Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlar ben geldimmmmmmmmmm
sabahta yazdığım gibi bugün kontrol için 9 da umuta gittik ama ulun hoca yokmuş geri döndük...
sonra flzasklar gelmiş bizde yanlarına gittik buluştuk canımla
ulun hoca biraz gecikecekmiş dediler bizde hep beraber kahvaltıya gittik.
sonra ordayken geri aradılar ulun hocanın nezama geleceği belli değilmiş sizin muayenenizi süleyman bey yapabilir mi diye...
bizde kabul ettik kahvaltıdan sonra umuta geri döndük...
ilk flzaskcım girdi muayeneye...
veeeeeeeee herşey çok iyi durumdaymış 14 tane folikül varmış ve hepsi iyi durumdaymış süleyman hoca çok iyi durumun demiş
daha sonra beni aldılar veeeeeeeeee benimde durumum çok iyiymiş
süleyman hoca herşey çok iyi dedi hatta mükemmel tüm yumurtaların birbirine yaklaşık boyuttalar mükemmel görünüyor dedi
en az 14-15 yumoşum varmış endometrium kalınlığıda çok iyi dedi 7,5 du galiba...
yani ikimizinde muayenesi çok güzel geçti herşey yolunda şükürler olsun
flazskla bana puregonun yanında orgalutran yazdı cumartesi tekrar kontrol var ikimizinde...
daha sonra bizim kaldığımız öğretmen evinin cafesinde vakit geçirdik...
saat 2 de flzaskcımla odada iğnelerimizi yaptık
daha sonra onlar evlerine gittiler ben o gelmeden herşeyi döküldüm yine
bugün eşim sperm testi vermişti onun sonucunu aldık...
volüm=2,5
sperm sayısı (1 ml de)=2 milyon
toplam sperm sayısı=5 milyon
ileri hareketli=%15
yavaş hareketli=%20
yeride hareketli ve hareketlerin ayrı ayrı yüzdelerini yazmamışlar onlarda toplamda %65 oluyor...
bizde son durumlar böyle canlar gelir gelmez haber vereyim dedim...
merhaba kaderi hosgeldin
tam kesin olmamakla birlikte zarari olabiliyormus doktorlar in farkli gorusleri var bu ilac uzerinde ,bazilari kullanin diyor bazilarisa kesinlikle kullanmayin diyor.bizde 1 yil kadar kullandik,sonra nebido ignesi kullandi biraz,ama hicbi ise yaramayinca ve hakkinda boyle duyunca biraktik,cunku bizim onceden ilactan oncede tesede zaten cikmamisti
sizin problem neydi?
cnm sen yinede kaan hocaya öncesinde bi mail at durumunuzu anlat
kaan hocanın bu konuda çok başarıları var
ve bu konuyla ilgili çalışmaları olan benim bildiğim sayılı doktorlardan
ama bazen çok fazla hastasının olmasından dolayı karıştırıyormu ne yapıyor anlamıyorum
testo jel biz daha öncesinden hiç kullanmadık
1 buçuk yıldır kaan beyde tedavideyiz
clomen ve pregni 5000 iğne vurunuyor eşim iğneyi bulamazsak eğer testojel önermiş
ben ona şaşırdım ama sen yinede bir görüş istersen..
sabahta yazdığım gibi bugün kontrol için 9 da umuta gittik ama ulun hoca yokmuş geri döndük...
sonra ordayken geri aradılar ulun hocanın nezama geleceği belli değilmiş sizin muayenenizi süleyman bey yapabilir mi diye...
veeeeeeeee herşey çok iyi durumdaymış 14 tane folikül varmış ve hepsi iyi durumdaymış süleyman hoca çok iyi durumun demiş
süleyman hoca herşey çok iyi dedi hatta mükemmel tüm yumurtaların birbirine yaklaşık boyuttalar mükemmel görünüyor dedi
en az 14-15 yumoşum varmış endometrium kalınlığıda çok iyi dedi 7,5 du galiba...
flazskla bana puregonun yanında orgalutran yazdı cumartesi tekrar kontrol var ikimizinde...
volüm=2,5
ileri hareketli=%15
yavaş hareketli=%20
yeride hareketli ve hareketlerin ayrı ayrı yüzdelerini yazmamışlar onlarda toplamda %65 oluyor...
volüm=2,5
ileri hareketli=%15
yavaş hareketli=%20
cemrem,evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.seneye bebişlerininde olduğu çoookkkk özelll bir yıl dönümü kutlarsın inşallah.:71:
vck,nerelerdesin seni merak ediyorum.kızlar telefon numarası yok mu kimsede?aşkbebek biliyordur brlki oda gelmedi galiba gelse haberi olurdu:106:
baharcım ve flzaskcım,canlarım çoookk sevindim.sevsinler sizin o yumoşlarınızı.hep böyle güzel haberler alacağız inşallah.
kızlar,biliyorsunuz yarın benim için büyük gün.eşimde yanımda yok.sabah gelecek ve teste gideceğiz inşallah.annemlere söylememiştim test tarihini daha doğrusu yanlış tarih verdim.kadın yeterince yıprandı.erkenden stres olmasın dedim.haliyle şu an ki durumumu paylaşacağım kimse yok.birazdan anneme gideceğim sizlerde olmayacaksınız.
bugün etrafımdaki herkesi kırdım.boğazımda koca bir yumruk.ne ağlayıp zehrimi atabiliyorum nede başka şey.test yapmamak için direndim ve yapmadım.şimdi yapar ve olumsuzu görürsem daha sabah olmaz bana. üzüleceksemde evimde üzüleyim dedim.orada içimi dökemem çünkü.neyse çok uzattım ama hiç iyi değilim.yarın aynı zamnda adet tarihim.üzerimde sadece o zamanlar olan gerginlik var.başka hiçbir belirtim yok.
Allahım sonucum olumsuzsa bile çabucak atlatacak güç ve sabır versin.nasıl bir sorumlulukmuş bu ben günlerdir öksürmeye korkuyorum onlara bişey olmasın diye.
canım korkma.inş güzel haber vereceksin ailene ve bize.
ALLAh emeklrini boşa çıkarmasın.amin.
bu aralar haklısın kırdıysan bile bence bunları kafana takma.
zor bir süreçten geçiyoruz tatlım.
ama inşallh hamile haberini aldığın zaman hepsi geçecek.
sen o kadar dikkat etmişsin inş ALLAh zayi etmeez cnm.
güzel haberlerini bekliyorum.ALLAh yar ve yardımcın olsun.
cemrem,evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.seneye bebişlerininde olduğu çoookkkk özelll bir yıl dönümü kutlarsın inşallah.:71:
vck,nerelerdesin seni merak ediyorum.kızlar telefon numarası yok mu kimsede?aşkbebek biliyordur brlki oda gelmedi galiba gelse haberi olurdu:106:
baharcım ve flzaskcım,canlarım çoookk sevindim.sevsinler sizin o yumoşlarınızı.hep böyle güzel haberler alacağız inşallah.
kızlar,biliyorsunuz yarın benim için büyük gün.eşimde yanımda yok.sabah gelecek ve teste gideceğiz inşallah.annemlere söylememiştim test tarihini daha doğrusu yanlış tarih verdim.kadın yeterince yıprandı.erkenden stres olmasın dedim.haliyle şu an ki durumumu paylaşacağım kimse yok.birazdan anneme gideceğim sizlerde olmayacaksınız.
bugün etrafımdaki herkesi kırdım.boğazımda koca bir yumruk.ne ağlayıp zehrimi atabiliyorum nede başka şey.test yapmamak için direndim ve yapmadım.şimdi yapar ve olumsuzu görürsem daha sabah olmaz bana. üzüleceksemde evimde üzüleyim dedim.orada içimi dökemem çünkü.neyse çok uzattım ama hiç iyi değilim.yarın aynı zamnda adet tarihim.üzerimde sadece o zamanlar olan gerginlik var.başka hiçbir belirtim yok.
Allahım sonucum olumsuzsa bile çabucak atlatacak güç ve sabır versin.nasıl bir sorumlulukmuş bu ben günlerdir öksürmeye korkuyorum onlara bişey olmasın diye.
korkma işallah sonucun pozitif çıkar belki saçma bir teselli olacak ama ben şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki bir tek bende değil eşi azo olup tüp bebek tedavisine başlamış yumurtaları olgunlaşmış son aşamaya gelinmiş ama m tesede sonucun sıfır çıktığı herkes senin yerinde olmayı çok ister acaba biz o aşamaları görebilecekmiyiz o an o kadar zor ki yaşayan bilir her şeyin bittiği an o an zaman durdu sanki yapılan iyneler ameliyatlar hepsi boşa gitti hastane odasında hevesin kursağında kalmış eşin ameliyatlı gözlerinden hüzün akıyor senden yumurtalar toplanmış karnındaki ağrıyla kalbindeki sızı birleşmiş ama güçlü olmak zorundasın sana ihtiyaçı olan için için yanan eşin var çok kötü oldum offff offff allahım kimseyi böyle bir durumda bırakma sanki o anı yaşadım ........
Üzülme işallah bebeğini kucağına aldığın günüde görürsün ALLAHIM yanında olsun işallah
canlar buarada yazmayı unuttum bugün vck yı aradım umuttayken...
bi aksilik olmuş eşinin başka bi işi çıkmış ve operasyon gerçekleşmemiş...
fırsat bulamadığı için giremiyormuş topiğe haberiniz olsun![]()
anladım mutlaka zararı oluyordur sonuçta vucuda dışarıdan hormon veriliyor ama başka şansımız yoksa ya da bize bir umut olacaksa yani yararı zararından fazla ise kullamak gerek çaresiz olmak çok zor benim eşimde ilacı sürdüğü bölgelerde aşırı kıllanma oldu lazer yaptırmak zorunda kaldık
benim eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş geç yaşta fsh çok yüksekti bizde o yüzden kullandık testojel fsh testojel sonrası düştü ama sperm yok siz neden kullandınız sizde fsh kaç
günlerdir topiğe giriyorum gelişmelerinizi okuyup çıkıyordum ama bu yazına cevapsız kalamayacağım.
maaşallah sübhanallah her ikinizede.biz bukadar sevinmişken sizi düşünemiyorum.çok az kaldı mutlu sona sabrin zaferi olsa gerek.allahım bu mutluluğunuzu daim etsin inş.ikiz gebe kalma şansın var mı canım.eğer varsa bence ikiz bebek annesi ol.yani ben olsam öyle isterdim.çooooook tebrik ediyom
canım,verdiğin teselli neden saçma olsun ki.az çok burayı takip edeiyor ve yazdıklarımı okuyorsan her anımı şükürle geçiriyorum zaten.
herkesin yaşamak istediği bu anı yaşamış biri olarak bebeğimi kaybetmek istememek doğal hakkım ama rabbim ne derse o olacak bunun farkındayım zaten.yarın test günüm ve bunun heyecanını paylaştım arkadaşlarımla.yoksa o noktaya gelememiş kimseyi üzmek değil niyetim.
merhaba arkadaşım.hakkında çok fazla bilgim yok .çok fazla giremiyorum topiğe.anladığım kadarıyla testojelle ilgli sıkıntınız var. benim eşime de kaan hoca klomen,testojel,evicap,proxedi plus,triblus terterisi vermişti ama eşim sadace proxedi plus,triblus terterisi kullanıyor doğal oldukları için ve yan etkileri olmadıkları için.diğer ilaçların yan etkisi çok diyekullanmıyo.oysaki ben eşimin kullanmasını isterdim diğer ilaçlarında ama benimki çok araştırır.evicapı kullanacağım yerine 1 bardak havuç suyu içerim daha iyi diyor.ve öyle de yapıyor.bitkisel takviyeler alıyormusunuz bilmiyorum ama kaan hoca nın verdiği çoğu ilaçların vitaminleri bitkisel karışımlarda mevcut zaten.ama genede karar sizin.ben kaan hocaya klomenin karaciğeri yorup yormadığnı sordum.oda evet karaciğeri yorar diye cevap yazmış.allah hakkımızda hayırlısını versin.çok zor çooook