Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyorum,şu kalan işlerimide bitirip uyuyayım.
öpüldünüzzzz :16: :16: cansunida bana yarın mesaj mutlaka at merakta bırakma beni :16:

tmm atcam cnm ama herşeye hazır ol sonuç olumsuz da olsa yıkılma;))) iiii geceler cnm öptüm..:16:

içinden sen yıkılmada deme sakın ;)

Son düzenleme:
tabe hazırlıklı karşılıyım o ister gelsin ister gelmesin ben bekliyorum onu ;)))) fırsatları kaçırmıyorum valla :1::1::1::1: ne zmndır aklımdaydı saçımı kestirmek nasip orayaymış..

ama gerçekten süpersin o ara saç kestirmek herkesin aklına gelmez :1:
kocişin farketti mi bari :34:
yoksa enişte ameliyatı duyunca herşeyi unuttu mu :1:
inş tüm üzüntüler sıkıntılar yarın geride kalacak sizin için :16:

ama gerçekten süpersin o ara saç kestirmek herkesin aklına gelmez :1:
kocişin farketti mi bari :34:
yoksa enişte ameliyatı duyunca herşeyi unuttu mu :1:
inş tüm üzüntüler sıkıntılar yarın geride kalacak sizin için :16:

olmadık şey benim aklıma gelir demicem daha öncede orda kaşımı aldırmıştım ;)) ilk değil yani 2. ci :1::1::1:
saçım toplu ona sonradan gösterdim nasıl diye iyi diyo ;)))) kendi derdinde adam düşünceli bu gece kocam :(

sen çatlatmanı dün oldun demi bu geceden sonramı yemek yasak sana

evet canım dün akşam oldum.canım bu gece 12 den sonra herşey yasak.yanımda bir bidon su var gözüm saatte habire içiyorum.dayanamadığım tek şey o.yemekle zaten aram yok.

Son düzenleme:
olmadık şey benim aklıma gelir demicem daha öncede orda kaşımı aldırmıştım ;)) ilk değil yani 2. ci :1::1::1:
saçım toplu ona sonradan gösterdim nasıl diye iyi diyo ;)))) kendi derdinde adam düşünceli bu gece kocam :(

canım yarın o düşüncenin yerini önce sevinç gözyaşları sonra hayaller alacakkkkk allahın izniyle :16::16::16:

evet canım dün akşam oldum.canım bu gece 12 den sonra herşey yasak.yanımda bir bidon su var gözüm saate habire içiyorum.dayanamadığım tek şey o.yemekle zaten aram yok.

hadi son dakkalarını iyi değerlendir benimde suyla pek aram yokdur ama bu gibi durumlarda inat ya cnm ister...

kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu :9:

masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.

aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.

aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi:34:

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.

kızlar,durumunu gözden kaçırdığım,sevincine üzüntüsüne ortak olamadığım arkadaşım varsa özür dilerim.bu sıra çok dikkatli takip edemiyorum.:16::16::16:

kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu :9:

masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.

aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.

aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi:34:

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.

kızlar,durumunu gözden kaçırdığım,sevincine üzüntüsüne ortak olamadığım arkadaşım varsa özür dilerim.bu sıra çok dikkatli takip edemiyorum.:16::16::16:

bitanemmm önceki yazını farketmemişim ben de diyorum bu kız niye hiç bize bişey yazmıyor :1:
şimdi alıntı yapınca ozaman gördüm yazını geçmişe döndüm görmemişim :17:
canım inş yarın çok güzel geçecek hayırlısıyla yumoşların toplanacak :16:
rabbim bizede nasip etsin inş...
benim kırmızılar geciktiçe sanki hiç gelmeyecek bi süreci bekliyormuşum gibi garip bi ruh haline girdim :37:
evet canım benim durum belli oldu zaten flzask ve ulun hocayı bekliyor keratalar...
inş haftaya da bi yamuk yapmazlar :19:
dualarım seninle bitanemmmm allah yardımcınız olsun...
güzel haberlerle dön topiğimize :16::16::16:

kapanışıda ben yapayımmmmmmmmm hepinize iyi geceler tatı rüyalar kızlarrrrrrrrrr :54::54::54::54::54:

hayırlı akşamlar canım geç kaldın herkes dağıldı :1:
Bende tam çıkıyrdum özel mesajını gördüm...
Senin mesaj kutun dolu burada tatlım :34:

farkındayım geç kaldığımın ama ne yapayım annemlerden yeni geldik sonra yazılanları okuyayım derken herkes gitmiş
olsun sizlerin çok dinlenmesi lazım bebişleriniz için inşallah yarın çok güzel haberler alıcaz yarın sohbet ederiz hepinizle

farkındayım geç kaldığımın ama ne yapayım annemlerden yeni geldik sonra yazılanları okuyayım derken herkes gitmiş
olsun sizlerin çok dinlenmesi lazım bebişleriniz için inşallah yarın çok güzel haberler alıcaz yarın sohbet ederiz hepinizle

canım yarın burda ol da beraber sevinelimmmmmm...
yarın topiğimiz halaylarla dolacak inş :64:

Selam arkadaşlar ben de foruma yeni katıldım, önceleri arada bir ziyaretçi olarak takip ederdim ama fırsat bulamamıştım üyelik için.
Bu arada biz de bebek istiyoruz eşimin testlerinde sperm kalitesi iyi çıktı ama hareketlilikte zayıflık varmış. :(

herkese günaydınn
bugün güzel haberler alıp halay çekelim innşşlhhhhhhh
CANSUNİDA cnm hayırlı haberlerlegel topiğe inşllh
dualarımız seninle tatlım gülsün yüzün inşllh

Selam arkadaşlar ben de foruma yeni katıldım, önceleri arada bir ziyaretçi olarak takip ederdim ama fırsat bulamamıştım üyelik için.
Bu arada biz de bebek istiyoruz eşimin testlerinde sperm kalitesi iyi çıktı ama hareketlilikte zayıflık varmış. :(

aramıza hoşgeldin arkadaşım
ii ki üye oldun burda hepimiz birbiriyle kardeşten de öteyizzzz:16::16::16:
sperm kalitesi ii çıkıyorsa gene de şanssın yüksek cnm hareketliliği arttırmak için bitkisel kullanırsınız
zaten sperm varmış gerisi kolay cnm yani hiç olmamasından daha ii anlıcan
mesela bizim hiçççççççç spermimiz olmadı umarım hareketlilik artarda sende :emir_bebek:kavuşursun cnm:34:

günaydın canlarrrrrrrrr :71::71::71:
beni uyku tutmadı bugün çok heyecanlıyım ve umutluyum güzel haberler bekliyorum :16:
mercanımmmmmmmmm yumoşlarını teslim edip gel bitanem sabırsızlanıyorum :46:
cansunida, masal kıpır kıpır spermciklerinizi dondurup gelin halaya başlayalım :64:
allah üçünüzünde yardımcısı olsun...
rabbim yüzünüzü güldürsün inş :16::16::16:

cemremmmmmmm günaydın bitanemmmmmm nasılsınnnnnnnn :70:
bugün bizi çok heyecanlı bi gün bekliyor hazır mısın :52::52::52:

Back
X