Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canımmmmmmmm:70:
bendende sana kocaman öpücüklerrr:54::54::54::54::54:
gece kimse yok sabah kimsee yokkkkkkkkkk ahhhhhhh ne olcak böyleee

günaydın tatlımmmmm :70:
dün gece pcyi kapattığımda saat 3 tü...
kaç ta sızdım kaldım allah bilir...
10 da kalktım herr yaz böyle oluyor yaaa...
dediğin gibi kimseciklerde yok...
herkes tatilde galiba...
ramazanda toplanırlar ama...
geçen sene ramazan öyle güzel geçmişti ki her kes topikteydi :16::16::16:
sabahtan geceye kadar sohbet ederrdik :1:
sahura kadar da ben, eseslim, cervan ve masal kaynatır dururduk :70:
bu ramazanda öyle olurr tahminimce...
gerçi biz tedavide olucaz ama yine kopamayız buradan :9::9::9:

günaydın tatlımmmmm :70:
dün gece pcyi kapattığımda saat 3 tü...
kaç ta sızdım kaldım allah bilir...
10 da kalktım herr yaz böyle oluyor yaaa...
dediğin gibi kimseciklerde yok...
herkes tatilde galiba...
ramazanda toplanırlar ama...
geçen sene ramazan öyle güzel geçmişti ki her kes topikteydi :16::16::16:
sabahtan geceye kadar sohbet ederrdik :1:
sahura kadar da ben, eseslim, cervan ve masal kaynatır dururduk :70:
bu ramazanda öyle olurr tahminimce...
gerçi biz tedavide olucaz ama yine kopamayız buradan :9::9::9:

OO sende yine geç yatmışsınn
benimde 3-4 ayda bir olan bişeyy varr gece 3-4 kalkarımm uyuyamam şimdi bi kaç gündür o var üstümdee
dün gece 1 e geliyodu kapattım gece 3:30 da kalktım 5 e kadar tv izledimm sonra tamm dalmışımm bizimkinin alarm çaldıı
kalkıp kahvaltı hazırlayıp hemen uyudumm geri ama 9 a kadar anca uyuyabildimm..yanii hiç uyukumuu alamıyorumm kaç gündürr tabii hava sıcaklıklarıdaa varr
toplanırlarr inşALLAH kızlarr ama o zamaandaa biz olmayızz belkiiiiiiii onlarrr sitem ederlerr nerdeler diyeeeee:1::1::1::1:

akadaşlar herkese günaydın güzel bir haftaya başlamak dileğiyle nasılsınız
ben yakında elazığa gideceğim
belki orda pek fırsatım olmaz topiğe girmeye bizimde tüp bebek tarihinde bazı değişiklikler olabilir
belki eylül değilde daha geçte olabilir kısmet artık inş hayırlı ve güzel bir şekilde olur hepimizin aminnnn
ama baya artk az kaldı bende bebğime kavuşacağım diyordum ama işte ne yapacaksın
rabbim ne zaman dlerse işte ozaman tedavi başlar her şey rabbimden herşey güzel olur inş
bizde ozamana kadar saraçoğlunun kürlerini kullarınız belki uzamasındada bir hayır vardır

canım bazen böyle aksilikler oluyor işte planladığımız gibi gitmiyor işler...
sen sıkma canını hayırlısı böyleymiş...
hem bu sürede saraçoğlunun külerine devam edersiniz...
sizde daha öncede işe yaramıştı inş bu sürede de tekrar şifa olur kocişine...
memleketinede güle güle git canım...
güzel bi tatil geçir :16:
dönünce tekrar yorucu günler bekliyor olacak seni çünkü...

arkadaşlar ben yeni üye oldum eşim mayıs ayında mikro tese oldu sonuç sıfır doktor alınan parçaları patolojiye yolladı fakat tüp bebekte incelerken dokuyu bozmuşlar patolojı inceleme yapamamış biz hocaya sorduk testis tamamen işlevini yitirmiş mi bir daha sperm üretmez mi dedik hayır hala şansınız var sizin anlayacağınız şekilde söyeleyeyim tohum var fakat bu tohum gelişmiyor dedi biz bunu geliştirmek için tedaviye devam edeceğiz dedi testojel verdi çinko ve selenyum verdi bizim fsh yüksek çıkıyordu onu dengeledi ama oluşum yine olmamış şimdi sizce doktor ameliyat sırasında bunu nasıl anladı patolajı sonucu yok elinde acaba bizi kandırıyor mu gözle görülen bir şey mi bu tohum dediği şey bana akıl verin
birde saraçoğlundan kür yaptıran var mı bende yaptırmak istiyorum biraz bilgi verirmisiniz?

mrb canım öncelikle geçmiş olsun...
inş bi dahaki de sperm bulunur....
drlar dokuların durumundan genel bi kanıya varıyorlar...
ama bilemiycem yine...
inş kullandıklarınız şifa olur...
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlarımız var faydasını görenleride duyuyoruz...
kullanmanızda yarar var bence...

OO sende yine geç yatmışsınn
benimde 3-4 ayda bir olan bişeyy varr gece 3-4 kalkarımm uyuyamam şimdi bi kaç gündür o var üstümdee
dün gece 1 e geliyodu kapattım gece 3:30 da kalktım 5 e kadar tv izledimm sonra tamm dalmışımm bizimkinin alarm çaldıı
kalkıp kahvaltı hazırlayıp hemen uyudumm geri ama 9 a kadar anca uyuyabildimm..yanii hiç uyukumuu alamıyorumm kaç gündürr tabii hava sıcaklıklarıdaa varr
toplanırlarr inşALLAH kızlarr ama o zamaandaa biz olmayızz belkiiiiiiii onlarrr sitem ederlerr nerdeler diyeeeee:1::1::1::1:

geçer canım inş sıkıntıdan oluyor senin bence...
benim durum farklı ben her yaz böyleyim...
geç yatmayı seviyorum biliyorsun yazın hep geç yatıyorum...
aslında daha geç kalkarım ama temizlik var diye sıkıntı yapıyorum...
yoksa ben gece 3-4 gibi yatar sabaha 11-12 ye kadar uyurum :1:
yok yaa be fırsat buldukça girerim arkadaşlarımı yalnız bırakmam :1:

Flzask Bahar günaydin sekerlerimmmmmm bugün nasilsiniz bakalim ??? Ben az önce saracoglunu aradim kayit yaptilar öglen 1.30 dan itibaren arayin dediler icim kipir kipir oldu az biseyde bile ümitleniyorum napayim :44: Hakkimizda hayirlisi olur insallahh...

geçer canım inş sıkıntıdan oluyor senin bence...
benim durum farklı ben her yaz böyleyim...
geç yatmayı seviyorum biliyorsun yazın hep geç yatıyorum...
aslında daha geç kalkarım ama temizlik var diye sıkıntı yapıyorum...
yoksa ben gece 3-4 gibi yatar sabaha 11-12 ye kadar uyurum :1:
yok yaa be fırsat buldukça girerim arkadaşlarımı yalnız bırakmam :1:

evt cnm geçicek biliyorumm da iştee onun sıkıntısınıda yetiyoo insana
sen yazlarıı böylesinn demek yaa , bende yazları eşimi gönderdikten sonraa hiç uyumam işlerimi hallederimm erkenden sonrada
hoppp gezmeye ama iştee gece uyanmalar olmasaa tabiiii...
bende yanlızz bırakmam kızzz olabilirmi öyle bişeyy nasıll vakitt geçerr girmeden durabilirmiyizz:9:

Flzask Bahar günaydin sekerlerimmmmmm bugün nasilsiniz bakalim ??? Ben az önce saracoglunu aradim kayit yaptilar öglen 1.30 dan itibaren arayin dediler icim kipir kipir oldu az biseyde bile ümitleniyorum napayim :44: Hakkimizda hayirlisi olur insallahh...

günaydın canımmmmmmmmmmmmm iyiyim şükür sen nasılsın :16:
hadi şimdiden hayırlı olsun bi adım attın sonuçta :1:
inş kürler şifa olurr tatlım allah yüzünüzü güldürür :16:

evt cnm geçicek biliyorumm da iştee onun sıkıntısınıda yetiyoo insana
sen yazlarıı böylesinn demek yaa , bende yazları eşimi gönderdikten sonraa hiç uyumam işlerimi hallederimm erkenden sonrada
hoppp gezmeye ama iştee gece uyanmalar olmasaa tabiiii...
bende yanlızz bırakmam kızzz olabilirmi öyle bişeyy nasıll vakitt geçerr girmeden durabilirmiyizz:9:

tatlım şimdi içten içe hala tedaviyi dert ediyorsun bide eşin canını sıkıyor son günlerde ondan oluyor...
üstünden biraz zaman geçsin sende biraz gayret et eskisi gibi olmak için düzelir herşey...

Sanada günaydın şekerimmm .:16::16:
demek aradınn hadii inşALLAH güzel şeylerr duyarsınn cnmm
hakkınızda hayırlısı olsunn:16:

tatlım şimdi içten içe hala tedaviyi dert ediyorsun bide eşin canını sıkıyor son günlerde ondan oluyor...
üstünden biraz zaman geçsin sende biraz gayret et eskisi gibi olmak için düzelir herşey...

Tabiki cnm hala aklımdaa ben 5 senedirr tekrardan tedaviye başlamak içinn nasıl bekliyorum bi umutla eşime ne diller döktümm
ikna etmek için nelere katlandımm ne kadar rahatım desemde içten içee demekkii çok heveslenmişim çok hayal kurmuşum tedaviyee başlarken
yani elimde değill sonuçta olan olduu. nerdeyse öbür tedavi gelicek ama işte bende atlatırım herhaldee
bugün pazarım varr ona gidicemm sonra aktardan arısütü bal polen alıcam bide folikasitim yarın bitiyo onu alırımm bu günümüde böyle geçirmiş olurummm..

Tabiki cnm hala aklımdaa ben 5 senedirr tekrardan tedaviye başlamak içinn nasıl bekliyorum bi umutla eşime ne diller döktümm
ikna etmek için nelere katlandımm ne kadar rahatım desemde içten içee demekkii çok heveslenmişim çok hayal kurmuşum tedaviyee başlarken
yani elimde değill sonuçta olan olduu. nerdeyse öbür tedavi gelicek ama işte bende atlatırım herhaldee
bugün pazarım varr ona gidicemm sonra aktardan arısütü bal polen alıcam bide folikasitim yarın bitiyo onu alırımm bu günümüde böyle geçirmiş olurummm..

tatlım söylediklerinde haklısın ama tedavin tamamen iptal olmadı ki...
üstünden nekadar zaman geçti toparlan artık...
sen böyle sıkıntı yaptıkça diğer tedavinde etkilenecek...
2 hafta kaldı şurda tedavine kendine gel artık :20:

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı hazırlıycam kocişime gözleme yapıcam :56:
kahvaltıdan sonra uğrarım yine görüşürüz :54::54::54:

OOOOO vck bi ceeee diyip kaçıyosun hemenn olmazkiii:1::1:

canım ben de senin yazını görünce duydum konuştuklarını :1:
geçen hafta eşin eşimi aramış tel mi kapalıymış sonra mı görmüş ne öyle bişey...
sonra eşim aramış yine konuşamamışlar...
senin yazını görünce sordum evet bugün konuştuk dedi...
ben seni umuttayken aramıştım yaa flzask, kociş oturuyorduk...
sen sizin haberiniz yok mu topiğe yazdım deyince biz flzaskla kalktık ordaki pcnin başına geçtik...
kocişte yan tarafa geçti biz okuyunca flzaskla çok şaşırdık eşine kızdık falan...
biz flzaskla konuşurken kociş duydu tabi noldu falan dedi ben de senin yazdıklarrını anlattım...
sonrada bi daha hiç konuşmadık aşkımın aklında kalmış :1:
sen kesin ayrılcam falan diyordun ya ona üzülmüş demekki...
"abi bi sorun mu var ayrılık falan olmasın düzeltin aranızı" tarzında bişeyler söylemiş...
eşin de yok öyle bişey demiş :1:
nerden duydun diye sorduysa kocişte topikten okumuş eşim demiştir benim ki pek bilir topiği :9::9::9:
kızdım bende niye sordun onlar barıştı kadın evinde diye...
nebileyim ben yaa söyledin mi ki üzüldüm ayrılacaklarına ondan dedim diyor aşkım yaaaa :48:
senin ki çok kızmamıştır sana umarım :1:

selamlar flzaşk canım ceeeeeee deyip çıkmak zorunda kaldım yiğenlerim bende pc açık olunca tepemde dolaşıyorlar bende yazdıklarınızı okuyup kaçtım:1::1::1::1::1::1:
bahar canım eşim söyledi senin eşini ve flzaşkın eşini aramış cemremin eşini aramışmı bilmiyorum hiç biri cevap vermedi dedi demekki duymamışlar,
dün senin eşin arayınca ben mutfaktaydım arabayı almak için devamlı birileri aradığı için gidip dinlemedim:9::9::9::9::9::9:
sonra geldi yanıma maşallah boşanacağımızı herkese söylemişsin topikte yazmışsın topik ne diye sordu:1::1::1::1::1::1::1:
eşim sorun olmadığını söylemiş zaten ben annemdeyken beni arıyor sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyordu bende neden arıyorsun deyince seni rahat bırakmam sen bensiz ben sensiz yapamam diyordu
ya ben boşanma davası bile açmayı düşünürken adli tatil olduğunu öğrendim eşim diyorki seninle kesinlikle boşanmam bende kısır olduğun için hakim hemen boşar dedim oda bizde tüpbebek yaparız bebeğimiz olunca hakim boşamaz deyince güldüm oda yüz bulunca sırnaşmaya başladı inşallah barıştığıma pişman olmam:34::34:

arkadaşım hoşgeldin burda herkes farklı sebeplerle azo olmuş herkes bir şekilde mücadele ediyor
inş rabbimin izniyle bebişiniz olur canı ben dahil birçok arkadaş saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz ve biz faydasını gördük sıfrken 3 milyon oldu
size tavsiye ederim arayın bugün kayıt yapacaklar sonrada size söylerler ogünde arasınız saraçoğlu pazartesi salı çarşamba günleri 1.30 ve 17 arası saraçoğluyla görüşebilirsiniz
geçmiş olsun canım

teşekkür ederim yardımın için ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN kür ücretleri ne kadar oluyor aylık mı veriyo 3 aylık mı süre olarak bir de onu merak ettim

selamlar flzaşk canım ceeeeeee deyip çıkmak zorunda kaldım yiğenlerim bende pc açık olunca tepemde dolaşıyorlar bende yazdıklarınızı okuyup kaçtım:1::1::1::1::1::1:
bahar canım eşim söyledi senin eşini ve flzaşkın eşini aramış cemremin eşini aramışmı bilmiyorum hiç biri cevap vermedi dedi demekki duymamışlar,
dün senin eşin arayınca ben mutfaktaydım arabayı almak için devamlı birileri aradığı için gidip dinlemedim:9::9::9::9::9::9:
sonra geldi yanıma maşallah boşanacağımızı herkese söylemişsin topikte yazmışsın topik ne diye sordu:1::1::1::1::1::1::1:
eşim sorun olmadığını söylemiş zaten ben annemdeyken beni arıyor sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyordu bende neden arıyorsun deyince seni rahat bırakmam sen bensiz ben sensiz yapamam diyordu
ya ben boşanma davası bile açmayı düşünürken adli tatil olduğunu öğrendim eşim diyorki seninle kesinlikle boşanmam bende kısır olduğun için hakim hemen boşar dedim oda bizde tüpbebek yaparız bebeğimiz olunca hakim boşamaz deyince güldüm oda yüz bulunca sırnaşmaya başladı inşallah barıştığıma pişman olmam:34::34:

Aaaaaaaaa senin eşinmii aramışş bizimkini ne zaman cnm mutlaka görürdümm ama bizimkidee bişey söylemediii..zaten konuşmuyodumyaa bakmıyodum teline filann
ama sorucammm şimdiii...

tatlım söylediklerinde haklısın ama tedavin tamamen iptal olmadı ki...
üstünden nekadar zaman geçti toparlan artık...
sen böyle sıkıntı yaptıkça diğer tedavinde etkilenecek...
2 hafta kaldı şurda tedavine kendine gel artık :20:

Tabii cnm iptal olmadıı tamamennn ama daha 1 hafta olduu birazcıkk üzüntümü yaşadımm
şimdii bu hafta eminim böyle olmuycammm :34:

günaydın canımmmmmmmmmmmmm iyiyim şükür sen nasılsın :16:
hadi şimdiden hayırlı olsun bi adım attın sonuçta :1:
inş kürler şifa olurr tatlım allah yüzünüzü güldürür :16:

Bende iyiyim canim tsk ederim. Saol canim insallah hayirli olur da yüzümüz güler yaa. Sende kocisine gözleme yapicakmissin okudum kolay gelsin canim simdiden de afiyet bal seker olsun.

Sanada günaydın şekerimmm .:16::16:
demek aradınn hadii inşALLAH güzel şeylerr duyarsınn cnmm
hakkınızda hayırlısı olsunn:16:

Evet aradim canim bi rahatladim anlatamam bakalim umudum var ya bizde de sperm cikacak insallah...

Aaaaaaaaa senin eşinmii aramışş bizimkini ne zaman cnm mutlaka görürdümm ama bizimkidee bişey söylemediii..zaten konuşmuyodumyaa bakmıyodum teline filann
ama sorucammm şimdiii...

evet canım öyle dedi geçen hafta hepinizin eşlerini aramış ilk adım olsun diye kimseden cevap gelmedi dün baharın eşi arayınca söyledi ben aramıştım diye.ah bebeğim sende mi gönül koydun ne düşüncesizler bizi kırmaktan birtürlü usanmadılar:47::47::47::47::47:

Back
X