Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzel haberlerle dönsün eşin eve canım benim :70:
öğleden sonra çıkar sonuçlar heralde...

inş cnm aradım hala bekliyormuş..
aklımızda yoktu ben git ramazan girmeden dedim bakarız dedi..
dün aradı randevu alda test vereyim diye bu mübarak günde inş güzel haberler veririm size

günaydın cnm temizlik bitmiş eline sağlık tertemiz olmuştur her yer..

evet canım temizlik bitti son olarak boya yapıp beklemeye başlıycam bebişimin gelmesini gerçi 8 senedir bekliyorum ama bu sene gelsin artık çok ayıp oluyor :9::9::9::9::9:
Canım senin eşininde sonucunu bekliyormuşsunuz inşallah dediğin gibi sana ramazan ayı bereket ve mutlulukla gelir eşinde bir sürü sperm çıkar

kızlar malesef sonuç 0 :( :14::14:
ben güzel haber veremedim inş arkadaşlardan güzel heberler alırız..

evet canım temizlik bitti son olarak boya yapıp beklemeye başlıycam bebişimin gelmesini gerçi 8 senedir bekliyorum ama bu sene gelsin artık çok ayıp oluyor :9::9::9::9::9:
Canım senin eşininde sonucunu bekliyormuşsunuz inşallah dediğin gibi sana ramazan ayı bereket ve mutlulukla gelir eşinde bir sürü sperm çıkar

inş bebişine bu sene kavuşursun cnm..
amin inş güzel bir ramazan geçiririz hep birlikte.
sonuç sıfır yine olmadı..

rabbim şu ramazanlar hürmetine hepimize :emir_bebek:nasip etsinnnnnnnn

bugün güzel bi gün olsun cnm bu günden sonrada sana bana ve diğer tedaviye başlayacaklara nasip etsin :emir_bebek:bebişimiziiiiiiiiii
sen nasılssın cnm insan sanki kendi eşi ameliyat oluyo gibi heyecan yapıyo rabbim güldürsün onların yüzünüüüüüü:16:
amin canım bugün çok heyecanlıyım gidip gidip geliyorum bilgisayarın başına inşAllah bu mubarek günlerde güzel haberler beşbeşe gelir.
merhaba kızlar nasılsınız:16:
ben iyiyim Allaha şükür bugün eşim sperm analizine gitti kızılaya
inş güzel haberler alırım dua edin bana ne olurr...
bu mübarek günlerde yüzümüz gülse keşke

günaydın cnm iyiyim sen nasılsın ??
amin inş güzel haberler almaya alıştık hep böyle devam eder..
canım sakın üzülme bizde sizin gibi o tahlil kağıdında hep sıfırları gördük bak şimdi üç beş tanede olsa çıkıyor Allahım sizlerede çok bekletmeden nasip etsin kavuştursun yavrunuza.
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın ??
topik kalabalıklaşmaya başladı heyecanla güzel sonuçları bekliyoruz :21::21::21:
bu heyecanlı bekleyişin sonu ne olur Allahım güzel haberler ve halaylar olsun bizde tedaviye moralimiz yerinde başlıyalım.
cnm sonuçlar 12 de çıkcak demişti ama hala aramadı..

kızlar malesef sonuç 0 :( :14::14:
ben güzel haber veremedim inş arkadaşlardan güzel heberler alırız..

canım üzme kendini biz bu sonuçu çok bekledik. Allah sizi fazla bekletmeden o spermçikleri size yetecek kadarda olsa göstersin.

canlar biliyorsunuz ben hala adet olamadım bugün 36. gün...
ulun hocaya mail atmıştım "hocam ne yapmalıyım adet olmayı mı beklemeliyim yoksa adet söktürücü falan mı önerirsiniz" diye...
ulun hocada tarlusal tablet önermiş 4 gün kullandıktan sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım...
sevindim bu duruma yaaa çok canım sıkılıyordu iyi ki bekleyelim demedi çünkü benim kırmızılar aşırı nazlı çıktılar :9::9::9:
inş hayırlısıyla haftaya bende başlarım tedavime :16::16::16:

amin canım bugün çok heyecanlıyım gidip gidip geliyorum bilgisayarın başına inşAllah bu mubarek günlerde güzel haberler beşbeşe gelir.

canım sakın üzülme bizde sizin gibi o tahlil kağıdında hep sıfırları gördük bak şimdi üç beş tanede olsa çıkıyor Allahım sizlerede çok bekletmeden nasip etsin kavuştursun yavrunuza.

bu heyecanlı bekleyişin sonu ne olur Allahım güzel haberler ve halaylar olsun bizde tedaviye moralimiz yerinde başlıyalım.

canım üzme kendini biz bu sonuçu çok bekledik. Allah sizi fazla bekletmeden o spermçikleri size yetecek kadarda olsa göstersin.

inş cnm sizin problem neydi kaç sene sonra sperm çıkmaya başladı?
ramazana yorgun bitkin girmekde varmış hayırlısı olsun daha vakti değil demekki..

canım inşallah bir dahakinde çıkar. moral bozup yıkılmak yok. biz göreceğiz o spermleri

aminn inş bidahakine görürüz ama hiç ümidim yok :(
canınızı sıktım sizide üzdüm kusura bakmayın beni tek anlayan sizsiniz başka kmseye söyleyemiyrum ..

inş bebişine bu sene kavuşursun cnm..
Amin inş güzel bir ramazan geçiririz hep birlikte.
Sonuç sıfır yine olmadı..
amin canım inşallah allah razı olsun
inş nasip eder rabbim dualarımı kabul eder..
çok yıpratıyo zor çok zor allah kimseye yaşatmasın..

canım sıkma canını biz 8 senedir sıfırı görüyoruz inşallah rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek
bizim durumumuz ağır olduğu için mucizeler bekleyemeyiz sihirli değnekte yok elimizde rabbimin izniyle herşey düzelir birgün
inşallah bugün olmasada en yakın zamanda rabbim bizlerin eşlerinde sperm çıkmasını ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin

inş cnm sizin problem neydi kaç sene sonra sperm çıkmaya başladı?
ramazana yorgun bitkin girmekde varmış hayırlısı olsun daha vakti değil demekki..

canım bizdeki sorun inmemiş testis yani geç indirilmiş 8 yaşlarında falan.bizde 400 bin kadar çıkış vardı üç yıllık evliyken falan para yok pul yok tüp yaptıramadık.daha sonra bir yıl kadar sonra tedavi olalım dedik bir spern tahlili yaptırdıkki dünya başimiza yıkıldı. o koca bir sıfır 2010 da da m.tese oldu eşim yine sifır geçen yıldan beridin bir iki bazen üç beş çıkıyor .geçen sene ramazan ayında tüp. b. denedik üç emriyomuz oldu ikisi birinci kalite ama tutmadı haftaya tekrar deniycez Allah yardımcımız olsun sizleride bu aşamalara gelmeyi sonrada anne baba olmayı nasip etsin.:29:

ulun hocaya mail atmıştım "hocam ne yapmalıyım adet olmayı mı beklemeliyim yoksa adet söktürücü falan mı önerirsiniz" diye...
ulun hocada tarlusal tablet önermiş 4 gün kullandıktan sonra 1 hafta içinde adet olacakmışım...
sevindim bu duruma yaaa çok canım sıkılıyordu iyi ki bekleyelim demedi çünkü benim kırmızılar aşırı nazlı çıktılar :9::9::9:

HADİ CANIM GÖZÜN AYDIN MADEM KENDİLİKLERİNDEN GELMEDİLER BİZ GETİRTMESİNİ BİLİRİZ KERETALARI DEĞİLMİ:9::9::9::9::9::9::9::9:
BİZİM ELİMİZDEN KİMSE KURTULAMAZ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar daha fazla bekliyemiycem arık gelince halayımı çekerim
bugün ramazan ayına girmeden son bir parti yapıcaz komşularla :56::56::56::56::9::9::9::9:

amin canım inşallah allah razı olsun

canım sıkma canını biz 8 senedir sıfırı görüyoruz inşallah rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek
bizim durumumuz ağır olduğu için mucizeler bekleyemeyiz sihirli değnekte yok elimizde rabbimin izniyle herşey düzelir birgün
inşallah bugün olmasada en yakın zamanda rabbim bizlerin eşlerinde sperm çıkmasını ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin

6 aydır iğne kullanıyordu iğneler bitti faydası olmamış..
dile kolay hergün iğne yemekde hiç kolay değil..
çektiğimiz yanımıza kar kaldı maddi manevi.
tese olun tekrar demişler eşim tese olmak istemiyor benimkine narkoz pek etki etmiyor diri diri kesmişler..
korkuyor..
neyse zaten beklenen bir sonuçtu üzülmüyrum ben her durumda bunu nasıl atlatırım diye bakarım olaya
kolay kolay pes etmem yine pes etmiyeceğim asla sonuna kadar şavaşırım..
daha yaşım genç bizim elimizden bu kadarı geliyor çare aramak kim isterki ama kaderimiz buymuş Rabbim böyle istemiş..

cnm seninde güzel haberlerini alcaz halayını çekcez:16:
sen herşeyin en iyilerine layıksın mücadeleci arkadaşım benim
inş bebişlerde anneleri gibi azimli olur hem yolda hemde dünyada seni üzmezler..

canım bizdeki sorun inmemiş testis yani geç indirilmiş 8 yaşlarında falan.bizde 400 bin kadar çıkış vardı üç yıllık evliyken falan para yok pul yok tüp yaptıramadık.daha sonra bir yıl kadar sonra tedavi olalım dedik bir spern tahlili yaptırdıkki dünya başimiza yıkıldı. o koca bir sıfır 2010 da da m.tese oldu eşim yine sifır geçen yıldan beridin bir iki bazen üç beş çıkıyor .geçen sene ramazan ayında tüp. b. denedik üç emriyomuz oldu ikisi birinci kalite ama tutmadı haftaya tekrar deniycez Allah yardımcımız olsun sizleride bu aşamalara gelmeyi sonrada anne baba olmayı nasip etsin.:29:

cnm sperm varya en zoru atlatmışsınız..
bende bu aşamalara gelebilsem keşke..
amiiin dualarımız kabul olur ve bebişlerimize kavuşuruz inş..

Back
X