sabaha doğruu sızmışımmmmmm:9::9::9:
sonraa rüyamdaa MERCANCIMM senii görüyodummmmm yüzyüze değil ama yine burdaa yazışıyoruzz
uzun zamandır hiç kimseyii görmüyodumm topiktee hayrolsun inşALLAH dedimmm :44: belki bilinçaltıda olabilir ama senle çok yazışmıyoruz bilee bu aralarrr
Canımm benim inşALLAH senin için güzel şeylerrrr olurrrrrrrrr...:16::16::16::16:
sonra uyandımm sabah ezanları okunuyo dua ettimmmmmmmmm hepimiiiiii içinnnnnn ALLAH kabul etsin inş
sonra 1-2 saat sonrada uyandımmmmmmm bugünn azcıcık uykuylaaaaaaa kalktımmmmmmmmm :19:

tünaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr :71::71::71:
dün gece çok geç yattım bi türlü uyku tutmadı :19:
doğal olarak geç kalktım tabi...
offf işler beni bekliyor ama çok başım ağrıyorrrrrrr :26:
kocişim kahvaltılar benden bugün dedi...
inş kahvaltıdan sonrra kendime gelirim...

H.geldin canim nasilsin ?? Gec geldin bu gece hayirdir yoksa temizligi yeni mi bitirdin ?? Neler yaptin bakalim dün ??

canım gece görmedim yazını görseydim biraz yazışırdık iyi olurdu...
yok canım yaaa o saatte temizlik olur mu :1:
uykum yoktu hiç kocişte yatmıştı bende forumda vakit geçirdim işte...
dün yatak odasını bitirmiştim canım...
darısı diğer odaların başına :1:

ben geldim kızlar,tatilim bitti:(( çok güzel haberler aldım nurdah hamileymiş çokkkkkk sevindim,baharcığım seninde tedavin başlıyormuş hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilleler arasına sende katılacaksın

ben geldim kızlar,tatilim bitti:(( çok güzel haberler aldım nurdah hamileymiş çokkkkkk sevindim,baharcığım seninde tedavin başlıyormuş hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilleler arasına sende katılacaksın

canım hosgeldin özledik walla nasılsın :))))

canım hosgeldin özledik walla nasılsın :))))

hoşbulduk canım iyiyim,sen nasılsın bende özledim,haberini cansunidadan aldım tlfla,hamişlik nasıl gidiyor,nasıl mutlu oldum canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsin,yeğenimizin canı çok birşeyler çekiyormu bu aralar bakalım

hoşbulduk canım iyiyim,sen nasılsın bende özledim,haberini cansunidadan aldım tlfla,hamişlik nasıl gidiyor,nasıl mutlu oldum canım Rabbim kucağınada almayı nasip etsin,yeğenimizin canı çok birşeyler çekiyormu bu aralar bakalım

iyiyim,iyiyim hersey yolunda rabbime şükür yigeninde iyi :) walla turşu istemişti canı gecen gün yedim bnde :)) tez zamanda darısı başına insallah :16:

Hoşgeldinnnnn cnmmmmm :70:
özledikkkkkk seniiiiiiii tatil nasıl geçtii
geldiğini cansunida söylemiştiiiiii
onunlada tanışmışsınızz bu arada:34:
Evt cnmm topiğimizde güzell haberler var yeni hamişimiz nurdahhhhh:49::49::49:
sen nasılsınnnnnn:16:

iyiyim,iyiyim hersey yolunda rabbime şükür yigeninde iyi :) walla turşu istemişti canı gecen gün yedim bnde :)) tez zamanda darısı başına insallah :16:

yeğenimi üzme canı ne istiyorsa bol bol ye :1: çok şükür yüzün güldü,inşallah canım Allah hepimize nasip eder,eşimin kontrolü perşembe günü bakalım doktor ne diyecek,artık bizim ki bir doktorun verdiği ilaç,bi Saraçoğlunun verdiği kür ve ilaçlar derken adam kendine gelemiyor bi türlü :16: :16:

Back
X