Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şakasına bile tahammülü yok adamın bide öyle bişey yapsam elinden kurtulamam valla :60::60::60::60::60:

bebeğim seninki dinleniyor mu ?olsun canım en yakın zamanda sende eşinle felekten birgün yaşarsın bırak dinlensin:9::9::9::9:
biliyormusun birgün su içiyorum eşim beni kızdırdı bende su yok sandım eşime doğru döktüm hiç birşey demedi aslında çok kızar böyle şeylere
neyse aradan yarım saat geçti beni odaya çağırdı bir kova su hazırlamış bana çaktırmadan kovayı başımdan aşağı döktü hem ben hem oda mahvoldu sonra annesine kaçtı:9::9::9::9::9::9::9::9:

şakasına bile tahammülü yok adamın bide öyle bişey yapsam elinden kurtulamam valla :60::60::60::60::60:

bebeğim seninki dinleniyor mu ?olsun canım en yakın zamanda sende eşinle felekten birgün yaşarsın bırak dinlensin:9::9::9::9:
biliyormusun birgün su içiyorum eşim beni kızdırdı bende su yok sandım eşime doğru döktüm hiç birşey demedi aslında çok kızar böyle şeylere
neyse aradan yarım saat geçti beni odaya çağırdı bir kova su hazırlamış bana çaktırmadan kovayı başımdan aşağı döktü hem ben hem oda mahvoldu sonra annesine kaçtı:9::9::9::9::9::9::9::9:

evet yaaa bende olsaydım keşke yanlarında onlar sahilde keyif yaptı bende evde pinekledim haksızlık bu :84:
ancak şakasını yapabiliyorrum daha tatlım uygulamaya geçemedim daha :9::9::9:
öyle bişey yapsam elinden kurtulamam valla :60::60::60:
bazen kalkmayınca bak su geliyor dememle adam ayağa fırlıyor bana böyle şaka yapma diye :1:

Ayy yok cnm tabiiiiiii öyle bişeyy olabilirmii
bende yapamam hayatta kimbilir neler yapar bana :18:

canım bu dua konusuna bi açıklık getirelim...
tamam karar verdik teheccüd namaz kılıcaz ve 7 gün sürecek...
peki ne diye dua edicez bunun duasının toplu yapılması lazım...
yani bi hafta birine bi hafta birine olmaz...
hem çok uzun sürer hem herkes hergece her gece kalkamaz...
bu namaza bu gece başlayacaksan katılacak arkadaşlar isimlerini versin...
duamızı toplu olarak yapıp 7 gün sürdürelim sonrada başka duaya geçeriz...
öylesi mantıklı değil mi :34:

canım tabiki bu mümkün değil dediğin gibi toplu yapılacak
ben zaten yapıcam rabbim nasip ederse ve niyetim belli herkes için isimleriyle dua edicem
canım sen daha önce bana isim listesi göndermiştin belki başka arkadaşlarda katılmıştır
sonuçta dua ağacı kimin ismi yazılırsa o kadar güzel olur hem benim duam başkalarının sayesinde daha değerli olacaktır
inşallah sana zahmet bana bildiğin bütün arkadaşların ismini yazabilirmisin
aynı zamanda yapacak arkadaşlarda isterlerse yaz canım yada burdan açıktan yaz nikelarıyla isteyen herkes namazında zikir etsin Allah rızası için

Son düzenleme:
aslında haklısın bahar :9 saçma şeyler yapacaklarına yüreklerini müzikle dökmüşler . şükredelim benim kocişimde bir tane fikrim değişti. zaten yazık 4 aydır yemeklerimi o yapıyor. sonra mutfağı toplamak zor olsada bişeyler yaptığını görmek mutlu ediyor beni :). mutfağı toplarkende üst dolaplara o yerleştiriyor herşeyi. seviyorum ben o kacaman adamı :)

evet canım benim şükredelim halimize :16:
neler duyup okuyoruz...
aşkım hep yardımcıdır bana saolsun...
benim eşimde mutfakta çok yardım eder bana...
şansıma benimki çok titizdir tertemiz bırakır mutfağı...
hamiş olunca rahat edicem :1:

yaaa akşam akşam krize soktun beni :9::9::9::9::9:
demek bi kova suyla öcünü aldı sonrada annesine kaçtı :60::60::60::60::60::60::60:

canım tabiki bu mümkün değil dediğin gibi toplu yapılacak
ben zaten yapıcam rabbim nasip ederse ve niyetim belli herkes için isimleriyle dua edicem
canım sen daha önce bana isim listesi göndermiştin belki başka arkadaşlarda katılmıştır
sonuçta dua ağacı kimin ismi yazılırsa o kadar güzel olur hem benim duam başkalarının sayesinde daha değerli olacaktır
inşallah sana zahmet bana bildiğin bütün arkadaşların ismini yazabilirmisin
aynı zamanda yapacak arkadaşlarda isterlerse yaz canım yada burdan açıktan yaz nikelarıyla isteyen herkes namazında zikir etsin Allah rızası için

aklın yolu birdir tatlım :1:
en mantıklısı bu zaten...
canım ben esma16 ya umreye giderken tüm arkadaşların hem isimlerini hem nicklerini yazıp gönderdim...
hazır var yani okuyacak arkadaşlara ben o isimleri göndereyim 69 kişi var...
herkes nasiplensin bu duadan :16::16::16:

Canım benim Allah razı olsun sendenn bu duayı bizimle paylaştınnnn
Allah kabul etsinn inşALLAH

canım benim allah razı olsun sendenn bu duayı bizimle paylaştınnnn
allah kabul etsinn inşallah

allah hepinizden razı olsun dedim ya ben sizlerin duasıyla ayaktayım diye her düştüğümde benim için dua eden arkadaşlarımdan nasıl saklayabilirim ki
rabbim inşallah hepimizin gönlünün muradını vericektir bu güzel günlerin ve edilen duaların hürmetine bahar bebeğim ben şimdi çıkıyorum namaza kalkınca
isimlere bakmak için(saat 2 de) tekrar gelicem bir sorun olursa o zaman yine burada olursanız yazışırız hayırlı akşamlar :54::54::54::54::54::54::54:

vck sana zahmet namazı tüm ayrıntılarıyla yazar mısın listenin altına ekleyelim :17:
kusura bakma baya yorduk seni bugün, bunlar sana :71:

*BAHAR
*FLAZSK
*VCK

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin kızlar :34:

vck sana zahmet namazı tüm ayrıntılarıyla yazar mısın listenin altına ekleyelim :17:
kusura bakma baya yorduk seni bugün, bunlar sana :71:

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.

Hazır söz geceden açılmışken, geceleyin dileklerin kabul edildiği bir saatle ilgili bir hadîsi de buraya almadan geçmeyelim. Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZINI KILDIKTAN SONRA ELLER YANDAYKENNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN (HAKKIMDA HAYIRLISIYSA BEBEĞİM OLSUN VS.)DENİLİR VE ALLAH'U EKBER DENİLİP ELLER BAĞLANIR HİÇ BİR SURE OKUMADAN ELİNDE TESBİHLE 100KERE BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM DENİR.SONRA RÜKUYA ERİLİNCE TEKRAR 100KERE BESMELE ÇEKİLİR.SONRA SECDEDE 100 KERE OKUNUR DAHA SONRA OTURUNCA TEKRAR 100KERE OKUNUR.TEKRAR SECDEYE VARILIR 100KERE OKUNUR TEKRAR AYAĞA KALKILIR VE 100KERE OKUNUR TEKRAR RÜKUDA 100 KERE OKUNUR EN SONUNCUDA SECDEDE 86 TANE OKUNUR VE NAMAZ BİTTİKTEN SONRA TEKRAR NİYETİNİ ALLAH'A NİYAZ EDERSİN DUANIN KABUL OLDUĞUNU İÇİNE GELEN HUŞU AĞLAMA VE ÜRPERTİYLE ANLAYABİLİRSİN BU GENELDE SON GÜN OLABİLECEĞİ GİBİ İLK GÜNDEN BELİRTİDE OLABİLİR.ANLAŞILMAYAN BİRŞEY OLURSA YİNE SORABİLİRSİNİZ KUSURA BAKMAYIN BELKİDE BEN BİLDİĞİM İÇİN SİZE TAM ANLATAMAMIŞIMDIR GEREKİRSE ANLAMANIZ İÇİN BİN KERE DE ANLATABİLİRİM:34::34::34:

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.

Hazır söz geceden açılmışken, geceleyin dileklerin kabul edildiği bir saatle ilgili bir hadîsi de buraya almadan geçmeyelim. Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZINI KILDIKTAN SONRA ELLER YANDAYKENNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN (HAKKIMDA HAYIRLISIYSA BEBEĞİM OLSUN VS.)DENİLİR VE ALLAH'U EKBER DENİLİP ELLER BAĞLANIR HİÇ BİR SURE OKUMADAN ELİNDE TESBİHLE 100KERE BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM DENİR.SONRA RÜKUYA ERİLİNCE TEKRAR 100KERE BESMELE ÇEKİLİR.SONRA SECDEDE 100 KERE OKUNUR DAHA SONRA OTURUNCA TEKRAR 100KERE OKUNUR.TEKRAR SECDEYE VARILIR 100KERE OKUNUR TEKRAR AYAĞA KALKILIR VE 100KERE OKUNUR TEKRAR RÜKUDA 100 KERE OKUNUR EN SONUNCUDA SECDEDE 86 TANE OKUNUR VE NAMAZ BİTTİKTEN SONRA TEKRAR NİYETİNİ ALLAH'A NİYAZ EDERSİN DUANIN KABUL OLDUĞUNU İÇİNE GELEN HUŞU AĞLAMA VE ÜRPERTİYLE ANLAYABİLİRSİN BU GENELDE SON GÜN OLABİLECEĞİ GİBİ İLK GÜNDEN BELİRTİDE OLABİLİR.ANLAŞILMAYAN BİRŞEY OLURSA YİNE SORABİLİRSİNİZ KUSURA BAKMAYIN BELKİDE BEN BİLDİĞİM İÇİN SİZE TAM ANLATAMAMIŞIMDIR GEREKİRSE ANLAMANIZ İÇİN BİN KERE DE ANLATABİLİRİM:34::34::34:

tamam canım çok saol bukadar ayrıntılı yazmak diğer arkadaşlar içinde kolaylık olacaktır...
size göndereceğim 69 arkadaşın ismini en son hepsi bittikten sonra niyetimizi tekrarlarken bu arkadaşlarında isimlerini söyleyip onlar içinde toplu dua edicez dimi ??

flzask canım sana isimleri gönderdim onların içine esma16yıda dahil et olur mu ??
direk ona gönderdiğim isimleri kopyaladım ya onu eklemeden göndermişim sana...

Back
X