Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arunam geçmiş olsun bitanemmmmmmm
operasyonun iyi geçmişya gerisini düşünme tatlım...
tedavinde hayırlısı nezamansa ozaman başlasın inş dualarımız seninle![]()
kardeşim geçmiş olsun inş tez zamanda iyileşirsin
27 ye girceksin dimi 85 doğumlusun benim gibi.inş bu doğum gününde rabbimin sana hediyesi bebişin olurbenimde 15 ağustos evlilik yıldönümüm 3 seneyi dolduruyoz inş rabbim herkesin yuvasına birlik dirlik şağlık versin inş
evet canım 27 ye gircem yaşlanıyor muyuz ne
aminnnnnnnnn bitanem rabbim sana da nasip etsin inş![]()
dr tatile çıkacak ağustos sonu tedaviye başladığım dr devam etmek istiyorum belki eylüle kalabilir bende ne yapayım tatilde olmasını çoook isterdim olmazsa rapor alacağım saçının rengini değiştirdin mi evde temizlenmiş maşallah![]()
sağol cnm çarşamba günü gördüğüm birçok arkadaşım eminim bu sayfalarda aşılama yapanlar ohs olanlar yüksek tansiyon yaşanyanlar ağlayanlar birde bebeği olmuş dr uma teşekküre gelen bir çift tüm görüntü gitti sadece bebek kaldı aklımda inşallah mevlam bu mübarek ayda hepimizin duasına karşılık verecek
evet çook yaşlısınız benim gibi 34 yaşındasınız![]()
evet canım 27 ye gircem yaşlanıyor muyuz ne
aminnnnnnnnn bitanem rabbim sana da nasip etsin inş![]()
26 ağustos canım
inş bu seneki doğum günüme bebişimle girerim![]()
cnm ekşının kralını yaşamışsın sendesabah hastaneye gittim önce partolojiye uğrıyıp smear tahlilim çıkmışmı diye öylesine sorayım dedim ve süper bir haber çıkmış ve sonuç temiz çok sevindim gerçi çıkmasada tedaviye başlıcakdım.sonra ultrasona girdim ve rahim kalınlığım iyi 5 folikül gözüküyor tedaviye başlıyabiliriz.yeni ilaçlar iğneler yazıldı fiyat listesi 1500ü rahat buluyor geçebilirde ilaçlar raporsuz olucak benim.o arada neden yeni rapor hakkkınız kullanmadınız pahalıya gelicek dediler neyse ben hemen gidip eczaneden anlaşmalı ilaçlarımı aldım parasınıda yarın götürücem.eve geldim ilacın birini içtim. eşim fiyatı pahalı buldu bakalım bende sperm çıkcakmı falan demeye başladı ordada raporunuzu kullansaydınız dediler dedim oda neden kullanmadın ben 2. amaliyatı olmam bunda kullan dedi.neyse o zmn ikimiz gidip evrakları çıkarılm dedim bu arada doktorumuda arıyorum bilgi veriyorum oda tmmm akşama çıkarın evrakları gelin dedi..arada eczaneyide aradım benim ilaçları teslim edicem rapor çıkarıp alıcam dedim eczacıda tmm dedi.eşimle çarşıya gittik koşturmaca ben nüfus dairesindeki işlemleri halledicem oda sigorta gün sayısını çıkartma a gitti.neyse o arada numara sıraları gelinceye kadar bari fotokopileri çekdireyim dedim çekdirdim para evricem çantayı bi açtım cüzdanım yok şok şok oldum benhemen cüzdanım yok kayıp kamera kayıtlarına bakılsın falan dedim güvenliğe komser falanda var kalabalık o yönden ama kamera kayıtlarından anlıyan bi kişi varmış oda cuma namazında ya onu beklicem yada eve gidip evde cüzdan arıcam eşime nasıl söyliyebilirimki bu olayı işin kötü yanı ben yarın eczacıya verceğim parayıda cüzdanıma koymuştum1000 lira vardı kredi kartı kimlik ekstra şeyler falan.neyse eve gidemem içimin rahat etmesi için kayıtları izlemem gerekli bunu biliyorum zaten eşimde beni almaya oraya gelicek bu arada vukat örneği işlemleri evraklarıda hallediyorum
)))kim ne derse valla cüzdanım kayıp işimi halledin diyom cnm sıkkın....o arada eşim arıyo hallettinmi diye bende gülüm ben cüzdanımı almayımı unuttum mu yoksa kaybettimmi bilemedim yok çantada dedim kamera kayıtlarını inceletcem dedim Allahtan telde cnmı sıkcak bişey demedi onunda canı sıkkınmış zaten işini geç bitirebilmiş sinir olmuş
))neyse nihayet adam cumadan gelebildide kayıtları oturduk 5-6 kişi ağır çekimden izliyoruz benim hareketlerimi
))şunu yaptım bunu yaptım derken çantayı hiç açmadığımı farkettik derin bir oh be çekdim...demekki evde unuttum diye sonra eşim geldi direk eve dedim, eve bi geldim odalarda cüzdan arıyorum oturma odasında bırak ben akıllı camlarda açık havalanıyor
evden nasıl çıkdığımızı bilememiştik bu tüp bebek benim aklımı başımdan aldı gitti..eczaneye gittik ilacın birini şimdi kullancağım için o ilacı 130 verdim,diğerlerini teslim ettim.hastaneye gittik bu seferde imza attçak profösör kalmamış ama Allah razı olsun doktorumdan ve görevlilerden ilgilendiler raporumu pazartesiye çıkratcaz.ellerindeki ilaçlardan borç verdiler raporu alınca geri vericem..ne zor bir gündü hayırlısı olsun bizim için...
![]()
cnmm hoşgeldin aramıza üzülme demicem ama bak burda herkesin eşinde sorun ama bi sürüde hamiş varMerhaba arkadaşlar, benimde eşim maalesefki azospermi vakalarında evlenmesen 2 ay önce öğrenmiştik fakat bu benim onunla evlenmeme engel olucak bisey degildi hala öyle ama bende her kadın gibi anne olmak istiyorum. Eşim küçüklüğünde inememiş testis op. Geçirmiş 2 kez ve 2. Sinde tek testisi alınmiş ve suanda tek yumurtalıklı bütün testleri normal birtek FSH 42 daha hicbir deneme yapmadık. Boyle sorunu olan arkadslar varmı aranızda biraz fikir almak biraz dertlesmek icin yardım bekliyorumallah isteyen herkese peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine nasip etsin...
hoşgeldin cnm öncelikle bi dr gidip herşeyi atrıntılı bişekilde öğreninmerhaba hanımlar..
ben de yeni katıldım aranıza..
bir süredir sizleri takipteyim..
ben de inşallah ekim ayında evliliğimin 2. yılını dolduracağım..
evliliğimizin 3. ayı bende hipofiz adenomu çıktı, ameliyat olacağım ayın tetkiklerini yaptırırken, mucizevi adenomum küçülmüş; hormonlarım ise normale dönmüştü..her gittiğim kadın doğum dr. anneliğe müsait oldugumu söylüyordu.. ama aylara denememize ragmen gemiyordu bebiş müjdesi.. her ay her ay kan veriyordum, acaba prolaktin mi yükseldi, adenom mu büyüdü korkusuyla.. taa ki eşim spermiogram testi yaptırana kadar..
eşimde azospermia çıktı.. ne yapacagız, nasıl bir yol izleyeeğiz bilemiyorum..
Rabbim hepimizin yar ve yardımısı olsun, sabrımızı arttırsın, dualarımızı kabul eylesin.
tatlım geçmiş olsun operasyonunevet canımıniçi çarşamba oldum ananeme geçtim şimdi geldim kanamam dışında iyiyim iğnelerde zorlanıyor musun
Günaydınnnnnnnnnnn
Güzellll bi haftasonuu geçirmenizzzzzzzz dileğiyleeeeeeee
ben kalktımm erkendennnnn evdeki işleri hallededipp yola çıkıcammmmmmm
yorucu bi gün benii bekliyooooo
aman çok kaynatmasanızzzzzz bariiiiiiiiiii:18::18:
görüşürüzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrr
Cemremmm günaydın tatlımm
ne oldu bugün kendini yorgun hisediyomuşsunnn
sıcaktandır cnm yaa inanın kolunu kladıracak hali yokkiiii![]()
cnm gerçektende kolumu kaldırasım yok
dediğin gibi sıcaktandır bende bugun zaten bayağı dinlenmeyi düşünüyorum
oh sen bugün yogunsun demek sana kolay gelsin bugün cnm dikkat et fazla sıcakta kalma![]()
günaydın bebişim git dinlen bebeğim dünde ben öyleydim gözlerim kapanıyordu misafirler gitti bende yattım tam 2 saat uyumuşum
sonra kalktım halı yıkadım yavaş yavaş bende işlerimi bitirmeliyim
halılıarı yıkamaya vermemi söyledi eşim hem yıkamak hoşuma gidiyor hemde renkleri bulanıyor halıların içime sinmiyor neyseki yavaş yavaş bitiriyorum
sende dinlen kendine gelirsin![]()
günaydın kızlarrrrrrrr
şükür ki an itibariyle geçmişi okuyup size yetiştim oh beeeeeeeee
ben iim dün kayınvaldemlerdeydim biraz geç geldim eve topiğe bakamadım
sabah sabah da şu sayfaları bitirip size yetişeyim istedim
bu gün biraz yorgun hissediyorum kendimi neden bilmem havalardan da olabilir
sanki saatlerce yatsam hiç kalkmasam istiyorum:44:
baharım saçını kestirmişsin kuaföre gitmek ii gelmiştir sefan olsunnnnnnnnn
günaydın bitanem iyi en azından bitirmişsin geçmişi okumayı
canım bazen insanın üzerinde bi ağırlık oluyor...
sıcaklarda çok fazla zaten...
sen bugün dinlen sonra aramıza bomba gibi dön tamam mı
evet canım iyi geldi artık herşey tamam geriye sadece beklemek kaldı ama bende artık beklemiyorum![]()