Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim şükür. mukabele,namaz,ibadetle geçiyor canım.
anlıcan dolu dolu bir ramazan geçiyor. ALLAh inş dualarımızı kabul eder.
eşimle gece tesbih namazını kıldık.hepinize dua ettik.ALLAh kabul etsin inş.
çooook sıcak ama. akşam üzeri dilim dışarda geziyorum valla.........
Allha kimseyi açlık susuzlukla terbiye etmesin ya...
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inan. sabahı iple çekiyorum sizden haber alayım diye.
canlar aaumutla konuştum transferi gerçekleşmiş salı günü
3. gün 1. kalite embriyo transferi olmuş...
2 embriyosuda 5. güne kalmışlar ve onlarda 1. kaliteymiş dondurmuşlar...
5 ağustos test tarihiymiş inş hamiş haberini alırız arkadaşımızın
dualarınızı eksik etmeyin canlar...
çok sevindim
ahhhhhhhhh hamiş haberinide 5 ağustosta halaylar çekerek kutlarızzzzzzzz
darısı sana flaszk a olsun cnm![]()
çok sevindim
ahhhhhhhhh hamiş haberinide 5 ağustosta halaylar çekerek kutlarızzzzzzzz
darısı sana flaszk a olsun cnm![]()
bende iyiyim canım keyfim yerinde...
bol bol dinleniyorum canım başka yaptığımız bişey yok şimdilik...
evet tatlım 2. iğnemi yaptım...
ben 2,30 da yapacaktım kociş heyecan yaptı illa 2 de yap diye
bende 2 de yaptım herşey yolunda şükür
amin bitanem sen nasılsın nasıl geçiyor zaman![]()
canlarım ben geldim nasılsınız özledim sizleri giremedim gene bikaç gündür topiğe
girmeye niyet ediyorum bi engel çıkıyo
çok şükür bugün nasip oldu
baharcım seni merak ediyorum daha geçmişe bakmadım
tedavine başladın mı başlamışsın gibi geliyo çünkü nickinin altındaki yazını değiştirmişsin.
başladıysan tedavine canım Rabbim yardımcınız olsun ve sonunu güzel eylesin.
ben de evdeydim bi değişiklik yok orucumu tutuyorum elhamdülillah
günler öyle geçiyo.
aaumutcuğumun da transferi olmuş inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım
minikgelin senin de pazartesi olcakmış hayırlısyla inşallah mu sefer herşey güzel olur canım,bebişin seninle olur.
hadi tekrar hayırlı olsun canım gözün aydın.
hayirli günler kizlar. rabbim yaptigimiz ibadetleri tuttugumuz oruclari , ettigimiz dulari kabul etsin insallah.
bahar ve flzask tedavileriniz hayirli olsun.sonunda basladiniz cok sevindim. rabbim bu mubarek günlerin hatrina beklerinize kavustursun sizleri sonrada bizleri insallah.
minikgelin ve mercancim sizdende müjdeli haberler bekliyorum.
hayirli günler kizlar. rabbim yaptigimiz ibadetleri tuttugumuz oruclari , ettigimiz dulari kabul etsin insallah.
bahar ve flzask tedavileriniz hayirli olsun.sonunda basladiniz cok sevindim. rabbim bu mubarek günlerin hatrina beklerinize kavustursun sizleri sonrada bizleri insallah.
minikgelin ve mercancim sizdende müjdeli haberler bekliyorum.
hasretcim canım özlettin kendini
saol tatlım sonunda başlayabildim
aminnnnnnnnnn inş bitanemmm en büyük mutluluğum bu mübarek ayda tedavimin olması zaten...
inş rabbim mucizemizi nasip eder bize![]()
AMİNNNNNNNNNNNN
sağol cnm başladım tekrardan inş. sonu güzel olurrrr...![]()
size şunu söylemek isterim tabiiki erkek kadını kadın erkeği hiç bir zaman çözemezzz ama sunu belirtmek istiyorum
biz öncelikle illahi çocugumuz olsun diye eşlerimize baskı yapmıyoruz keza hep kkonuşarak anlaşmayı seçiyoruz
ama dediğiniz gibi erkek bazen vuırdum duymaz olunca kadın sanki tek çabalayan benim o istemiyor gibi algılıyıoruz
bizler evlenirken hastalıkta ve sağlıkta diye evlendik evet çocuk tabiki istedik ama olmayınca boşanalım bırakalım demedik
empatii yapıp davranmayı seçtik ama unutmayın ki erkeke kadında sorun olunca bi noktadan sonra ayrılmayı seçebiliyo ama kadun sonuna kadar direniyo yuvası için
kadın ne düşünüyo şunu allhım akıl vermiş kullarına kulansın diye
bizlerde tedavi yönlerini uygulamak işstedik baskımız sadece bu y üzden dir
biz çoxuğumuz olsun diye değil mutlu bi çekirdek aile olalaım diye ,annelik duygusunu tadalım diye,gelecek nesillere akıllı,saygılı evlatlar yetiştirelim diye istiyoruzz
kaderde yoksa amenna ama tedavileri denemeden olmnuyo boşver demek bize ağır geliyo bizim sadece çabamız eşlerimizi kırmadan onları üzmeden tedavilere bakamk
bu yazıyı kim yazdı bilmiyorum ama eleştirmek çok kolay sanki biz kocalarımızı yargılıyoruz sizde bizi yargılıyosunuz.
evet kötü bir durum ama burda bir çok arkadaşımız hamile eşleri azospermi ve hamileler..
bu yollardan geçtiler dikenli zorlu acı dolu yollardan geçmeye çalışan çabalayan arkadaşlarımızda var. yani herkes herşeyin farkındaaaa
bizim için hayat eşlerimiz azo olduktan sonra başlamadı biz çoğu cümleleri çoğu olaylar için kurduk ve yolumuza devam ettik ve halada yolumuza devam etmeye çalışıyoruz.
evet insanız ve güçsüzüz hiçbirimizin elinde sihirli bir deynek yok yıkılıyoruz yılıyoruz acı çekiyoruz ama hergün yeniden ayağa kalkıyoruz..
bize neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ki biz herşeyi acı acı yaşıyoruz ama yinede çok saolun ..
biz kocalarımızı canımızdan çok seviyoruz sevmesek niye bu kadar uğraşalım ki ..
çocuğu olupta birbirlerini boynuzlayan saygısızca hayat yaşayan insanlar var elbette başımıza ne gelir bilmeyiz ama hiç kimsenin pes etmeye niyeti yok biz insanca mutlu bir hayat yaşamak istiyoruz ve buna inanıyoruz.
sabır bunumu demek istediz..evet anlayışlı olalım kimse kimseyi zorlamasın çocuk için evlenilmez.biz zaten bunların farkındayız. ha bide şunlarıda söylemeden edemiyecem burdaki kadınların çoğu çalışıyor ekonomik özgürlükleri elinde ve bu hastalığı karı koca üstleniyor para umurlarında bile değil kimse kocasından para beklemiyor bu evlilikler sevgiyle ayakta duruyor.
canım denemekten ne çıkar inş dedikleri gibi spermcikler birikirde "bizi bulun bizi bulun" diye kıpırdarlar
allah yüzünüzü güldürsün canım benim
inş eşinde ikna olmuştur çocuk yurduna gitmeye...
canlarım ben geldim nasılsınız özledim sizleri giremedim gene bikaç gündür topiğe
girmeye niyet ediyorum bi engel çıkıyo
çok şükür bugün nasip oldu
baharcım seni merak ediyorum daha geçmişe bakmadım
tedavine başladın mı başlamışsın gibi geliyo çünkü nickinin altındaki yazını değiştirmişsin.
başladıysan tedavine canım Rabbim yardımcınız olsun ve sonunu güzel eylesin.
ben de evdeydim bi değişiklik yok orucumu tutuyorum elhamdülillah
günler öyle geçiyo.
aaumutcuğumun da transferi olmuş inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım
minikgelin senin de pazartesi olcakmış hayırlısyla inşallah mu sefer herşey güzel olur canım,bebişin seninle olur.