Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
elonge varsa o da güzel nasılsa onlar gelişyor iğnelerle beslenmeyle ve en azından bir kez çıktığını gördünüz inşallah bir süre sonra tekrar dener ve daha iyi sonuç alırsınız arkadaşım biz daha hiçbir şey bilmiyoruz Allah büyük ne diyelim bekleyelim.........

inşaallah canm inşaallah......gelişirler bigün elbet .....vakit geç olmaaaadaaaan....

tünaydıınnnn canııım naber nasılsın akşamdan buyana kırmızı güller geldimi .....:16:

iyiyim canım kahvaltı yapıyoruz kocişle...
yok canım yaaa gelmedi daha zaten cumartesi pazar gelmesi geekiyor...
inş zamanında gelir bende başlarım pazartesi tedaviye :16::16::16:
sen nasılsın canım :34:

bukadar temizlik, hareket yapıyorsun. gecikmez inşallah kırmızıların hafta sonu yetişirsin bana canım. daha çok baştayım..

inş tatlım zaten günüm hafta sonu inş hemencik geliverirler :1:
gerçi boşda durmuyorum iş güç zaman geçiyor...
senin için inş herşey çok güzel olacak :16:

dün son kararımızı verdik Allah ın izniyle 16 ağustos perşembe günü Kaan bey eşimin m.tesesini yapacak İnşallah çıkarsa Ankara üniversitesinde dondurulacakmış ve tüp bebik de orda yapılcakmış .çok heycanlıym Rabbim inşAllah ilk ve son kez gösterir bu sıkıntıları.Duanızı eksik etmeyin kızlar.kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyım galiba şaşıknım 10 aydır bekliyorum inşallah doğru yer ve doğru zamandır.herkese sevgiler :)

canım bi karara varmanız iyi olmuş hayırlı olsun...
inş ameliyatınız çok güzel geçer ve bi sürü sperminiz bulunur :16:
bayram öncesi güzel bi hed,ye olur sonuç size :21::21::21:

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr
bunlar sizlere içimden geldi :71::71::71:
gerçeği giibi olmaz ama idare edin:9:
tv kuruldu tabii odalarda bitti bende eşimle masayı koltukları ben yardım edip taşıdık
inanın belim koptu bide bıyun fıtğı varya anam anammmm:25:
neyseki değdi oda küçük ama şirin oldu
ben yokken ii kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrrrrrrrrrrrrr:9:
bugün bende varım kaaynatmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:54:

ohhhhhhhhh çiçekler mis gibi bunlarda sana :71::71::71:
güle güle kullanın yeni eşyalarınızı bitanem :16:
huzurla oturun yeni odanızda...
canım benim senin zaten rahatsızlığın var dikkat et kendine...
tatlım biliyorsun kim topikten uzak kalırsa onca sayfayı okumak cezası oluyor :9::9::9:
sende ol tabi tatlım sensiz olmazzzzzzzzz :70:

Canım eşimin neden azospermi olduğu belli değil,hormonlar normal ya da normala yakın,tıkanıklık yok dedi hem kaan aydos hem de israel aruh biz ikisinede gittik ve kaan beyde karar kıldık.Ankara üniversitesi tıp fakültesi üreme sağlığı merkezi cebeci hastanesi hocanın bölümü burası kartında yazıyor.bize özel doruk hastanesinde m.tese yapacak ilk gittiğimizde sorduk neden ünide değil diye orada sizin ameliyatınızı yapabileceğim donanım yok demişti.bn genart ta yapar diye beklerken bu kez özel doruk dedi burda tüp bebek bölümü yok hocam neden burası genelde genart ta yapıydunuz dedim o da her hastaya uygun olan yerde yapıyorum sizin için bu hastane uygun bi doktor varmış orda o bize yardımcı olcakmış ameliyatı beraber yapcaz dedi.spermler Ankara üni de saklanıp sonra tüp bebek tedavisi olcak israel aruh benide hazırlayıp yumurta toplaama işinide aynı gün yapcaktı ama Kaan bey bunu doğru bulmuyor çözülmede kaybolursa sperm dedim öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum varsa mutlaka işe yarar yoksa zaten işe yaramaz ve sonraki için önümüzü görürüz demişti,işte böyle canım gece 2'lere kadar hocadan mail bekliyorum şimdide kafam kazan gibi düşünmekten yoruldum artık Rabbim hepimizi güldürsün.

canım bizde kaan hocanın hastasıyız.eşimde 21 mayısta doruk hastanesinde ameliyat oldu.ama olgun bulunmadı maalesef.bizede sana denilenin aynısını dedi.eğer olgun bulunsaydı ben de hemen tüp bebeğe hazırlanacaktım ve ankara üniversitesinde olacaktı.şimdi eşim iğne tedavisi görüyor ve 6 ay sonra bir daha olacak tese.doruk hastanesindeki doktorlar çok iyi çok güzel igileniyorlar.güleryüzlü insanlar.ordan bir doktor da ameliyata giriyor beraber yapıyorlar.1 gece kalıp ertesi gün çıkıyorsun ve anestezi altında oluyor 1 saat falan sürüyor.inşallah olgun bulunur sizde.hiç canını sıkıp sitrest yapma herşey olacağına varır

tünaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrr :71::71::71:
nasılsınız bugün ??
maşallah topiğimiz bugünde çok kalabalık :16::16::16:

ohhhhhhhhh çiçekler mis gibi bunlarda sana :71::71::71:
güle güle kullanın yeni eşyalarınızı bitanem :16:
huzurla oturun yeni odanızda...
canım benim senin zaten rahatsızlığın var dikkat et kendine...
tatlım biliyorsun kim topikten uzak kalırsa onca sayfayı okumak cezası oluyor :9::9::9:
sende ol tabi tatlım sensiz olmazzzzzzzzz :70:

tünaydınnnnnnnnnnn
sağol bi tanem inşllh yeni oda huzur getiri bize:38:
evet zaten boynum ,kolum agrıdı gece ne yapayım adama da kıyamadım tek başına ugraşmasına hallettik neyse
evet sabah sabah çektim cezamııı öyetmenimmmmmmmm:9:
bensiz olurmu hiççççççççç
sen nasılsın kırmızılar gelemk üzeremi

anam burası bugün ne olmuş anacık babacık günü gibi pek kalabalık olmuş ;))iyidir inş. herkes :16:

hoşgeldin doğru bakmamıştım kişilere anmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasıl dolmuşuz heeeeeeeee
oooo herkesler gelmiş bugün topiği sallarız herhaldeeeeeeeeeee:1::1::1::1:
sen nasılsın cnm benim:)

Son düzenleme:
anam burası bugün ne olmuş anacık babacık günü gibi pek kalabalık olmuş ;))iyidir inş. herkes :16:

hayırlı olsun cnm üniteni daha önce görmüştüm topikten ;) güzeldi güle güle tv'nizi izleyin artık bol kahkahalarla ;)

sizede hayırlı olsun cnm tedaviye karar vermişsiniz..ben sana şunu söyliyim benimde eşimin hormon ları normal çıktı ama 0 sperm ve dr önce beni hazırlıyor sonra eşimi amaliyata alıcak ama benim bi türlü hazırlanmam bitmek bilmedi ve şuan smear tahlili verdim sabırsızlıktan sonucunu beklemeden başlamayı düşünüyorum (dr bekle diyor)artık tutursa tutar tutmazsa olcağı varsa dondurulmuşlarla deneriz nasipde ne varsa o olsun diye düşünüyorum artık, yorucu bi süreç.eşimdende sperm çıkıcakmı oda bellisiz bakalım.bendede yumurta rezev azlığı var her ay benim aleğime işliyo :((

tünaydınnnnnnnnnnn
sağol bi tanem inşllh yeni oda huzur getiri bize:38:
evet zaten boynum ,kolum agrıdı gece ne yapayım adama da kıyamadım tek başına ugraşmasına hallettik neyse
evet sabah sabah çektim cezamııı öyetmenimmmmmmmm:9:
bensiz olurmu hiççççççççç
sen nasılsın kırmızılar gelemk üzeremi

aman da aman kocişine de kıyamazmış :1:
rabbim evinizde huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin bitanem :16:
eeee cezanıda çektiğine göre bidaha toipkten uzak kalmazsın dimi :9::9::9:
canım günüm haftasonu zaten...
nebileyim şimdilik bi belirti yok ama inş gelmek üzeredirler...
benim için bu yaz tatili çok önemli...
zaten 2 hafta geçti inş daha fazla kaybım olmaz...

hoşgeldin doğru bakmamıştım kişilere anmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasıl dolmuşuz heeeeeeeee
oooo herkesler gelmiş bugün topiği sallarız herhaldeeeeeeeeeee:1::1::1::1:
sen nasılsın cnm benim:)

sağol cnm iyiyim.evt çok kalabalığız bugün maşallah ;))

evet canım bugün çok kalabalığızzzzzzzzz :21::21::21:
topikte şu anda bulunmayanların geçmişi okurken ki durumlarını düşünmekk bile istemiyorum :60::60::60::60::60:

aman da aman kocişine de kıyamazmış :1:
rabbim evinizde huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin bitanem :16:
eeee cezanıda çektiğine göre bidaha toipkten uzak kalmazsın dimi :9::9::9:
canım günüm haftasonu zaten...
nebileyim şimdilik bi belirti yok ama inş gelmek üzeredirler...
benim için bu yaz tatili çok önemli...
zaten 2 hafta geçti inş daha fazla kaybım olmaz...
:17:NE YAPIYIM SEVİYORUZ İİŞTE
İNŞLLH ZAMANINDA GELİR KIRMIZILARDA TATİLİN DE FAZLA KAYIP OLMAZZZZZZZZ
FLASZKKKKKKKK CNM SESİN ÇIKMIYOOOOOOOOOOOOOOO
:34:

anacık babacık günü demişken inşallah ana baba oluruz kızlar ;))))):32::32::32:

AAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:49::emir_bebek:

Back
X