Sn. H. E. Sonuçları gördüm. Artık tüp bebeğe geçebiliriz. Eylül ayında yapalım. Eylül ayında eşinizin adetinin 2. günü Ankara Ünivrsitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Üreme Sağlığı Merkezine gelirsiniz. Tüp bebek işlemlerine başalrız. Orada Doç. Dr. Batuhan Özmen eşinizin hazırlığını yapacak. Kenidisiyle de konuşabilirsiniz (İsterseniz 0532 412 9661'den kendisini şimdi de arayabilirsiniz). Tüp bebeği kurumnuz karşılar. Ama TESE'nizi yine özel bir hastanede yapabileceğim (Hastaneye toplam 2000 TL ödüyorsunuz). Tüp bebek ödemesi için gerekli evrakları 0312 5956815'den öğrenebilirsiniz. O zaman zaten sizinle görüşeceğiz de. İğneleri bulana kadar Testojel adlı jelden sabahları 1 tane sürseniz de olur. İğne ne zaman bulursanız, jeli bırakır iğneye devam edersiniz.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
KIZLAR BİZE İLK DEFA TESTJELİ ÖNERMİŞ HOCA ÇOK ŞAŞIRDIM
HEM GEÇEN AY ÇIKAN ELONGELERLE TÜP DENERİZ DEMİŞTİ ŞİMDİ ÖZEL MERKEZDE MİKRO TESE DİYOR
KAAN HOCA HER ZAMANKİ GİBİ YİNE KAFAMI KARIŞTIRDI
BİZDE FSH YI DÜŞÜK GÖRDÜĞÜ İÇİN TANIŞTIĞIMIZ GÜNDEN (yaklaşık 15 aydır

) BERİ EŞİME CLOMEN VERDİ
ŞİMDİ İSE TESTO JEL NE ALAKA DEDİM?

SABAH SABAH MORALİM ÇOK BOZULDU....

DÜNDE ADETİMİN 5. GÜNÜYDÜ KENDİM DR.MUAYENEYE GİTTİM
KIŞIN 1 TANE 3 cm kist var denmişti iğne ilaç tedavisi olmuştum ama kontrole gitmemiştim

şimdi ise polikistik over var dedi dr.

küçük küçük yumurtaların var dedi tüp bebekte 20-25 tane yumurtan olur sende bişi yok dedi
çok moralim bozuldu doğal yoldan hamile kalmam zormuş yani (hani olurda belki sperm çıkacak olursa)
eve geldim çok bunaldım hep ağladım

şimdi bende de sorun çıkarsa yumurtalarımı erken kaybedersem diye düşünmeye başladım
gece saat 3 e kadar uyumadım eşim noldu bişimi var diye ısrar etti ama ben söylemedim
gece boyunca ağladım sabahda kaan beyin maili ile iyice moralim bozuldu
ne yapacağım derseniz
yine clomen pregni 5000 proxeed plus,com vitex bitkiseller
ve ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanmaya devam edicem
ameliyatla tüp bebeği şimdilik düşünmüyorum
normal yolda çıkış bekliyeceğim eğer olmazsa seneye yaza bu zamanlara bi mikro tese olabilir diye düşünüyorum
birazdan eşime kaan beyin mailini göndericem zaten şimdi oda mikro tese düşünmüyor
testo jel demesi beni şok etti şuanda çok üzgünüm
bu adam ın çokmu kafası karışık anlayamadım

hakkımızda hayırlısı bakalım
içim çok acısada bebeğimin olmayacağını hiç düşünemiyorum hep olacak hissi var bende ve bende o günü hep bekliyorum
bebeğimin olacağına inanıyorum çok üzülsemde o duygu içimde hep var