Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla topiği oku oku yetişemiyorum size
işten fırsat bulunca topiğe bakıyorum
çok şükür bitirdim maşallah ne kadar kalabalıktı öyle
cervan cnm nasılsın tatilemi çıkıyorsunuz
eğer merkeze uğrarsanız beklerim cnm
seninle tanışmayı çok isterim
bahar sen naptın cnm işlerin hafifledimi artık sayılı günlerin kaldı hakkınızda hayırlısı olsun inşlh
flask cnm sende iki gündür dışardasın ne güzel gez dolaş biraz
cemrem tv üniteniz çok güzel beyaz çok beğendim güle güle kullanın
sizler temizlik yapıyoruz diyince bende özeniyorum
benimde evim boya badana istiyor ama
dükkanların yakınında güzel bir ev bulursam taşınmayı düşünüyorum
antalya bugün çok sıcak markete indim dondurma almak için sanki bir alev topu var
allah sonumuzu hayır etsin şu yaz bi geçse:)

cnm yazdıklarına çok üzüldüm sakın bir daha öyle birşey yapma
erkekler bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malesef cnm
bizler daha sıcak kanlı olduğumuz için bizim gösterdiğimiz ilgi ve sevgiyi
o derece onlardan istiyoruz doğal olarakta sinir krizlerine giriyoruz
cnm bi çoğumuzun hatta benim bile yaşayamadığım aşamalara geldin çok şükür
sitres olma bu günleri sakin bir şekilde atlat
aileni özlemen çok normal cnm ama ne yapacaksın hayat şartları
seninde bir yuvan kurulu düzenin var ona alışmalısın ilerde işede girersin günlerin zevkli geçer
mercimeğine iyi bak ve bize müjdeli haberlerini ver cnm a.e.o

bahar sen naptın cnm işlerin hafifledimi artık sayılı günlerin kaldı hakkınızda hayırlısı olsun inşlh
antalya bugün çok sıcak markete indim dondurma almak için sanki bir alev topu var

evet canım topik kalabalık olunca sayfaların hızına yetişilmiyor :1:
neyseki bitirmişsin :1:
canım heryer bitti sadece mutfak kaldı onuda sabahtan biraz yaptın çok sıcak durulmuyor mutfakta...
biraz sonra devam edicem yarına biter...
canım burası bile çok sıcak antalyayı düşünemiyorum bile...

selam kızlar..:16:
nasılz bakalım.
CERVAN canım sen antalyalımısın.
sağlıkla gelin inş.
antalya çok sıcakkkk.
klima hep açık.
elektirik faturası kabarıcak kek gibi:1:
MERCAN nasılsın canım. tatlı bir telaş.inş. :49:olursun.

slm cnm ben iyi olmaya çalışıyorum sıcaklardan ve yatılı misafirlerimden dolayı biraz yorgun hissediyorum kendimi..
1 haftadır benim ve eşimin kuzenleri vardı bi kısmı bende kaldı bi kısmı kayınvaldemlerde
geceleri hep beraberdik hep gece 2-3 gibi yatıp sabah işe geldim çok uykusuzum yani:)
dün onları gönderdik bugünde başka yatılı misafirlerim var şimdi denizdeler akşam ben yemekleri hazırladıktan sonra eve gelecekler
havalar dediğin gibi çok sıcak ortalık yanıyor valla sorma elektrik faturası geçen ay benim 110 tl gelmiş bu ay klima gece gündüz açıktı bilmiyorum ne gelir:)))
sağlık olsunda:40: ne yapalım yaaaa......:40::40::40:

evet canım topik kalabalık olunca sayfaların hızına yetişilmiyor :1:
neyseki bitirmişsin :1:
canım heryer bitti sadece mutfak kaldı onuda sabahtan biraz yaptın çok sıcak durulmuyor mutfakta...
biraz sonra devam edicem yarına biter...
canım burası bile çok sıcak antalyayı düşünemiyorum bile...

o kadar emek verdin sonunda bitiriyorsun cnm
inşlh mercimeğinide alıp gelirsin mis gibi neşeyle otrusunuz evinizde
senin evin baya bi büyük galiba cnm birde titiz olunca böyle oluyor
antalya yanıyor cnm çok sıcak benim evimde 3.kat son kat olduğu için aşırı bir sıcak oluyor
klima olmasa asla dayanamam yani.....:1::1:

aminnnn ..
arkandan koşa koşa gelmeye razıyım..
şimdi vaktin varken bebiş kıyafetlerine bak gez dolaş bebişler gelince yapamıyacaksın...

sıcaktan bir yere gidemedik ama bu uğurda sıkıla sıkıla boş boş oturmak bile harika bir duygu canım.

kaçırma canım senin güzel haberlerini alalım ki tedavi öncesi bizede moral olsun :16::16::16:
sizin merkezde takipler daha sık galiba ne güzel...

tatlım,3 gün iğne oldum bu sabah kontrole gittim.6-7 tane yumurta var gelişimleri gayet iyi dedi.belki dozu artırır ve arkadan gelenleri yetiştiririz dedi.eve geldim ilaç dozu ve kontrol için aramalarını bekliyorum.tekrar ne zaman giderim bilmiyorum.

iğnelerin hayırlı olsun bol bol yumoşların büyüsün
sonrada:49:olasınnnnnnnnnn

sağol tatlım inşallah öyle olur

sağol canım. aynı gündük biz ben bir kaç gün gecikme ile başladım. sende şimdilik tek iğne oluyorsun dimi.

evet canım tek iğne oluyorum.bgün ilk kontrolü atlattım.İnşallah seninde yumoşlar güze güzel gelişiyordur.

evet canım bugün çok kalabalığızzzzzzzzz :21::21::21:
topikte şu anda bulunmayanların geçmişi okurken ki durumlarını düşünmekk bile istemiyorum :60::60::60::60::60:

evet oku oku bitiremedim.ben bunları yazarken kaç sayfa daha uçtu kim bilir.neyse kimse yalnız kalmasın topikte herkes destek olsun birbirine ben okumaya razıyım.hastaneden aradılar şimdi.yarında kontrole gidecekmişim.:16::16::16:

Son düzenleme:
benim aklımda şu var
ben tüp bebek tedavisine hazırlandığımda eşimde sperm bulunamazsa yada
bi kısmı kullanılırsa ben o yumurtaları dondurmak istesem dondurabilirmiyim acaba
böyle birşey varmı
yumurta dondurabiliyomuyuz bunu kaan beye söylesem olurmu acaba?

nasılz bakalım.
sağlıkla gelin inş.
antalya çok sıcakkkk.
klima hep açık.

selam canım hoşgeldin :70:
canım cervan aslen elazığlı ama çanakkalede büyümüş...
eşiyle tatile gidiyorlar antalyaya...
canım sıcaktan kızarmış piliç olmaktansa elektrik faturasının kabarık kek olması daha iyi :60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Topiğmizin güzel anne adayıdaa gelmişşşşşşşş:16::16::16:

canımm nasılsınn bugün kontrol vardıı giddinmiii nasıl durumlarrr:34:

canım benim ay nasıl mutlu oldum şımardım.yumoşlar biraz daha büyümüştür valla :16: canım iyi görünen 6 7 tane varmış.yarın tekrar kontrole çağırdılar.inşallah hep böyle güzel haberler veririm. :70: :16:

o kadar emek verdin sonunda bitiriyorsun cnm
inşlh mercimeğinide alıp gelirsin mis gibi neşeyle otrusunuz evinizde
senin evin baya bi büyük galiba cnm birde titiz olunca böyle oluyor
antalya yanıyor cnm çok sıcak benim evimde 3.kat son kat olduğu için aşırı bir sıcak oluyor
klima olmasa asla dayanamam yani.....:1::1:

canım benim evim çok büyük ama istesem daha erkende bitirirdim...
çok titiz davranıyorum fazla bartıyorum ama kendimi kasmadan...
zamanım var nasıl olsa tedavi öncesi kendimi yormayayım diye her gün bi oda bitirdim...
öğleden sonraları başladım falan...
dediğin gibi istesem daha erken biterdi ama yorulmuş olurdum ne gerek varki...
kendimi kasmadan yavaş yavaş yaptım herşey yetişti iyi oldu...
canım bi antalyalı olarak çok iyi bilirim oranın sıcağını :1:
allah kolaylık versin...

benim aklımda şu var
ben tüp bebek tedavisine hazırlandığımda eşimde sperm bulunamazsa yada
bi kısmı kullanılırsa ben o yumurtaları dondurmak istesem dondurabilirmiyim acaba
böyle birşey varmı
yumurta dondurabiliyomuyuz bunu kaan beye söylesem olurmu acaba?

canım genelde yumurtaları dondurmuyorlar ama dondurulusa çok iyi olur bence...
tabi bazı durumlarda yapıyorlardır ama biliyorsun ki kaç arkadaşın tedavisi iptal oldu ama dondurulmadı...
sanırım yumurtalarr dondurulunca spermler gibi çözülünce kaliteli olmuyorlarmış...
yanlış değilsem biyerde öyle okumuştum...
ama yinede dondurulması daha mantıklı geliyor bana...

tatlım,3 gün iğne oldum bu sabah kontrole gittim.6-7 tane yumurta var gelişimleri gayet iyi dedi.belki dozu artırır ve arkadan gelenleri yetiştiririz dedi.eve geldim ilaç dozu ve kontrol için aramalarını bekliyorum.tekrar ne zaman giderim bilmiyorum.

evet oku oku bitiremedim.ben bunları yazarken kaç sayfa daha uçtu kim bilir.neyse kimse yalnız kalmasın topikte herkes destek olsun birbirine ben okumaya razıyım.hastaneden aradılar şimdi.yarında kontrole gidecekmişim.:16::16::16:

:nazar::nazar::nazar: canım maşallah negüzel şimdiden yumurtalarının durumu süper :52::52::52:
3. günde 6-7 yumoş bana çok iyi geldi :34:
inş tedavi sonuna kadar daha da güzel olur herşey :16:
yarın yine gidiyormuşsun kontrole bakalım bi değişiklik olacak mı ??

:nazar::nazar::nazar: canım maşallah negüzel şimdiden yumurtalarının durumu süper :52::52::52:
3. günde 6-7 yumoş bana çok iyi geldi :34:
inş tedavi sonuna kadar daha da güzel olur herşey :16:
yarın yine gidiyormuşsun kontrole bakalım bi değişiklik olacak mı ??

sağol canım benim.büyüklükleri eşit mi sorun var mı dedim eşit gibi duruyorlar dedi güldü.daha fazlasını soramadım artık.çok bilmişlik yapmayayım dedim.yarın biraz daha sıkıştırırım. canım inşallah hepimiz için herşey ço güzel olur.şimdi çıkıyorum ama gelicem yine ceza almamam lazım:16:

yok tatlım nerdeeeeeee :1:
sabahtan başladım biraz sonra kahvaltıdan sonra devam etmedim...
çok sıcak burası öğleden sonra daha rahat oluyor...
inş 2 güne istediğim gibi heryeri hallederim...
sen nasılsın canım iğneler nasıl gidiyor...
dün merkezde sinirlerin boşalmış ağlamışsın :26:
diğer topiğe yazacaktım bende burda olduğunu görünce sorayım dedim...
bişey canını mı sıktı tatlım yoksa tedavinin heyecanı gerginliği sebebiyle mi tutamadın kendini ??

ben sadece muayane olup ,ğneleri kullanmayı öğretecekler diye tek gittim merkeze. sonra doktor bu kisti alalım dedi. çok basit bir işlem dedi. bende hiç böyle ameliyat gibi birşey olacağını tahmin edemedim haber vermedim kimseye. zaten yerde evime çok uzak. tek başıma giydim o ameliyat önlüklerini falan girdim içeri. öyle çok fazla canım yanmadı ama sinirlerim bozuldu. sanki tüm aksilikler beni buluyor. daha masadan kalkmadan başladım ağlamaya. ama susamıyorum. durduramıyorum kendimi. bir odada dinlendim biraz ama ağlamaya devam ederek. sağolsunlar oradaki görevliler hepsi çok ilgilendiler biri mendil getiriyor, biri teselli etmeye çalışıyor ama banada kriz geldi bir kere gitmiyor.
sonra biraz toparlandım. iğneyi kullanmayı gösterdi hemşire, hatta onun yanında ben kendim yaptım ilk iğnemi. iğneyi yapmak çok acımadı ama sonra biraz ilaç yaktı. neyse oda bitti toplandım çıkıcam merkezden. bu defa bir baş dönmesi tuttu. tekrar yattım. bir daha başaldı ağlama krizim. gün boyuncada devam etti.
eşim aradı onun sesini duyunca başladım, annem aradı onun sesini duyunca başladım.
neyse inşallah tüm üzüntümüz bu olur. bundan sonra bebeğimizin müjdesini alınca sevinç göz yaşı dökeriz inşallah

iyiyim canım kahvaltı yapıyoruz kocişle...
yok canım yaaa gelmedi daha zaten cumartesi pazar gelmesi geekiyor...
inş zamanında gelir bende başlarım pazartesi tedaviye :16::16::16:
sen nasılsın canım :34:

iyiyim bende baharcım tarçın çayı içiyorum pek güzelmiş sizede tavsiye ederim.....
benim biraz insülin drenci problemmvarda üzerinize sağlık...:7:gel beraber içelimmm

canım benim evim çok büyük ama istesem daha erkende bitirirdim...
çok titiz davranıyorum fazla bartıyorum ama kendimi kasmadan...
Zamanım var nasıl olsa tedavi öncesi kendimi yormayayım diye her gün bi oda bitirdim...
öğleden sonraları başladım falan...
Dediğin gibi istesem daha erken biterdi ama yorulmuş olurdum ne gerek varki...
Kendimi kasmadan yavaş yavaş yaptım herşey yetişti iyi oldu...
Canım bi antalyalı olarak çok iyi bilirim oranın sıcağını :1:
Allah kolaylık versin...
Iyi yapmışsın cnm hem çok güzel bir temizlik yaptın
hem kendini yıpratmadın
hemde birşeylerle oyalanarak dikkatıni dğıttın vakit geçirdin
ah cnm sorma hemde ne sıcak
demek sıcaklar daha da artacak iyicene yandık desene......:37:

Canım genelde yumurtaları dondurmuyorlar ama dondurulusa çok iyi olur bence...
Tabi bazı durumlarda yapıyorlardır ama biliyorsun ki kaç arkadaşın tedavisi iptal oldu ama dondurulmadı...
Sanırım yumurtalarr dondurulunca spermler gibi çözülünce kaliteli olmuyorlarmış...
Yanlış değilsem biyerde öyle okumuştum...
Ama yinede dondurulması daha mantıklı geliyor bana...

anladım cnm ama dondurulsa aslında ne iyi olur
hem insanlar sürekli hormon almamış olurlar hemde biraz daha
maddi yönden rahat ederler sıkışmazlar
ama ben yinede teklif edicem kısmet olursa
hayırlısı bakalım yaaa bende bir an önce tüp bebeğe hazırlanmak istiyorum...

ben sadece muayane olup ,ğneleri kullanmayı öğretecekler diye tek gittim merkeze. sonra doktor bu kisti alalım dedi. çok basit bir işlem dedi. bende hiç böyle ameliyat gibi birşey olacağını tahmin edemedim haber vermedim kimseye. zaten yerde evime çok uzak. tek başıma giydim o ameliyat önlüklerini falan girdim içeri. öyle çok fazla canım yanmadı ama sinirlerim bozuldu. sanki tüm aksilikler beni buluyor. daha masadan kalkmadan başladım ağlamaya. ama susamıyorum. durduramıyorum kendimi. bir odada dinlendim biraz ama ağlamaya devam ederek. sağolsunlar oradaki görevliler hepsi çok ilgilendiler biri mendil getiriyor, biri teselli etmeye çalışıyor ama banada kriz geldi bir kere gitmiyor.
sonra biraz toparlandım. iğneyi kullanmayı gösterdi hemşire, hatta onun yanında ben kendim yaptım ilk iğnemi. iğneyi yapmak çok acımadı ama sonra biraz ilaç yaktı. neyse oda bitti toplandım çıkıcam merkezden. bu defa bir baş dönmesi tuttu. tekrar yattım. bir daha başaldı ağlama krizim. gün boyuncada devam etti.
eşim aradı onun sesini duyunca başladım, annem aradı onun sesini duyunca başladım.
neyse inşallah tüm üzüntümüz bu olur. bundan sonra bebeğimizin müjdesini alınca sevinç göz yaşı dökeriz inşallah

canım yaa geçmiş olsuun :71:
amaaan ne bitmez derdimiz varmış beee biri bitiyo biri çıkıyo ...
nyse olsun be güzelim herşeyde bi hayır var bak bebişin gelmeden herşey düzelmiş olur
rabbim başka sıkıntılar yaşatmasın gözyaşlarımız günahlarımıza keffaret olsun inşaallah

hoşgeldin cnm sana cevap yazarken net gitti :47:oldum gelir gelmez açtım topiği
ne güzel ii tatil yap mevlanayı bende çok görmek istiyorum inşllhnasip olur gez eğlen
ayyy sular gidincede butun işler kalıyo inşllh hemen gelir:16:

dinlenme bence sen dinlendikçe aleyhine işliyo sayfalarrrrrrrrrrrr:9:
şaka tatlım dinlen

:46::46::46::46:ayyyyyyyyy inşllhhhhhhhhh görürsün ne güzel bi şey rabbim kucagınada aldığın günleri göstersinnnnnn:54:
BURSA arkadaş aramıza hoşgeldinnnnnnnn:3:

benimde net gitti canım ya:1:
evet tatlım artık güzel bir tatile çıkma zamanı geldi de geçiyo bileç
bu sene çok bunaldık canım yaa çok iyi gelecek.
inşallah nasip olur tatlım bizde 1 senedir istiyoruz ama şimdi nasip olacak inşallah.

bitanemmmmmmm senin her halin güzeldir :16:
saçlarının dikilmiş hali bile :1:
canım biz hep ayvalık sarımsaklıya gideriz zaten ama bu sene fırsat olmadı işte...
artık gidebilir miyiz bilemiyorum :26:
napıyım seneye bebişimle gideriz denize inş :emir_bebek:
inş yetişirsiniz tatlım yazın okadar erken kapanmaz gibi geliyor bana ama gidince görürsünüz artık...

teşekkür ederim bitanem:17:
olsun canım bidahaki seneye gidersiniz hemdeeee bebişinle:21:
inaşllah geç kapanır bebekim yoksa göremiycez yine:50:
buarada sular geldi canımcım çoooook mutluyum
işlere devam bebekim kendine çok iyi bak konyadan sana dualar göndericem tamammı:16:

nasılz bakalım.
sağlıkla gelin inş.
antalya çok sıcakkkk.
klima hep açık.

canımmm elazığlıyız biz antalyaya tatile gelicez.
ayyy çokmu sıcakkk:18:
olsun denizde serinleriz tatlım hem otellerde klimalı dimi ama.
zaten antalyada klimasız ev yoktur herhalde napcaksınız artık faturalarda kabarık gelecek ama kavrulmaktan iyidir.

iyiyim bitanem çok şükür.
evet canım tatile çıkıyoruz otelimiz göynük te.
eğer merkezi gezmeye çıkarsak muhakkak arıycam seni sende müsait olursan görüşürüz canım..
bende inan çok istiyorum seninle yüzyüze muhabbet etmeyi.

cemrem çok teşekkür ederim canım. inşallah emeklerimizin karşılığını alabiliriz. manyak oldum iki günde iyi miyim değil miyim bilmiyorum.
cervan iyi tatiller canım. benim içinde at kendini denize. bu sene bulaşık leğeninden başka su göremiycem.

baharım bitti mi mutfak.
canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun,gözyaşlarıyla başladığın tedavin inşAllah hamilelik ve sevinç gözyaşlarıyla olur.:16:
Slm kızlar yarın kontrolüm war bebişin kesesini görmeye gidicez bize dua edin bebegimin teyzeleri insallah kesemizi görmekte nasib olur cok heycanlıyım
Allahım o keseyi görmeyide, kalp atışlarını duymayıda,cinsiyetini ögrenmeyide ve en sonunda sağlıkla kuçağına almayıda nasip etsin.:emir_bebek:
merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın :16:
sende geçmiş mağdurlarındansın desene :9::9::9:
evet canım yine geldiğimden beri okuyorum.yaaaaaa sizin hiçmi işiniz güçünüz yok benim gözlerimi bozacaksınız.:37:
utandırma beni bebekim yaaaa:17::17:
giremiyorum bayaadır haklısın da ne diyeyim.
ben de seni çok özlüyorum bitanemmmm:16::16::16:
sorma attı yine şarteller saçlar dikildi yine havaya :1:
ayy evet ya hepmi bi aksilik olur.
inşallah gelir akşama canım yaa işlerimi bitiririmde rahat kafayla çıkarım yola.
denizi çok özledim zaten bitanem deniz olan yerde büyüyüpte bir sene boyunca denizi görememek çok kötü.
deniz kokusunu özledim yaaa.
buarada yarın konyada kalıcaz bitanem Mevlana kaçta kapanıyo bir bilgin var mı?
internetten baktımda 17.30 yazıyo yaz uygulaması yokmu kızzz yetişiriz inşallah.
sizlerede çoooook dua edicem bitanem.

iyi tatiller canım,güzel bşir tatil geçir.aaaa bu arada banada dua etmeyi unutma bende bu ayın sonunda tedaviye başlıyorum:5:

Back
X