Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlarrrrrrrrr :71::71::71:
beni uyku tutmadı bugün çok heyecanlıyım ve umutluyum güzel haberler bekliyorum :16:
mercanımmmmmmmmm yumoşlarını teslim edip gel bitanem sabırsızlanıyorum :46:
cansunida, masal kıpır kıpır spermciklerinizi dondurup gelin halaya başlayalım :64:
allah üçünüzünde yardımcısı olsun...
rabbim yüzünüzü güldürsün inş :16::16::16:

baharr, geçmişi okuyamadım. mercanın yumişleri bugün mü toplanıyor

baharr, geçmişi okuyamadım. mercanın yumişleri bugün mü toplanıyor

evet bitanemmmm mercanın bugün toplanıyor, cansunidanın yarın :46:
sizin transferler yaklaşık aynı zamanda olacak bebişlerinizi beraber bekleyeceksiniz :49::49::49:
ayrıca bugün cansunidanın ve masalın eşi m.tese olacak...
bugün topik şenlikli geçecek allahın izniyle :52::52::52:

geçmişi okumadan hemen kendimle ilgili bilgileri aktarayım...
bugün adetimin7. günü iğneleriminde 4. günü ultrasona girdim ,kan verdim...
ultrasonda 2 folikülüm 17,5 mm olmuş 3. için 10,5 dedi kaç tn var bilmem ama bende tedaviye 2 folikülle başlıcaklar büyüdüler diye...
kan sonucum içinde iyi dediler...
akşama 22;30 da çatlatmayı vurucam göbekten..
eşimi yarın sabah amaliyata alıcaklar...
benide ertesi gün yumurta toplama işlemine alıcaklar nasip olursa....
kızlar bizim için dua edin ne olur eşimin amaliyatı başarılı geçsin inş. sperm çıkar bendende içi dolu yumurta çıkar inş. lokal anesteziyle yapıcaklarmış eşimi..
bu sefer 2 yumurtayla yola çıkıyorum aslında fazla üzülmüyorum sonuçta ikimiki var tedaviyede başladım su gibi geçicek heralde şok oldum yarın eşin amaliyat olucak, çatlatmanıda yap diyince onlar,ben daha pazara kadar günümüz var sanıodum.
Allah yardımıcımız olsun şu mubarek ramazan ayında.... inş. Allah gönlümüze göre sağ sağlim akıllı evlatlar verir...AMİN.

şok şok şok, bir gün giremedim topiğe almış başınızı gitmişsiniz:)
ama hep böyle güzelliklerle gitsin. canım inşşşşşşşşşşalllah eşinden bol bol sperm çıkacak. yarında senin yumişler kaliteli kaliteli çıkacak.

şok şok şok, bir gün giremedim topiğe almış başınızı gitmişsiniz:)
ama hep böyle güzelliklerle gitsin. canım inşşşşşşşşşşalllah eşinden bol bol sperm çıkacak. yarında senin yumişler kaliteli kaliteli çıkacak.

tatlım senin nsl gidiyor yumoşların

evet bitanemmmm mercanın bugün toplanıyor, cansunidanın yarın :46:
sizin transferler yaklaşık aynı zamanda olacak bebişlerinizi beraber bekleyeceksiniz :49::49::49:
ayrıca bugün cansunidanın ve masalın eşi m.tese olacak...
bugün topik şenlikli geçecek allahın izniyle :52::52::52:

evet ya şoktayım resmen. cansunidaya çok şaşırdım. inşallah bugün cansunida, mercan, masal hepsinden güzel haberler alırız.
bugün gözümü ayırmayacağım topikten. sıkı takipteyim. biizm kızlar boş bırakmaya gelmiyor. hemen çocuk yapmaya gitmişler:)

evet ya şoktayım resmen. cansunidaya çok şaşırdım. inşallah bugün cansunida, mercan, masal hepsinden güzel haberler alırız.
bugün gözümü ayırmayacağım topikten. sıkı takipteyim. biizm kızlar boş bırakmaya gelmiyor. hemen çocuk yapmaya gitmişler:)

sen bizim topiği boşlarsan gelişmelerden bi haber olursun tabi :1:
canım cansunidaya bende çok şaşırdım iğnelerde 4. günüydü dün (adetin 4. günü başlamıştı iğnelere)...
5 aydır olmadık aksilikler çıktı tedavisi iptal oldu...
rabbim bu defa işlerini hızlandırdı :46:
başlamasıyla opuya alınması bir olacak valla :1:
evettt herkes bebiş yapmaya gitti darısı diğerlerinin başına :52::52::52:

Son düzenleme:
tatlım senin nsl gidiyor yumoşların

6-7 tane yumoş var sanırım sayı söylemedi doktor. ama hemşireye söylerken yakalayabildiklerim bunlar:) 15-19mm arası. bu akşam 11 de çatlatma iğnemi yapacağım. cumartesi sabahta toplanacak. inşallah kalitlidir hepsi, dondurulsun çok istiyorum. bebişimin kardeşleride olsun :)
evde bir bebek varken bu ilaçlar, muayaneler bir daha çok zor. kolaydan dondurulmuşlarla kardeşte yapalım.

kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu :9:

masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.

aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.

aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi:34:

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.

ay mercanım çok mutluyum sen masalım cansunida hepiniz çok mutlu olacaksınız şu mübarek günde sonrada sırayla tüm kızların hamiş haberleri gelecek 2013 nufüs patlaması yapacak bizim topik

6-7 tane yumoş var sanırım sayı söylemedi doktor. ama hemşireye söylerken yakalayabildiklerim bunlar:) 15-19mm arası. bu akşam 11 de çatlatma iğnemi yapacağım. cumartesi sabahta toplanacak. inşallah kalitlidir hepsi, dondurulsun çok istiyorum. bebişimin kardeşleride olsun :)
evde bir bebek varken bu ilaçlar, muayaneler bir daha çok zor. kolaydan dondurulmuşlarla kardeşte yapalım.

ay maşallah seninde opuna birşey kalmadı 3 beş gün sonra bebişin karnında :nazar::nazar::nazar:inşallah cnm hepsi kaliteli olacak

sen bizim topiği boşlarsan gelişmelerden bi haber olursun tabi :1:
canım cansunidaya bende çok şaşırdım iğnelerde 4. günüydü dün (adetin 4. günü başlamıştı iğnelere)...
5 aydır olmadık aksilikler çıktı tedavisi iptal oldu...
rabbim bu defa işlerini hızlandırdı :46:
başlamasıyla opuya alınması bir olacak valla :1:
evettt herkes bebiş yapmaya gittik darısı diğerlerinin başına :52::52::52:

doğru söylüyorsun canım. dün giremedim. sabah umuta gittim 10 gibi işim bitti. ama anadolu yakasında öğleden sonrada toplantım vardı. gittim öğlene kadar öğretmen evinin karşısında bir pastanede oturdum tek başıma ve senin kırmızıları baya andım:) zamanında gelselerdi şimdi baharla oturuyor olacaktım diye.
işe dönmem saat 3 ü buldu.
burada işlerim aksadı tabi. bir ara diğer topiğe yumoşların toplanacağını yazıp çıktım. okuyamadım hiç.

ay maşallah seninde opuna birşey kalmadı 3 beş gün sonra bebişin karnında :nazar::nazar::nazar:inşallah cnm hepsi kaliteli olacak

ay inşallah. haftaya salı veya çarşamba hamileyimmmmmmmmmmmmmm

hehehe aradan şu kelimeyide çıkardım. inşallah ağustosun ilk haftası gerçekten yazmakta nasip olur.

doğru söylüyorsun canım. dün giremedim. sabah umuta gittim 10 gibi işim bitti. ama anadolu yakasında öğleden sonrada toplantım vardı. gittim öğlene kadar öğretmen evinin karşısında bir pastanede oturdum tek başıma ve senin kırmızıları baya andım:) zamanında gelselerdi şimdi baharla oturuyor olacaktım diye.
işe dönmem saat 3 ü buldu.
burada işlerim aksadı tabi. bir ara diğer topiğe yumoşların toplanacağını yazıp çıktım. okuyamadım hiç.

ahhh bitanemmmmm yaaa bu kırmızılar çok büyük yamuk yaptılar bana :1:
dün senin diğer topikteki yazını okuyunca "arkadaşımla vakit geçiremeden onun tedavisi bitiyor" diye geçirdim içimden...
hayırlısı artık nediyeyim görüyorsun hala bekliyorum...
canım senin için yorucu oldu iki yaka arasında gelip gitmek ama içine sinen merkez ve drda oldu tedavin...
bu herşeye değer heralde...
canım ben diğer topikte yazını bizim topikteki arkadaşlara yazmıştım zaten cumartesi yumoşlarının toplanacağını :34:
inş herşey yolunda gider...
hem bebişine kavuşursun hem diğer bebişlerini dondurup daha sonra onlarada kavuşursun :16::16::16:

baharcım nsln belirti var mı temizlikte bitmişti maşallah neler yapıyorsun

canım kasıklarımda hareketlenme var sabahta baya bi sancım oldu geliyor sandım...
ama hala lekelenme bile yok...
baya bi moralim bozulmuş strese girmiştim...
dün ulun hocayla görüşmek için merkezi aradım hoca izindeymiş pazartesi gelecekmiş...
rahatladım sonra demekki benim kırmızılar ulun hocayı bekliyor diye :1:
inş pazartesiye başlarım dua ediyorum öyle :31:
bişey yaptığımda yok evde pinekleyip duruyorum işte...

Son düzenleme:
ahhh bitanemmmmm yaaa bu kırmızılar çok büyük yamuk yaptılar bana :1:
dün senin diğer topikteki yazını okuyunca "arkadaşımla vakit geçiremeden onun tedavisi bitiyor" diye geçirdim içimden...
hayırlısı artık nediyeyim görüyorsun hala bekliyorum...
canım senin için yorucu oldu iki yaka arasında gelip gitmek ama içine sinen merkez ve drda oldu tedavin...
bu herşeye değer heralde...
canım ben diğer topikte yazını bizim topikteki arkadaşlara yazmıştım zaten cumartesi yumoşlarının toplanacağını :34:
inş herşey yolunda gider...
hem bebişine kavuşursun hem diğer bebişlerini dondurup daha sonra onlarada kavuşursun :16::16::16:

seninle denk gelelim diye çok istedim ama kısmet inşallah yine ayarlarız. bir süre daha bir ayağın istanbulda olacak.
başta çok tereddüt etmiştim uzak diye ama inan tedaviye başlayınca hiç zor gelmedi. o iğneler bile sevimli geldi gözüme.
herşey bebiş için

canım kasıklarımda hareketlenme var sabahta baya bi sancım oldu geliyor sandım...
dün ulun hocayla görüşmek için merkezi aradım hoca izindeymiş pazartesi gelecekmiş...

senin kırmızılar işini biliyor. bak gününde gelseydi doktorun olmayacaktı. belki kalında soru işaretleri kalacaktı.
haftaya ulun hoca ile birlikte başlarsın tedaviye artık

evet cnm ulun hoca izindeydi süleyman hoca seninkini yetiştirir öyle çıkarım tatile dedi:9:bayramda çıkacak benim sat 3 ağustos ama anestezi geciktiriyormuş nasip yetişmezsem hocamı bekliyeceğim eylüle kalır yakın gelecek demek bu akşamüstü ya da sabah gelir

seninle denk gelelim diye çok istedim ama kısmet inşallah yine ayarlarız. bir süre daha bir ayağın istanbulda olacak.
başta çok tereddüt etmiştim uzak diye ama inan tedaviye başlayınca hiç zor gelmedi. o iğneler bile sevimli geldi gözüme.
herşey bebiş için

inş canım benim dediğin gibi yine gelir gideriz istanbula :70:
insanın içine sinen biyerde tedaviye başlaması çok önemli...
allahın izniyle bi de bebişine :49: kavuşursannnnnnnnnnnn :52::52::52:

senin kırmızılar işini biliyor. bak gününde gelseydi doktorun olmayacaktı. belki kalında soru işaretleri kalacaktı.
haftaya ulun hoca ile birlikte başlarsın tedaviye artık

evet canım dün merkezle görüştükten sonra rahatladım zaten...
süleyman hocada çok iyi bi dr ama ulun hocayla başladığım için onunla devam etmek isterim tabi..
eğer pazartesi gelseydi nerdeyse iğnelerim bitmek üzereyken gelecekti ulun hoca...
hayırlısı böyleymiş inş daha da bekletmezler beni :1:

Back
X